Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מבחן - פיאט טיפו האצ'בק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, עצל בהשוואה למה? אומנם לא יצא לי עדיין לנהוג בטיפו, אבל גם רוב המתחרות שלה לא ממש חזקות, ונתוני התאוצה שלה יחסית סבירים. הם אפילו טובים יותר משל ספורטאז' 1.6 שנמכר כמו לחמניות חמות.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, לפי פירסום הלאון נמכרת במבצע ב119 אלף, אם זה המחיר בפועל כמו שהמחיר של איביזה 86 אבל בפועל הוא 83 היא אופציה מעניינת מאוד, לא נהגתי בה אבל המנוע חזק בכמה אטמוספרות ממה שיש בפיאט, היא מרווחת, איבזור טוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

זיו, בהנחה והסרטון הבא מייצג, זה לא נראה משהו - וזה עוד לפני בדיקות יותר קריטיות כמו תאוצות ביניים (בסרטון ספרתי כמעט עשר שניות מ 85 קמ"ש ל 124).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

אני מניח בסירטון הוא נתן קיק אבל במציאות הרכב עובד בסלד גבוה, ומי שגר באזור הררי ירגיש טוב טוב את העצלות ואת הסלד הגבוה.

וגם לצורך עקיפה אתה צריך לתת לחיצה בריאה.

זה מאוד הזכיר לי את יחידת הנעה של i20 קרוס שבדקתי.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אבל במידה וישראל ישראלי מחפש רכב בסביבות ה110k שקלים, מאובזר וכולל מערכות בטיחות, מה האופציות שלו כיום? אני באמת שואל

אלו מהן מציעות ביצועים טובים יותר?

וד"א אני נוהג המון על קיה ריו סדאן אוטומטית עם מנוע 1.4, שהביצועים שלה נחותים משמעותית מהטיפו. אמנם זה לא תענוג גדול, אבל מפה, ועד לומר שאיאפשר לחיות עם זה? שזו רולטה רוסית? המרחק גדול.

עריכה אחרונה על ידי zivk

פורסם (נערך)

מזדה 2 פיור לבן,סיטרואן c3.

הם פחות מרווחת אמנם ועם תא מטען קטן יותר.

אבל מאובזרות ועם מערכות בטיחות כמו שרשמת.

וכבונוס מנוע חזק יותר.

אפשר לחיות איתה, פשוט הביצועים עצלים בצורה מורגשת.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

במאזדה 2 ובC3 אין בקרת שיוט אדפטיבית.

מנסיעת המבחן שעשיתי עליה היה ברור שלא מדובר ברכב נמרץ אבל קשה להגיד שמדובר בעגלה. אם היו מעמידים מולי טיפו כזו או קורולה אז הייתי רץ לטיפו בחדווה (עוד לפני שמזכירים שהיא זולה משמעותית מהקורולה).

אין ספק שלרכב הזה היה פוטנציאל מכירות מקומי טוב הרבה יותר בשידוך של מנוע הטורבו בנזין לתיבה אוטומטית (בין אם הפלנטרית הזו של אייסין ובין אם הDCT של גירסת הדיזל) אבל זה לא משנה את העובדה שמדובר ברכב חביב מאוד. לטעמי לפחות, כיול המתלים שלה היה מוצלח, מצד אחד הרכב הרגיש שהוא מחובר היטב לכביש ומהצד השני הוא לא היה נוקשה. גם המושבים שלה הרגישו כמו סוג של פשרה טובה בין שקיעות צרפתיות לנוקשות גרמנית. מעבר לזה, הרכב היה שקט ונעים.

לתחושתי, אם המכונית הזו, בדיוק כמו שהיא, היתה נמכרת עם סמל של מאזדה אז היא היתה מוכרת יפה מאוד.

פורסם
אתה מכיר הרבה מכוניות שעומדות בהצהרות היצרן? עד עכשיו מכל המכוניות שהיו לי הייתה רק אחת שעמדה בהצהרה, וגם זה רק בנתון אחד מתוך שלושה.

ומאז יצאתי למסע צלב, ואני דואג להכנס בה בכל הזדמנות. די, שחרר. זה לא בריא. מה גם שהאוטו הזה כולה יצא בינוני, כמו שהוא תוכנן. לא תכננו פה מתחרה למזראטי גיבלי.

אז אתה המתמחר? הרצחת וגם ירשת? :shock:

פורד פוקוס 1.5 TREND אוטומט - 2016 - Motodeal אתר מבצעי רכב חדש 0 ק"מ - הגדול בישראל

קבל דוגמה{"קטנה", ויש עוד כאלה} לרכב, עם צריכת דלק טובה, תמחור נכון, ועולה על הטיפו בכל פרמטר אפשרי. נוחות, זריזות, היגוי, התנהגות...הכל. פוקוס "ספורטיבו" אמיתית.

אפילו 2017 ב"0" ק"ם, עדיין זולה יותר. רק 112000,לפני משא ומתן. ותאמין לי, ככל שהזמן עובר, למילה "ליסינג" 0 ק"ם, תהיה פחות משמעותית במכירתו להבא בתור.

שים לב שלא רשום עליו FIAT.

אווופס! סליחה. שוב אמרתי את זה?

פורסם

ממתי פוקוס מהיבואן עולה 112K שקלים?

וד"א צריכת הדלק של הפוקוס הזו דווקא לא טובה במיוחד...

פורסם

אם בקרת שיוט אדפטיבית אצלך זה must אז הטיפו כניראה בשבילך.

על הקורולה לא נסעתי אז לא יכול להגיב.

אני מעדיף במחיר הזה לקבל דברים אחרים מרכב, כשאני משלם 116 אלף אני רוצה להנות ממנו מה שלטעמי הטיפו לא מספקת.

פורסם

יוסי, לא ענית לשאלה, אלא התחמקת, כדרכך. שאלו אותך א', ענית ב'. שים לב שלא טענתי כלום לגבי הטיפו, אלא שאלתי שאלה ספציפית שכאמור התעלמת ממנה. בהצלחה בוונדטה, בינתיים היא מספקת לנו בידור לא רע.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נהניתי לקרוא, תודה. אישית אני חושב שההאצ׳בק נראית הרבה יותר טוב מהסדאן אבל אין חדש תחת השמש מבחינת מנוע וגיר. הטורבו מעניינת יותר. כתבו פה על שפה עיצובית וכו - צריך להבין, זו לא המחליפה של הבראבו אבל בהיעדר מחליפה רשמית, זה מה יש. מי שמחפש מחליפה יותר ראויה יילך על הג׳ולייטה (וישלם על זה גם תוספת גדולה מאוד). הרכב הזה הוא סוג של אילוץ של פיאט לייצר משפחתית ״רגילה״ רק חבל שכבר 10 שנים שמשפחתית רגילה כבר פחות רלוונטית לפרטיים.

פורסם

היום אכן הקהל הולך לכיוון קרוס אובר כשמדובר במשפחתית בגודל מלא שעולה כ 130 אלף.

אבל במחיר של 116 ניתן לקנות את הפיגו 2008, עם מנוע חזק יותר, מושבים טובים יותר ניראית מצוין לדעתי ואני הייתי מעדיף אותה.

פורסם

יוליאן, תודה על המבחן!

זיו, במחיר הזה יש מתחרות עדיפות מספייסבק, מיצובישי לנסר ועוד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

זה קטע, אבל אחרי שנהגתי על הטיפו סדאן, אני נוטה שלא להסכים כמעט עם כל מה שיוליאן אמר :lol:

למה כמעט? כי היא באמת עגלה סרוחה. א-ב-ל, לא פחות ממשפחתיות אלפששמאות אחרות.

בואו נראה מה אנחנו מקבלים ב...טויוטה אוריס וקיה סיד, תמורת 130 אלף שקלים לעומת ה-116 של הטיפו (מדבר על מחירי ליסט, כי אני לא יודע אילו הנחות אפשר לקבל כאן או כאן).

בסיס גלגלים: טיפו: 263.8. אוריס: 260. סיד: 265.

תאוצה למאה: טיפו 11.5. אוריס: 11.1. סיד: 10.8.

נפח תא מטען: טיפו 380. אוריס: 360. סיד: 380.

מבחינת איכות חומרים הטיפו סדאן לא נופלת משתי אלה, אז אני מניח שההאצ'בק שאמורה להיות טובה יותר, טובה יותר.

"קונה טויוטה אוריס ב-130 אלף שקל and nobody bats an eye. אבל תגיד להם שפיאט עם אותם נתונים עולה 116 and everybody loses their mind"

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...