Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מבחן - פיאט טיפו האצ'בק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, יש את הטיפו ב-0 ק"מ (לפחות את הסדאן 1.6. היה בערך בדקה שהיא נכנסה לארץ וסיפרו לנו איך כל המלאי נמכר ואיך כולם צריכים לאכול את הכובע עם התמחור הנהדר ואיך היא תהפוך למלכת מכירות. בעצם, העתק הדבק על כל מה שסיפרו לנו עם ה-500X ועל עוד רכב אחד שכרגע הוא עדיין תפוח אדמה חם, אז לא ניגע בו בינתיים).

כשאתה כותב סיפרו לנו, אתה בעצם אומר שמישהו ניסה להציג כאן אמת צרופה.

ולא כך היא.

אם למישהו יש אג'נדה, זה עוד לא הופך אותו לפראבדה - ובוודאי שלא צריך להתייחס לדברים כאילו הם דברי אלוהים חיים.

זה פורום, כל אחד אומר את דעתו. לאחד יש wishful thinking, האחר סנגורו של היבואן/המותג, שלישי מתעב כל דבר שקשור ביבואן/מותג, אחד בכלל מכור לפרופלורים, עוד אחד עוזר בענייני דיור יותר מכחלון וכן הלאה וכן הלאה.

אנחנו קוראים, לעתים מתרגזים ואפילו שולפים את ה-SEND לפני שספרנו עד 10.

לאחרונה שרשורים מגיעים לניסוחים צורמים, ללא שום סיבה. עשו פה מחטף לשרשור הנחמד שיוליאן פתח. בשרשור נסיעת המבחן של הג'וליה, העניינים התחילו רגוע ולעניין, לפני שהידרדרו שוב ליאללה מכות...

בואו וננסה לשמור על טונים סבירים ולכבד האחד את האחרים, גם אם הם לפעמים מרגיזים ומנסים להוביל אג'נדה. אנחנו יכולים להיות ציניים, מצחיקים, עצובים, מתריסים, עובדתיים, ווטאבר. אבל את הסכינים, נשמור למטבח.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנושא עניין, אז ערכתי כמה בירורים בעניין אחריות ו-0 ק"מ. האחריות רצה מרגע הרישוי. כלומר, אם הרכב שוכב שנה - שנה מהאחריות נאכלה. אם פחות - הלקוח הרוויח (למעשה הפסיד פחות). ספציפית בפורד היצרן נותן שנתיים, היבואן מרחיב לשלוש. האם זה תקף לציי הרכב שהם אלה שמוכרים את ה-0 ק"מ? שאלה טובה. אם לא, ואם אותה הפוקוס שוכבת שנה, הרוכש מקבל רכב שצריך לעבור טיפול, צמיגים ויש לו שנה אחריות. אז זה אולי אותם הברזלים, אבל זאת רחוקה מלהיות אותה העסקה ב-20% פחות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
התמחור צולע (לפחות לדעתי האישית), אבל המלאי אכן נמכר. בכלל, מה אתה יודע על המתרחש?

"מלכת מכירות" - מצטרף לשאלה של RK.

למעט התרשמות סטטית בשתי תערוכות בחו"ל טרם יצא לי להתנסות ברכב, אך לפי מה שכותבים מסתמן כי מדובר על רכב מוצלח. לעניות דעתי סמל"ת מפתיעים לטובה עם תמחור מעניין. נגלה בקרוב.

המצוטט מעלה הוא תגובה שלך מהשרשור של ה-500X.

כמובן הרבה אחרי שהמחירים (לפני הנחה) פורסמו.

מאז זרמו הרבה מכוניות בבונדד.

סיפרת לנו על הקצאות. רק 500 רכבים. לכן התמחור גבוה. ההקצאות כמעט אזלו. חודשי המתנה ארוכה לרכב.

למזלנו יש לנו את הרכב שנותן לנו את נתוני המסירות והופה - לא דובי פנדה ולא פיאט 500X. הרכבים כאמור נמכרים בהמוניהם אך לא נמסרים. ואז אמרת לנו שהכל יימסר בינואר של 2016. וזה לא קרה.

ה-500X החלו כבר אז למלא את אתרי ה-0 ק"מ. למרות שטענת שיש זמני המתנה ארוכים.

זה בהמשך לטענה שלך על חודשי המתנה.

למי שנתפס על המילים מלכת מכירות. יש נטייה להתפס לפרט קטן ולהתעלם מכל השאר, זה מאוד נוח.

אני מאוד אופתע אם תצליחו להכחיש שהצפי מכירות של הטיפו ושל ה-500X לא היה גבוה יותר ממה שקרה בפועל. בג'וליה כבר שוחחתם על זה והגעתם למסקנה שהיא לא קרובה אפילו להגיע לתחזיות של הפסימסטים ביותר מבין האנליסטים.

למרות ההקצאות המצומצמות לטענת היבואן והתמחור הסביר בטיפו, פחות סביר ב-500X - הרכבים לא נמכרו כפי שציפו - כעדות - טבלאות מכירות והעובדה שהרכבים הגיעו ל-0 ק"מ למרות שנטען שיש המתנה ארוווכה לרכבים.

אז CS היקר אני יודע באופן הטוב ביותר מה קורה לגבי המתרחש - טבלאות מסירה ואני כבר מזמן הפסקתי להאמין - ל"ואווו איזה יום מכירות חטפו את כל הרכבים".

פורסם
הנושא עניין, אז ערכתי כמה בירורים בעניין אחריות ו-0 ק"מ. האחריות רצה מרגע הרישוי. כלומר, אם הרכב שוכב שנה - שנה מהאחריות נאכלה. אם פחות - הלקוח הרוויח (למעשה הפסיד פחות). ספציפית בפורד היצרן נותן שנתיים, היבואן מרחיב לשלוש. האם זה תקף לציי הרכב שהם אלה שמוכרים את ה-0 ק"מ? שאלה טובה. אם לא, ואם אותה הפוקוס שוכבת שנה, הרוכש מקבל רכב שצריך לעבור טיפול, צמיגים ויש לו שנה אחריות. אז זה אולי אותם הברזלים, אבל זאת רחוקה מלהיות אותה העסקה ב-20% פחות.

חבל שהתאמת לברר דברים שידועים.

האחריות מן הסתם ברגע העלייה לכביש.

לגבי האם הפוקוס "שוכבת" שנה - זה אתה גם יכול ללכת לברר - או פשוט לסמוך עליי - מרבית רכבי ה-0 ק"מ נמכרים בסמיכות להגעתם לחברות הליסינג - בדרך כלל אפילו מוזמנים מהיבואן בעת ההזמנה מחברת הליסינג ולא פעם אתה גם הולך לאסוף אותם מהיבואן.

בד"כ בחיסולי מלאי (החלפת דגם) אז הרכבים יועברו לחברות הליסינג עם רישוי.

יש לי מספר חברים שרכשו רכבי 0 ק"מ. מי שקיבל את הרכב הישן ביותר - קיבל רכב שעבר רישוי חודש לפני שרכש אותו.

ברור שיש חריגים. כמו לכל דבר. אתה יכול לקנות גם מהיבואן רכב ששכב כמעט שנה בהנחה.

פורסם

רגע רגע. רק אחרי שהרכב שוכב שנה הוא חייב ברישוי, לא? אז הפגיעה באחריות תסתכם כנראה בחודש-חודשיים, לא בשנה+חודש חודשיים. ספציפית לגבי פורד, אפשר לשלוח מייל ולשאול, אולי אעשה זאת יותר מאוחר. אם יש לך דרך יותר מהירה, אתה מוזמן לנצל אותה ולרשום כאן את התשובה.

פורסם

רומן,

טיפול אני מאמין שאפשר "להוציא" כתנאי לרכישת רכב, מה גם שזאת דרישת היצרן. בקשר לצמיגים, לא הייתי כל כך נחרץ, כל מקרה לגופו. אפילו אם הצמיגים בני שנתיים זה לא נורא. אצלי בוולגה הצמיגים חוגגים אוטוטו 43 קיצים, ונראים ומרגישים מצוין (כמובן שזאת דוגמא קיצונית).

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

רומן,

טיפול אני מאמין שאפשר "להוציא" כתנאי לרכישת רכב, מה גם שזאת דרישת היצרן. בקשר לצמיגים, לא הייתי כל כך נחרץ, כל מקרה לגופו. אפילו אם הצמיגים בני שנתיים זה לא נורא. אצלי בוולגה הצמיגים חוגגים אוטוטו 43 קיצים, ונראים ומרגישים מצוין (כמובן שזאת דוגמא קיצונית).

בקשר לנושא לשמו התכנסנו,

הטיפו בבחינה סטטית השאירה עלי רושם מאד חיובי. מעוצבת טבעת הרגשה איכותית ונעימה בפנים. בניגוד לחלק מהחברים שטוענים שזה רכב למדינות מתפתחות וכד', כנראה שלא חשבתם בפיאט למדינות האלו. האלבאה הטורקית, במיוחד בגלגולה האחרון באמת היתה כזאת. הטיפו לא נופלת מהמציאות הישירות שלה. בקשר להצלחתה אני גם בספק, היא לא מציעה גיר אוטומטי שנחוץ לרוב הרוכשים, וכשמדובר במותג שבזכות יצרן טיפש איבד את "השוונג", נקבל שוב רכב מעולה שימכר במספרים בודדים.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
כשאתה כותב סיפרו לנו, אתה בעצם אומר שמישהו ניסה להציג כאן אמת צרופה.

ולא כך היא.

אם למישהו יש אג'נדה, זה עוד לא הופך אותו לפראבדה - ובוודאי שלא צריך להתייחס לדברים כאילו הם דברי אלוהים חיים.

זה פורום, כל אחד אומר את דעתו. לאחד יש wishful thinking, האחר סנגורו של היבואן/המותג, שלישי מתעב כל דבר שקשור ביבואן/מותג, אחד בכלל מכור לפרופלורים, עוד אחד עוזר בענייני דיור יותר מכחלון וכן הלאה וכן הלאה.

אנחנו קוראים, לעתים מתרגזים ואפילו שולפים את ה-SEND לפני שספרנו עד 10.

לאחרונה שרשורים מגיעים לניסוחים צורמים, ללא שום סיבה. עשו פה מחטף לשרשור הנחמד שיוליאן פתח. בשרשור נסיעת המבחן של הג'וליה, העניינים התחילו רגוע ולעניין, לפני שהידרדרו שוב ליאללה מכות...

בואו וננסה לשמור על טונים סבירים ולכבד האחד את האחרים, גם אם הם לפעמים מרגיזים ומנסים להוביל אג'נדה. אנחנו יכולים להיות ציניים, מצחיקים, עצובים, מתריסים, עובדתיים, ווטאבר. אבל את הסכינים, נשמור למטבח.

אני אגיד לך איך אני רואה את זה, יש שרשור שגולש למקומות אחרים.

עכשיו ברגע שהוא גלש, אתה לא יכול לפתוח שרשור חדש - המשך ויכוחים שרשור פיאט טיפו.

אתה ממשיך. ואז התוכן נבלע בערימה של חרא.

ואז יש לי עוד טענה, בדרך כלל יש משתמשים קבועים שטובלים בחרא הזה. הכנתי טבלת אקסל.. סתם סתם.

אבל אני לא חושב שאפשר ״לחנך״ מישהו לא להתווכח. כל עוד הויכוח בגבולות הטעם הטוב. שגם זה נתון לפרשנות רחבה.

אם סטינו מהנושא חצינו את הגבול?

האם רק העלבה אישית היא חציית גבול או שזה מותר במסגרת גבולות מסויים?

זה כבר למנהלים.

פורסם
אני אגיד לך איך אני רואה את זה, יש שרשור שגולש למקומות אחרים.

עכשיו ברגע שהוא גלש, אתה לא יכול לפתוח שרשור חדש - המשך ויכוחים שרשור פיאט טיפו.

אתה ממשיך. ואז התוכן נבלע בערימה של חרא.

ואז יש לי עוד טענה, בדרך כלל יש משתמשים קבועים שטובלים בחרא הזה. הכנתי טבלת אקסל.. סתם סתם.

אבל אני לא חושב שאפשר ״לחנך״ מישהו לא להתווכח. כל עוד הויכוח בגבולות הטעם הטוב. שגם זה נתון לפרשנות רחבה.

אם סטינו מהנושא חצינו את הגבול?

האם רק העלבה אישית היא חציית גבול או שזה מותר במסגרת גבולות מסויים?

זה כבר למנהלים.

הויכוח מפרה, הוא אינו אויב. גבולות הויכוח הם אכן שאלה פילוסופית משהו; אני הייתי שם אותם בנסיונות הטרלה/פאנבוייזם עיוור/בורות זועקת לשמיים/ניסוחים מתלהמים/התערבות ברגל גסה של ההנהלה.

אגב, השתמשת בתגובתך פעמיים במילה חרא. הלכתי להדליק גפרור(יעיל יותר ממטהר אויר)...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כי ככה זה מרגיש לי לפעמים, שאנחנו מתפלשים בערימה של ״בוץ״ (הנה לא אמרתי חרא)

באשר לגבולות. זאת הבעיה. אוריאו ישר חשב שאני מטריל אותו. למרות שהוא זה שבוחר לשים כל מיני ממים שלא ברור אם הם בעצמם ניסיון הטרלה/אין לו משהו עדיף לומר/ניסיון להצחיק.

פאנבוייזים - כולם יישבעו לך שהם לא פאנבויז.

ניסוחים מתלהמים - אני טענתי שאוריאו התלהם. הוא הופתע וטען שלא.

אז אתה מבין - כולם בטוחים שהם בסדר והצד השני לא. בינתיים אנחנו מסתדרים אחד עם השני. מי שמשלם את המחיר זה השרשור.

פורסם

רציתי להזכיר עוד דבר "פעוט"{שמן הסתם כולנו יודעים}

כשקונים רכב חדש, צריך מן הסתם לחשוב שיום אחד גם נמכור אותו.

רכב זה לא ציק בנקאי.

אולם, עם יש הפרש של כמעט 20000 שקל, {כאשר מדובר ברכב עד 130000 מחירון}, על אותו רכב בדיוק, בין חדש יבואן, או חדש{עדיין} 0 ק"ם, לפי ההיגיון צריך לבחור ברכב ה-0 ק"ם דווקא. וכל זה משיקולים כלכליים טהורים. ההפרש של ה-20000 לא יישאר הרי לנצח, וכבר לאחר 3 שנים, הבדלי המחיר בין הרכבים יהיו של אלפים בודדים. אז בעצם הרווח כאן הוא כפול. פעם בקנייה ופעם במכירה.

אז יש כאן 2 אופציות על אותו רכב:

1-לקנות יקר כדי להירשם כיד ראשונה, ולמכור אחר-כך בזול,[כי יש מחירון ויש מציאות]

2-לקנות בזול עם רישום של יד-1, 0 ק"ם, וגם למכור בזול אחר-כך. נו, טוב, טיפה יותר זול, מהאופצייה "1".

הימור של, שההפרש ביניהם לא יגיע ל-6000 שקל אפילו. אבל זה לא יהיה 20000, בחיים.

לגבי הפוקוס 2016 של מוטודיל, אחרי שיחה עם חבר מנהל מגרש, מדובר ברכבי סוף שנה, או במקרה קיצוני ברכבים שהגיעו לארץ בסמוך לחגים של שנה שעברה. ולא שנה שלמה כפי שחלק טענו פה.

מי לא היה מוכן לוותר על חצי שנה אחריות, או חצי שנה של חודשי עלייה לכביש, בתמורה של 28000 שקל?

פורסם

אתה משום-מה בטוח שמחיר המכירה יהיה דומה. בפועל סביר להניח שתאכל הפחתה של רכב ליסינג לכל דבר, גם אם תצעק עד מחר שהרכב פרטי כי כמו שאמרת, יש מחירון ויש מציאות.

שנית - האם נאה דורש נאה מקיים?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מחיר המכירה לא יהיה דומה.

אך ההפרש בשקלים במכירה ככל הנראה יהיה נמוך יותר מההפרש בקנייה.

ובנוסף לאורך הזמן תהנה מרכב טוב יותר אם תוכל להשיג רכב טוב יותר ב0 ק״מ ממה שקנייה במגרש מאפשרת לך

פורסם

ההפרש בשקלים תמיד יהיה קטן יותר, אבל זה נכון גם למשומש. אין גבול כשרוצים לאנוס את המציאות לתוצאה הרצויה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לאנוס את המציאות?!

אני מרגיש שההפך קורה כאן. שאתה מנסה לאנוס איזו אגנדה מסויימת ולעוות את המציאות תוך כדי.

אני חושב שאם עד עכשיו באמת לא הבנת את הטענה שלנו אז זה אבוד ואין טעם להמשך הויכוח.

כל אחד שיתעניין יכול לקרוא. להחליט ולהנות מכמה תמונות משעשעות על בדרך.

• תוכן חדש...