Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מבחן - פיאט טיפו האצ'בק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ל ומה שנשאר בכל זאת זה הענין הבלתי מובן שהמותג הזה למרות שוליותו מרכז, הנה שירשור ארוך יותר מקו הייצור של אוטו מאוד בינוני גם לדעת אוהדי המותג ה"שרופים" ביותר, וזו בלי ספק תופעה.

כמה שזה נכון.

(גילוי נאות: אני מאוהדי המותג "השרופים" ומחזיק 2 פיאטים חדשות ואחת קלאסית...)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה כי אם תשים לב, הרבה יותר חשוב למקטרגי המותג להסביר למה לא, מאשר ל"אוהדי" המותג להסביר למה כן, אבל זה כבר עניין לאנשי מקצוע.

ציטוט אחד בהתייחסות ל-2 תגובות:

1. לגבי אורך שרשורי פיאט. הם כמו שנאמר מעט על הרכב והרבה זבל שכולל ויכוחים.

2. לגבי ה״אשם״ בויכוחים - לדעתי RK טועה ומאשים את הקבוצה הלא נכונה. אבל כמו שהוא אמר, זה עניין לאנשי המקצוע. מפליא שאין אף פסיכולוג כאן בפורום הזה.

פורסם

נקמיצ'י, אתה יכול לרתוח או להסיט את העניין עד מחר, אבל דווקא בשרשור הזה אין הרבה שמגינים על הטיפו. היא רכב בינוני שיועד מראש להיות כזה. היא לא תכבוש פסגות, וזה בסדר. לא תמצא כאן הרבה שמשבחים אותה ללא הכר, כן תמצא כאלה שמדברים בגנותה. למה? מוש אערף. לכם הפתרונים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
2. לגבי ה״אשם״ בויכוחים - לדעתי RK טועה ומאשים את הקבוצה הלא נכונה. אבל כמו שהוא אמר, זה עניין לאנשי המקצוע. מפליא שאין אף פסיכולוג כאן בפורום הזה.

לגמרי, אולי הוא היה מברר למה יש אנשים שפשוט נהנים שרשור אחר שרשור לדחוף אצבע לעין ואז להיתמם.

פטיש לעיניים? מחסור בדחיפת אצבעות כללית? סוג של משיכת צמות מגן שושי? לא ברור... לא ברור בכלל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
נקמיצ'י, אתה יכול לרתוח או להסיט את העניין עד מחר, אבל דווקא בשרשור הזה אין הרבה שמגינים על הטיפו. היא רכב בינוני שיועד מראש להיות כזה. היא לא תכבוש פסגות, וזה בסדר. לא תמצא כאן הרבה שמשבחים אותה ללא הכר, כן תמצא כאלה שמדברים בגנותה. למה? מוש אערף. לכם הפתרונים.

אסור לדבר בגנותה?

אגב, רק תשים לב שאני אישית לא דיברתי בגנותה, אלא בכלל הויכוח איתי סבב סביב נושא ה0 ק״מ. אבל שוב, זה הכי קל לצעוק. הוא שונא פירט. הוא טרול.

אוריאו - אני מאוד מופתע מהחוסר בגרות של התגובה שלך. בעצם אחר כך ובא ואומר עוד שאני מטריל?

פורסם

מותר. זה פשוט די מצחיק כשאף אחד לא מדבר בזכותה. זה גם לאו דווקא כוון אליך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
אוריאו - אני מאוד מופתע מהחוסר בגרות של התגובה שלך. בעצם אחר כך ובא ואומר עוד שאני מטריל?

בוא לא נשכח שהכל התחיל כשקראת לי "עוגייה מתלהמת" כי רשמתי שיש הבדל בין שתי שיטות רכישה (דבר שכמה הודעות לאחר מכן רשמת בעצמך), ככה בשביל הקונטקסט.

כאמור: דחיפת אצבע --> היתממות. בנוהל.

אפילו עכשיו אתה לא מסוגל לרשום את השם/ניק שלי כמו בנאדם, למרות שאתה יודע אותו. איך אומרים - "השטן נמצא בפרטים הקטנים" P:

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור אתה צודק בחלק הראשון.

אתה לא בהכרח צודק בחלק השני. אני רוצה להאמין שנקמיצ׳י פשוט לא קורא טוב באנגלית ולא עושה את זה דווקא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יוסי זה מרגיש מהשרשורים הקודמים והנוכחי שמאוד רצית את הרכב, אבל בגלל תמחור לא מתאים אתה דואג לרדת עליו בכל הזדמנות.

ממש ביל אוריילי מצידך.

כולה פיאט בינונית, שתוכננה להיות כזו ובאמת נהייתה כזו.

תמחור של ידנית לדעתי טוב.

של השאר לדעתי לא.

בסדר לא נורא. יש תחרות הולמת בכל מקרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יוסי זה מרגיש מהשרשורים הקודמים והנוכחי שמאוד רצית את הרכב, אבל בגלל תמחור לא מתאים אתה דואג לרדת עליו בכל הזדמנות.

ממש ביל אוריילי מצידך.

כולה פיאט בינונית, שתוכננה להיות כזו ובאמת נהייתה כזו.

תמחור של ידנית לדעתי טוב.

של השאר לדעתי לא.

בסדר לא נורא. יש תחרות הולמת בכל מקרה.

זה שיוליאן הגיע לאותם מסקנות שאני הגעתי אליהם, בפעם הקודמת, מכנים זאת "ירידה על אוטו"?{תגובה מס" 22 בפוסט}.

נניח...

אולי זה לא נראה ככה, אבל שתדע שאני חולה על איטלקיות, ובצעירותי, היו לי רק רכבים כאלה. לא משנה כמה התקלקלו או התחממו, לא נפרדתי מהם בקלות. וסתם כואב לי כל פעם מחדש, איך היבואן לא מתאמץ בכלל למכור את הרכבים הללו.

בכל השנים אחורה, זה הלך לא רע. פיאט ככלל, מכרה בזמנו כמויות יפות מאוד. [פונטו, בראבה, מריאה], התמחור התחיל לצלוע, עם הפונטו "איבו", הלאנציה דלתא, האפסילון, הבראבו , וממשיך בטיפו הנוכחית. הסובארו אינה שייכת לנושא, אלה לאותו יבואן ויש לה פינה של תמחור הזוי משלה.

פורסם

אז מה, בעצם, אתה רוצה?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אההה... מה אני רוצה?

את ה -4C שנסעתי איתה עם חבר אילתי.

אבל אני לא יכול להרשות אותה לעצמי, וגם אם כן, הכבישים ופסי האטה סתם עושים לה עוול.

פורסם

ויותר רציני? כי אני מאד רוצה את ההורקאן שנהגתי עליה, ואני אפילו מבטיח לא לשכוח ללחוץ על כפתור הרמת המתלים לפני פסי ההאטה, אבל זה לא גורם לי לפתוח פוסטים נרגנים. לכן אחזור על השאלה.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...