Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הבוקר שמנו לב לקבלת תדלוק שאתמול אבא שלי תדלק, בקבלה תודלקו 30 ליטר בנזין כאשר הרכב הוא סולר. קיבולת המיכל היא 75 ליטר כאשר כרגע הוא מלא. האם זה אמור להשפיע? אתמול הרכב נסע כ200 ק''מ בלי שום בעיה.

כמובן קיימת אפשרות שמדובר בטעות הדפסה אבל זה סיכוי קטן כיוון שהכל שולם לפי תעריף בנזין ונשללה האופציה לבלבול עם קבלה של רכב אחר.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

דחוף למוסך.

בנזין באחוז קטן אפשרי (לא כדאי) בסולר,יש נהגי מוניות שמשתמשים בשיטה הזאת כדאי לנקות את מערכת הדלק.

אבל הכמות שאתה מתאר היא הרסנית ותפגע בחלקים יקרים כמו אינג'קטור וכדומה.

פורסם

בגרירה למוסך וניקוז הכל. כסף קטן לעומת הנזק הפוטנציאלי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה על הייעוץ חברים, מידע מאוד מועיל. אבא שלי נסע עכשיו לתחנה שהוא תדלק בה. עשו השוואה בין פרטי הקבלה לאמצעי תשלום, לא תאם לכרטיס של אבא שלי.

מזל.

אפשר לנעול.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שמעתי פעם שלפיות התדלוק (ומימלא פתח התדלוק) יש עובי שונה בין הסולר לבנזין כדי למנוע כאלו טעויות.

אני מבין מכאן שזה לא נכון?

פורסם

אין בעולם משאבות בצורת ריבוע / כוכב / משולש וכו'?

היה ניסיון לעבור לשיטה כזו מתישהו?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

זה נכון, אבל זה עובד רק אם מנסים להכניס דיזל לבנזין. לצד הפוך זה לא עובד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שמעתי פעם שלפיות התדלוק (ומימלא פתח התדלוק) יש עובי שונה בין הסולר לבנזין כדי למנוע כאלו טעויות.

אני מבין מכאן שזה לא נכון?

אף פעם לא קרה לי בארץ אז אני לא יודע אם זה בכל מקום ככה, אבל לא מזמן הייתי במינכן הכנסתי את הפיה של הדלק לרכב (רכב סולר) והיא לא הסכימה להיכנס בשום אופן, אחרי שכמעט עזבתי את המקום שמתי לב שלקחתי בטעות את הירוק במקום הצהוב של הסולר.

זה נכון, אבל זה עובד רק אם מנסים להכניס דיזל לבנזין. לצד הפוך זה לא עובד.

לי אישית זה לא נתן להכניס בנזין לדיזל - אבל לא יודע עם זה רק שם, כאמור לא יצא לי לטעות שוב :)

פורסם

מקרה דומה בו מולא מיכל מלא של Q7 סולר בבנזין טהור

הרכב התקדם מספר מטרים ונדם עדיין בתחומי התחנה.

ריקון של כל המיכל לקח לא מעט זמן,

מולא בסולר והמנוע חייך מחדש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הם הקטינו במיכלי הבנזין את החור.

זה שיש אנשים עדיין לא מודעים לאיזה דלק הם צריכים זה בעיה של חוסר הבנה בתפעול כלי הרכב.

עוד יותר עצוב ,יש אנשים שלא יודעים איך לתדלק שזה עצוב הרבה יותר בהתחשב שרוב הרכבים היום צורכים דלק בשלב כלשהו במהלך חייהם.

פורסם

אני יתן לך דוגמא הכי פשוטה, אדם כמוני נוחת בעיר זרה לוקח רכב שהוא לא רגיל אליו במדינה שהוא לא מכיר את התחנות דלק שלה הסיכוי שלו לטעות ענק (עכשיו יש טעויות שלא קרה כלום אם הם יקרו, אבל פה זה טעות שיכולה לייצר השלכות הרסניות). למה לא למנוע זאת ממנו?

יש הגנות ברכב על אלף ואחד דברים פעוטים בהרבה

פורסם

בתחנות דלק "פז" הידיות של משאבות בנזין וסולר נמצאות במרחק של 10 סנטימטרים אחת מהשנייה .

לא יודע למה החליטו במתקנים החדשים על הסידור הזה, אבל אפילו בטעות אפשר להוציא ידית לא נכונה. מה היתה הבעיה להרחיק אותן למרחק סביר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...