Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב מעל מחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מוסיף נושא פה מכיוון שלא מצאתי פורום מכירה שהיה פעם.

יש לי סיאט לאון שנת 2002 1.6 ישני סיגנו.קניתי אותו לפני שנה והשקעתי בו פרוייקט לחידוש כללי ולרוב עשיתי הכל לבד.

שנה הבאה אני רוצה למכור אותו ולרכוש רכב מדגם BMW ולהשקיע בו לטובת רכב אספנות.

עכשיו שאלה העיקרית, האם יש היגיון, ואם כן מתי הוא בא לידי ביטוי, לבקש על רכב מעל המחירון?

רכב שלי מושלם בפן מכני ונותר רק דבר אחרון-חידוש צבע כללי (אעשה בקרוב) נניח ויש לי כל הקבלות של חלקים שהוחלפו כולל קבלה ממובך (יש דברים שלא הצלחתי להחליף לבד)

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לבקש מחירון משוקלל, שזה מחירון בתוספת של ק"מ, ידיים, בעלות קודמת וכו'. (המחירון עולה ויורד בהתאם לנתונים שתזין לו)

קח בחשבון שלקבל היום מחירון זאת לא משימה קלה ברוב המקרים, מעבר לכך כשיש לך היום הרבה מכוניות חדשות יחסית במחירים נמוכים, השוק של המכוניות באיזור ה10-20 אלף ש"ח הרבה יותר קשה ממה שהיה בעבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לבקש אתה יכול מה שאתה רוצה, השאלה אם מישהו יקנה.

אם יש הרבה ביקוש לדגם ברכב שלך ומעט רכבים בשוק, אנשים ישלמו מעל המחירון.

מצב שקורה לדוגמה עם לנדקרוזר וBMW ידניות.

אם יש יותר מוכרים מקונים של הדגם הספציפי, מה שקורה ברוב המכוניות, אז לא תקבל קרוב למחירון.

בקיצור, כוחות השוק.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני ממליץ לך לחסוך את האלפים הרבים שתשלם על צבע כללי. בחיים לא תקבל אותם בחזרה שתמכור את הרכב שלך.

יש לך רכב בן 15 ששווה ביום טוב כ10 אלף.

תשים בצד את ה5 אלף שתיכננת לצורך צביעה ותמכור במחירון. תוסיף לזה את ה5 שחסכת וקיבלת 5 מעל המחירון.

פורסם

בגדול כל שקל שתשקיע עכשיו לא יחזור .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כן. אבל יש הבדל בין פחחות וצבע לתיקונים מכניים שהם הכרחיים.

הרכב צריך להיות תקין 100% מכנית. הן מבחינה בטיחותית והן מבחינה חוקית, בסדר הזה.

תמיד מצחיק אותי שמןכר מתלהב שהוא תיקן תקלות ועשה טיפולים והעביר את הרכב טסט - כאילו איזה עוד ברירה יש לך?

פורסם

כש קניתי רכב הוא היה במצב מכני תקין 100%.אני רק הבאתי למצב חדש כל מה שמסביב(ניקוי כללי של מנוע,ניקוי מזרקים וכו)

את הצבע אני לא הולך להשקיע 5K...אני צובע בעצמי ויש לי כילים ומקום סגור לעשות את זה.נטו הוצאה רק על עלות צבע ולקה.

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

נקמיצ'י - טסט הוא לשנה הבאה, מי שיהנה ממנו הוא הקונה, לא המוכר. אבל ההגיון הזה עוד לא עבר בש"ג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לקלרק - לנקות את תא המנוע ולצבוע לבד זה נחמד. אם התוצאה תצא יפה - אני מניח שזה יוסיף לך משהו במכירה.

ספיראל - טסט הוא לא לשנה הבאה.

טסט הוא אישור לרכב לנוע על הכביש וזה משהו בסיסי.

ההגיון שלי ושל כל רוכש רכב כמעט אומר - שאם אני רוכש רכב משומש, אני מצפה שהטסט יהיה בתוקף למספר חודשים.

מבחינתי האישית אם הטסט פחות מ-3 חודשים מהקנייה - זה משהו חשוב לשקלל למחיר הרכישה.

אתה אולי רוכש רכבים משומשים ללא טסט במחירון. תזכיר לי לשלוח לך ה״פ שאני מוכר את הרכב שלי...

פורסם

לשמחתי חלפו 27 שנים מאז רכשתי לאחרונה רכב משומש שלא במשפחה (שאז, כמובן, כל ההתמחרות שונה לגמרי).

בפעם האחת שבה מכרתי רכב עם טסט ל-13 חודש בהחלט הוספתי את האגרה למחיר. גם כך היה מדובר במציאה והקונה בכלל לא התמקח - והיה מדובר במחירון פלוס. אבל גם זה היה לפני הרבה מאד שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי דעתי תוכל לבקש ואפילו לקבל מעל מחירון אם רכב נדיר ובאמת שווה את זה.מה שצריך זה אדם רציני ומת על הדגם צבע וכל המסביב.

פורסם

אתה יכול לבקש כמה שאתה רוצה. השאלה אם תקבל.

יש מכוניות שמחזיקות ביקוש גבוה ונמכרות מעל מחירון, אלו יהיו בד"כ מכוניות עם ייחוד כלשהו - מכוניות ספורט כמו סובארו STI, מיאטה, מכוניות כמו הונדה FRV, ובעולם הג'יפים - כל משפחת הלנדקרוזר, סופות, דיפנדרים ו...זהו בערך.

לא רואה את הייחוד של הרכב שלך במקרה הזה.

אתה יכול לבקש קצת מעל מחירון, ולראות לאן הרוח נושבת.

אישית אני מעדיף לשלם יותר עבור רכב שמור ומטופל, עם נתונים בסיסיים נדירים (יד נמוכה, ק"מ נמוך) מאשר להרגיש שלא יצאתי פראייר וקניתי בזול רכב שמהר מאוד יצריך השקעה שתביא אותי להוצאה גבוהה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תלוי גם בביקוש , לי הציעו על רכב שווה ביום טוב 9 במחירון, 15 ! הבוחן במכון טסטים... עניין של מזל גם .

על סיאט לאון 2002?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם הרכב במצב כמו חדש, קשה להאמין שיש מי שיסכים לקנות אותו מעל המחירון. אם היה לך 1.8T ידני במצב כמו שאתה מתאר, אז אולי היית מוצא "משוגע".

תתחיל ממחירון משוקלל (ק"מ, ידיים) ותראה אם מתקשרים ומה מציעים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...