Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסיום !

אני רוצה להודות לכל מי שהתעניין ,לכל מי שהשתתף, שאל ,הביע דעתו, לכל מי שהתבייש להשתתף ולשאול, לכל מי שהעיר והאיר

כולל למי שהריים אלי טלפון כי התבייש לשאול ברשת אני יענה בהמשך לשאלותיך בעיניין הצבע המכוער, גם אני מסכים וכמובן זה לא הצבע שאצבע, וכן אכתוב ואגלה לך מהיכן רכשתי פחים לבנים צבועים. למצבר.

כמו כן חשוב היה לי לגלות לכם ולשתף אתכם ,בכל ההשגים בדיוק כמו בכל הכישלונות שנחלתי ,כולל מפחי הנפש והאכזבות

והלואי שכל אחד ,יוכל להפיק תועלת ממה שגילית והשגתי ,כל הצלחה וישום שלכם ושמחה שלכם תהיה שמחתי

אני מתנצל אם מישהו נפגע ממני בלי שים לב, כי בסופו של יום כולנו שותפים לאותו תחביב מוזר:-P:-P:-D !

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבי

עד כמה שאני זוכר בנפח מנוע כמו שלך

לא היו פתחי אוורור

זה קיים רק בנפח מנוע 1100

שם הרדיאטור יותר גדול

אולי זה מה שאתה צריך

אני מאוד מקווה שזה יעזור החיתוך הזה

קח בחשבון שהרדיאטור שלך רחוק מפתח האוורור שתעשה

לא יודע כמה רוח תגיע ואך חום המנוע ישפיע

הרעיון של לקדם את הרדיאטור בסמוך לגריל נשמע טוב

ואוליי גם להגדיל אותו

בהמשך לשיחתנו בכפר סבא הבנתי קיים בחור בשם אלי רדיאטורים

שמיצר לפי הזמנה

פורסם

אבי,

כל הכבוד על ההשקעה, ההתמדה ויכולת הניתוח שלך למצבי המנוע השונים.

אני יודע שבעיית התחממות הרנו שלך הציקה לך מהיום הראשון.

מקווה שהבעיות שטיפלת בהם פתרו את התחממות הייתר במנוע.

אני אבדוק כמה נקודות שהעלת גם אצלי בשילגית.

אבל המבחן הסופי יהיה בקיץ בנסיעה לירושלים עם 4 אנשים (גדולים).

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם
אבי

עד כמה שאני זוכר בנפח מנוע כמו שלך

לא היו פתחי אוורור

זה קיים רק בנפח מנוע 1100

שם הרדיאטור יותר גדול

אולי זה מה שאתה צריך

אני מאוד מקווה שזה יעזור החיתוך הזה

קח בחשבון שהרדיאטור שלך רחוק מפתח האוורור שתעשה

לא יודע כמה רוח תגיע ואך חום המנוע ישפיע

הרעיון של לקדם את הרדיאטור בסמוך לגריל נשמע טוב

ואוליי גם להגדיל אותו

בהמשך לשיחתנו בכפר סבא הבנתי קיים בחור בשם אלי רדיאטורים

שמיצר לפי הזמנה

עופר שלום !

בהחלט נכון זה מה שאני אומר המכסה שברשותי אגב של 1100 ומשום מה היה חסר חריצים, זאת משום שיש שיפורים שנובעים עם הזמן ומתגלים ואז מחלקות הפיתוח של היצרנית נוקטים שיפור כמו ברנו שלך , אגב ברנו 4 שהייתה לי לפני 20 שנה הייתה גם מודל 83 שם היו לי חריצים ,שזה גם השבחה של מחלקת הפיתוח של היצרנית זו הסיבה שיש מכוניות עם ובלי תלוי בשנים.

פורסם
אבי כול הכבוד על העבודה היסודית שעשית! לפי כול הגרפים והטבלאות רואים שאתה יוצא מוטורולה:)

שלום רב לך גיל !

ראשית תודה, האם מצאת רנו 4 ? ומה קורה עם המפגשים של מועדון רנו 4 ?

אתה הרי תמיד יודע עליהם כמעט לפני כולם ,כמדומני איתמר הודיע על ארוע של חברת רנו בחג החנוכה סוג של מוזיאון שפתוח לקהל הרחב

תצוגת רנואים' זה גם חופש וגם במרכז הארץ בגדרה ליד חצר המלכה ? אני חושב שהעלו רעיון למעין מפגש ??

פורסם

avibartuki כתב:

שי !

יכול להיות שכאן אני חולק עליך או שלא הבנתי למה אתה מתכוון ?

א. האם אתה מסכים עימי שהלחץ מים המגיע מהעיריה ב 2 צול לכל דירה מגיע בלחץ של 5 בר ?

ב האם אתה מסכים עימי שהלחץ הנמדד בצינור הכי דק בבית נאמר לאחר רבע צול ימדדד גם 5 בר ?

5 האם אתה מסכים עימי שניקח שני מכלים גדולים 5 ליטר מים ונחבר בינהם בצינור דק של 5 מ"מ באורך מטר הלחץ שנמדוד

במיכל הראשון יהיה זהה בול ללחץ במיכל השני גם אם נגרום למים להיות בתנועה ?

האם אתה מסכים עימי שעל פי חוק ארכימדס האומר שהלחץ שווה בכל הכיוונים ובכל המערכת ללא קשר לצורה ונפח ?

או שהתכוונת למשהו אחר ? לא נכון, כאשר יש תנועה הלחצים לא שווים, יש מפל לחצים. בלי הפרשי לחץ לא היתה תנועה!

רם שלום !

לצערי הרב לא נכון !

היום חיפשתי טרמוסטט 75 מעלות , במוסך רדיאטור רחובות, העלית בפניו את המחלוקות הללו

כאמור לדברי בעל המוסך איש בעל ניסיון רב ! אינו פיזקאי לדבריו כמוני באים אליו כמה בשנה במיוחד פרופ' ממכון ויצמן

ומתווכחים עמו שהמשאבה שלהם באותו לא בונה לחץ !

תשובה משאבת מים ברכב איננה משאבה רגילה ,מהסוג שאנשים נוטים לחשוב !

1. משאבת מים ברכב איננה משאבת לחץ !

2. מים הינו נוזל שאינו ניתן לדחיסה כמו שמן לדוגמא

3. התאוריה שלך נכונה לגבי משאבת שמן למשל הידראולית. שם יש הפרשי לחץ כניסה יציאה

4.משאבת מים ברכב היא משאבת סיחרור.

5.משאבת מים ברכב אין לה שסתום, או ממברנה,או דיאפרגמה בדומה למשאבת מים אחרת נאמר לשאיבת מים

ממרתף מוצף לרחוב .

6.משאבת מים ברכב אינה תלויה בעבודתה בלחץ כלשהו ואינה מושפעת כלל עם לחץ ובלי לחץ היא מסתובבת בשני התנאים יחדיו וזה לא נכון שהמים לא ינעו אם המערכת נמצאת בלחץ, עובדה שהם נעים כל העת מרגע התנעת המנוע(אלמלא טרמוסטט )

וגם לאחר שנוצר לחץ עקב חום לא בגלל המשאבה, עובדה הם זזים.

7.אין הפרשי לחץ במערכת ,אולם עם עליית הטמפרטורה נוצר לחץ לא בגלל המשאבה אלא לנוכח החום.

לכן גם אם אני חלקתי על קביעתך וניסית לתת אנלוגיה חשמלית למעגל חשמלי,כך אגב ניסית אני לשכנע את המומחה

כי רם צודק ! נקודה נוספת שטח החתך במערכות נוזל אכן נכון שמשפיע במערכות על הזרם ,או על לחץ במערכת לחץ

הלחץ אומנם מתקיים במערכת מים במקרה שלנו רק בעת עלית החום אולם הנחיר בעודפים דואג לשחרר את יתרתו.

פורסם

קוריוז !

היום בדרכי להפוך את כל אזור התעשיה ברחובות לאיתור תרמוסטט, עוצר לידי רוכב אופנוע ברמזור ושואל "נו הרכב מתחמם "?

אני לתומי ,כרגיל אמרתי לדידי ,הנה עוד אחד שהיתה לו רנו 4 בעבר מתחממת, אלא שלא פחות ולא יותר, הוא אומר לי "אתה אבי

זה מהסטיסקות והטבלאות של הרנו 4 ? מי אתה שאלתי מופתע ? אני ערן עם הרנו 4 מרחובות, סוף סוף נפגשנו בשמחה רבה לחיצות ידים

ונשיקות, הראתי לו את הטרמוסטט שאני מחפש והזמנתי אותו אלי, פשוט לא יאומן באיזה תיזמון מדויק שני אנשים נפגשים

מכל 120 אלף תושבי רחובות ,פגשתי דווקא אותו. בעינין רנו :beerchug::wave2:4

פורסם
המלצה קטנה :wink:

להאריך את צינור הדלק ולהזיז את מיקומו של מסנן הדלק ( שלא יהיה מעל המנוע ).

החיבור עם שני אזיקונים ו/או בנדים מועד לפורענות .. טפטוף דלק על מנוע חם מהווה סכנה.

לשיקולך.

אתה צודק בהחלט, אולם זה מורחק ממכסה השסתומים,אם כי לא המקום האידיאלי,תודה על הערתך.

פורסם
אבי, זה מאוד מעניין.

האטת מהירות המשאבה בשיטה זו, מאטה גם את המאוורר (שעל ציר המשאבה). ואז כמות האוויר שזורם דרך הרדיאטור קטנה והוא מתקרר פחות !!!

מה גם שבזמן חניה המאוור הוא קריטי לזרימת האויר ברדיאטור!

רם אתה צודק בהחלט ,זה באמת מה שקרה כל הכבוד על ההבחנה,זה אפילו נראה משעשע, הוא באמת הסתובב לאט, הגם שזה היה

לזמן קצר,ונועד רק לשם ,איתור קו מחשבה והשפעת הסיחרור ומהירות המשאבה,מעבר לכך היה גם ריח, בגלל האלכסון של הרצועה

התזתי שמן ולכן לא ביצעתי נסיעת מבחן, כי חששתי שהעדר טעינה ללא נוכחות האלטרנטור תתקע אותי על הכביש המהיר.

כל הבדיקה נערכה לזמן בדיקות החום ישב נמוך יותר, וכל עת שנתתי גאז ,שעון החום צימצם לאחור ב2 3 מעלות וכשעזבתי עלה שוב

פורסם
שלום רב לך גיל !

ראשית תודה, האם מצאת רנו 4 ? ומה קורה עם המפגשים של מועדון רנו 4 ?

אתה הרי תמיד יודע עליהם כמעט לפני כולם ,כמדומני איתמר הודיע על ארוע של חברת רנו בחג החנוכה סוג של מוזיאון שפתוח לקהל הרחב

תצוגת רנואים' זה גם חופש וגם במרכז הארץ בגדרה ליד חצר המלכה ? אני חושב שהעלו רעיון למעין מפגש ??

כל מילה בסלע

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

• תוכן חדש...