Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום לכולם אני חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים.

הרשו לי לקחת כמה דקות מזמנכם ולספר לכם מעט על עצמי ועל מה שהביא אותי הלום

אני חן, בן 36 ומאז שאני זוכר את עצמי הייתי מחובר למכוניות ישנות.

האהבה הזאת הגיעה מאבא...שהוא סרט בפני עצמו.

לדיוק שלי קוראים גיורא ולג'סטי שלאחרונה נפרדתי ממנה (בכאב גדול!) קוראים ג'סטין. J

אני חושב שיש משהו משותף באנשים כמונו, הנקשרים למכוניותינו. יש לנו רגשות אהבה שאף אחד לא יבין...

את שנות נעוריי (החל מגיל המינימלי של רשיון הנהיגה) העברתי עם פרינץ 4 (אנ.אס.יו) 69, לאחר מכן עם חיפושית צהובה 72 וממשפחת הדו גלגליים נהגתי על יאווה ישנה ומופלאה.

עם שני הרכבים האלו העברתי בחיי שנים נפלאות !

בהמשך חיי למדתי הוראת נהיגה הן על רכבים פרטיים ועל אופנועים ולאחר מספר שנים של עבודה בתחום הוראת הנהיגה - הסבתי את עבודתי ללימודים ועיסוק בתחום יצירתי יותר.

וכאן חברים יקרים החלטתי לכתוב לכם.

כבר כמה לילות שאני לא ישן. הרצתי בראשי זכרונות נפלאים שלי עם החיפושית הצהובה שלי, (היא נסעה שלוש פעמים בשבוע במשך ארבע שנים מאשקלון לת"א ובחזרה והמוסכניק שלה היה מוכן להצהיר בפני כולם שהוא לא נתקל בפלא מכני שכזה! )

כשראיתי את התמונה של החיפושית של אבי דגן ז"ל....משהו עמוק נחרט לי בלב וכבר כמה ימים שהראש לא מפסיק לקדוח...

מזדהה עם כאבכם.

חן

פורסם

הי חן

קצת עלינו....שרוטים קשות, נוסטלגים בטירוף, כל דבר ישן מזיל לנו ריר על השפתיים, מוכנים לשלם הרבה כסף על דברים שאחרים זורקים לפח...ההיסטוריה המוטורית של א"י עוברת רובה ככולה בידהם של החברים...רובם כמו הצבר הארץ ישראלי, מחוספסים וקוצניים מבחוץ, ומתוקים להפליא מבפנים....

אין תחליף אמיתי לידע וליכולת של החברים, ואם תבקש יפה תקבל גם עזרה.....אה כן.....ויש גם בנות.....

ברוך הבא-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הי חן

קצת עלינו....שרוטים קשות, נוסטלגים בטירוף, כל דבר ישן מזיל לנו ריר על השפתיים, מוכנים לשלם הרבה כסף על דברים שאחרים זורקים לפח...ההיסטוריה המוטורית של א"י עוברת רובה ככולה בידהם של החברים...רובם כמו הצבר הארץ ישראלי, מחוספסים וקוצניים מבחוץ, ומתוקים להפליא מבפנים....

אין תחליף אמיתי לידע וליכולת של החברים, ואם תבקש יפה תקבל גם עזרה.....אה כן.....ויש גם בנות.....

ברוך הבא-רן

ברוך הבא,

מסכים עם כל מילה של רן, וגם/בעיקר עם כל שלש הנקודות . . .

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
ברוך הבא,

מסכים עם כל מילה של רן, וגם/בעיקר עם כל שלש הנקודות . . .

בברכה - אבי.

מסכים עם כל מילה של אבי.

ברוך הבא לפורום:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מסכים עם כל מילה של אבי.

ברוך הבא לפורום:

משה אזולאי.

מסכים עם כל מילה של משה

(שהוא מסכים עם כל מילה של אבי שלמעשה הוא מסכים עם כל מילה של רן)

ברוך הבא

בתקווה שתהנה

ירון מאיר

פורסם

ירון, מסכים עם כל מילה שלך, בגלל שאתה מסכים עם משה, ורק בגלל שהוא מסכים אם אבי, ולא הייתי מסכים אם הוא לא היה מסכים עם רן.

ברוך הבא...

בברכה,

דימה.

אגב זורקים, אין לך במקרה V8 ביג בלוק זרוק באיזה מקום?

Motor-Table.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

כן, כמו שחשבתי. אנשים קרועים ומאאגניבים. כמוני. רק ש..חכם יש את הבייבי שלכם ואת שלי מכרתי...

זאת פעם ראשונה שלי שאני נרשם לפורום בכלל ולפורום הזה בפרט ומה שעצוב הוא ...שאין לי בייבי להתגאות בה. את ג'סטין מכרתי (הג'סטי היחידה בארץ שעשתה את כל הדרך עד שארם אל שייח!) ונשארתי רק עם גיורא הדיוק והוא לא כ"כ נחשב...

היי..אבל מה שחשוב זה קודם כל הבפנים נכון?

אז למועדון החמש אני לא יכול להצטרף כי אין לי עם מה אבל בכל זאת יש חיוך בלב.

בכל אופן..עכשיו חמש בבוקר ואני עדיין לא נרדם וכל העבודה שלי מתחרבשת לי...

תודה למברכים וברוכים הנמצאים!

חן

פורסם
כן, כמו שחשבתי. אנשים קרועים ומאאגניבים. כמוני. רק ש..חכם יש את הבייבי שלכם ואת שלי מכרתי...

זאת פעם ראשונה שלי שאני נרשם לפורום בכלל ולפורום הזה בפרט ומה שעצוב הוא ...שאין לי בייבי להתגאות בה. את ג'סטין מכרתי (הג'סטי היחידה בארץ שעשתה את כל הדרך עד שארם אל שייח!) ונשארתי רק עם גיורא הדיוק והוא לא כ"כ נחשב...

היי..אבל מה שחשוב זה קודם כל הבפנים נכון?

אז למועדון החמש אני לא יכול להצטרף כי אין לי עם מה אבל בכל זאת יש חיוך בלב.

בכל אופן..עכשיו חמש בבוקר ואני עדיין לא נרדם וכל העבודה שלי מתחרבשת לי...

תודה למברכים וברוכים הנמצאים!

חן

חן ברוך הבא

שלחתי לך גם הודעה פרטית, הצטרפות למועדון החמש איננה מותנית בבעלות על כלי רכב.

יום הכי יפה

אירית

פורסם

ברוך הבא חן למועדון החבוטים קשות!

לפרטים אודות שאלות טכניות ,יצירות שראית ,חלומות שלך וכ'ו,הגעת לפורום הנכון.

לפרטים אודות את מי כדאי להרגיז פה ,למי להציק,במי לא להתגרות, מי השולף הכי מהיר בעיר

אתה מוזמן לשלוח לי ה.פ.

אלוני

פורסם

ונשארתי רק עם גיורא הדיוק והוא לא כ"כ נחשב...

חן

חן

אני מוחה בשם גיורא.

א. הוא KTM שמפרק עצמו לדעת אז אם אתה נוסע עלין אתה בוודאי עסוק בלהרכיב אותו חזרה.

ב. יש לו שם אז הוא כבר נחשב.

לפרטים אודות מי השולף הכי מהיר בעיר

אתה מוזמן לשלוח לי ה.פ.

אלוני

אלוני

שתף את כולנו , יהיה נחמד

יום נעים

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...