Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה רצינית על מכונית צעצוע , טוב אז למי שמכיר יש מכוניות קטנות(יותר גדולות ממכונית צעצוע של הילדים) שהם לפי הדגם אחד על אחד עם המכוניות כמו במציאות, אני מדבר על מקלראן , סקיילין וכו'.

יש חנות כזאת יחסית חדשה בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה.

טוב אז ביקרתי שמה וזאת חנות מדהימה יש שם דגמים של מכוניות ממש יפות , ואני באמת אומר אחד על אחד יש לוח שעונים, ידית הילוכים, מערכת וכו'. המחיר של המכוניות הוא בין 150 -400 ואפילו יותר

טוב אז אני מקווה שהבנתם על מה אני מדבר .

השאלה שלי היא אני מחפש את הדגם מכונית פורד מוסטנג שלבי GT500 זאת מעקיצה ב60 שניות.

יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג כזאת בארץ, לא דרך האינטרנט וכו',

תודה

פורסם

כן אחלה חנות יש שם, רק המחירים מופגזים בצורה לא אנושית!!!!

לדוגמא אימפרזה של חברת אוטו ארט, בהחלט דגם מצויין

שעולה 35 דולר + 10 דולר משלוח

עולה בחנות הזאת 400 שקל!!! כפול במחיר... וחכה שתגיע למייבאך, צריך למשכן משהו בשביל לקנות אותה אצלהם...

בכל מקרה , תבקש מהם שיעשו לך הזמנה.. או שתזמין מ E BAY בעצמך :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

ביקשתי שיעשו לי הזמנה היא אמרה לי שזה זה בעיה למכונית הזאת כי היא לא יודעת עם יש אותה בארץ והיא לא יודעת מי מייבא אותה .

וכן המחירים שם מטורפים

פורסם

מעדיף לקנות במחיר כפול ומכופל???

E BAY אמין, רק צריך לדעת טוב אנגלית , לדבר עם המוכר.. לראות שיש PAYPAL ואין לך מה לדאוג...

Greddy Type S - טעם החיים 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...