Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, סולל הדרך כתב:

חולק על דעתך

מעבד ליגה מעל כולם

איכות יצור ובניה ברמה גבוהה

יציבות תוכנה ועדכונים

+1

מחזיק LG OLED 77” בסלון ושתי סוני (65 + 75) בשניים מחדרי השינה.

הסוני מגיבות הרבה יותר מהר, נוחות לשימוש (מערכת הפעלה מבוססת Google TV) ועד כה במהלך כשנתיים וקצת, זכו ל-5 או 6 עידכונים.

בכלל למוצר שמחזיקים 5-7 שנים, וצופים בו שעתיים-שלוש בממוצע יומי, תוספת אלפיים שקלים (לדוגמא) עבור משהו מומלץ, די הגיונית בעיני.

• אהבתי 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני כשעה, waterman כתב:

בכלל למוצר שמחזיקים 5-7 שנים, וצופים בו שעתיים-שלוש בממוצע יומי, תוספת אלפיים שקלים (לדוגמא) עבור משהו מומלץ, די הגיונית בעיני.

זה מאוד תלוי למי המוצר מיועד.

אישה מבוגרת שיש לה טלוויזיה בת 200 עם עידן פלוס, לא באמת תצליח לראות הבדל בין פנלים שונים של טלויזיות מודרניות. 

• אהבתי 1
פורסם

הבנות שלי אומרות שיש להם אבא מבוגר - אני בן 52. בת כמה אימך? את הטלויזיה שהמלצתי עליה רכשתי עבור אישה בת 90 עם יס. היא מרוצה ורואים מעולה והמחיר לא גבוהה במיוחד. בהצלחה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 5 שעות, סולל הדרך כתב:

אני טלוויזיות קונה רק סוני... אבל זה רק אני

לא רק אתה. זה נקרא נאמנות למותג. ויש לי "SONY 49 בת 7 שטופלה פעם אחת במסגרת האחריות (לד אחורי נדפק או משהו בזמנו). אבל מאז עובדת מצוין. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)

משעשע שגם לג'מיני הסברתי שאמא שלי בת 68, אבל לא כמו שהוא דמיין שקשה לה לשמוע או לראות, אנחנו רחוקים שם.

אחלה אז אני הולך על tcl 75c655. לא מצאתי את הדגם במחסני חשמל או בא.ל.מ

מצאתי בזאפ חנות בשם סלון חללית בתל אביב שמוכרת את זה במחיר נמוך ורשום שיש  אחריות מקורית ע"י sg היבואן הרשמי. זה סוגר לי את הפינה מבחינת אחריות?

עריכה אחרונה על ידי וולברין
פורסם
לפני 9 שעות, `Infinity כתב:

לא מסכים איתך. זה גורם לסרבול עם שני השלטים ושתי מערכות.

קנה להם טלוויזיה עם Android TV/Google TV.

להורים שלי יש בסלון טלוויזיה של סמסונג שהם קנו לפני כמה שנים בכמה אלפי שקלים, עם מערכת ההפעלה העצמאית שלהם, התפעול שלה מאוד מסורבל והם מתקשים עם המעבר מהטלוויזיה לסטרימר.

גם עם LG הם פחות הסדרו בגלל שלט ה AIR MOUSE והגלגלת.

לחדר השינה שלהם שמתי טלוויזיה של שיואמי עם ANDROID TV, הרבה יותר נוחה להם, התפעל מאוד פשוט, קל לי להדריך אותם להוריד אפליקציות ולעשות CAST מהטלפון כי זה מערכת שיחסית מוכרת להם מהטלפונים הסלולריים שלהם, ואם הם ממש מסתבכים אני מצלם להם סרטון הדרכה מהטלוויזיה שלי בבית שהיא גם של שיואמי.

אין שום סרבול, פשוט בהתקנה הראשונית מגדירים על הHDMI שהממיר מחובר עליו וזהו.

לגבי העניין עם השני שלטים, ברוב המקרים השלט של הממיר כן מצליח לשלוט על הטלוויזיה(כיבוי,הדלקה,הגברה והנמכה) אז אין צורך להשתמש בשניהם.

פורסם

@וולברין  לא כל מה שרשום בזאפ קיים במחסן. בדוק באתר החנות או התקשר לברר.

לגבי האחריות - לפני כשנתיים כאשר קניתי לבני טלויזיה האחריות של SG היתה לשנה, והיה צריך לשלוח להם מייל עם כמה פרטים כדי להאריך לשלוש שנים. אם אתה קונה מיבוא שלהם בדוק האם נוהל זה עדיין תקף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 28 דקות, sperial כתב:

@וולברין  לא כל מה שרשום בזאפ קיים במחסן. בדוק באתר החנות או התקשר לברר.

תיקנתי לך: 80 אחוז. ואני עוד נדיב.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, וולברין כתב:

משעשע שגם לג'מיני הסברתי שאמא שלי בת 68, אבל לא כמו שהוא דמיין שקשה לה לשמוע או לראות, אנחנו רחוקים שם.

מצאתי בזאפ חנות בשם סלון חללית בתל אביב שמוכרת את זה במחיר נמוך ורשום שיש  אחריות מקורית ע"י sg היבואן הרשמי. זה סוגר לי את הפינה מבחינת אחריות?

מה שהצאט לא אמר זה שזה דגם ישן מאוד. אם זמין אז זה חיסול מלאי  של היבואן הקודם עם שנה אחריות.

פורסם
לפני 11 שעות, וולברין כתב:

TCL 75" 75P79K QLED 4K Smart TV

יש במבצע במחסני חשמל 2,790 ש"ח

עומר :-)

פורסם (נערך)

הדגם של סמסןנג פה  Q7F לדעתי לא להיט מתומחר יקר מדי. הC655 זה דגם עתיק שיש לו כמה שמות נוספים. 

ה C71B זה בגלל C655 PRO על פי האתר הזה - ממליץ לבדוק פה מה השם היותר נפוץ של הדגם ואז לחפש באיזה ai השוואה בין כמה דגמים באותו המחיר.

https://www.displayspecifications.com/

ההמלצה שלי - TCL C6K. אותו מחיר כמו של הזמסונג שהמליצו פה. זה מסך QLED עם תאורה אחורית מסןג מיני לד. פחות נקודות מיני לד לעומת C7K או C8K ופחות עוצמת הארה, עדיין הרבה יותר מסך מכל מה שצויין פה. אומרים שכרגע זה נחשבים דגמים אמינים, שמה ששורף מסכים זה התאורה האחורית וחום וכשהיא מחולקת להרבה איזורים קטנים זה משפר את הפינוי חום. לי יש בסלון C8K.

הC6K היא אחלה תמורה לכסף. רציתי לקחת אותה לממד אבל המינימום שלה זה 50 אינץ. אז לקחתי 43 P7K. לא משהו בכלללל.

ה C69K וכל מה Cx9K זה דגמים ביבוא רשמי נוסף של מחסני חשמל ושקם. אמורים להיות זהים למה שבלי ה9. כל מה שמכיל 1 דורש זהירות. אבל היבואן אמר לי ש C61K זההה לחלוטין ל C6K בגודל 50 ו 55 אינץ.

ותתמקח - אפשר להוריד 100 עד 200 שקלים לפחות מהמחיר הכי זול בזאפ.

ולדעתי מבוגר שיןדע להפעיל טלפון אנדרואיד, אז גוגל טיוי הכי פשוטה להפעלה.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם (נערך)

טוב, מעדכן שכמו שרשמתם לא היה את הדגם שרציתי בחנות שהופיעה בזאפ. וגם לא היה את הדגם שרשמו לי פה ממחסני חשמל.

הלכתי לא.ל.מ ממול ושם היה Tcl 75p7k ב2900. היתרון בא.ל.מ שאני יכול לשלם בנקודות חצי מהמחיר. יש תוספת עבור הובלה והתקנה, 250 בערך. 

האמת שבסיור ראיתי טלוויזיות זולות יותר בכמה מאות שקלים ולא ראינו הבדל אבל כבר לא היה לנו כוח להשוואות האלה. גם ה65 אינץ גדולות ונראה לי שמספיקות אבל כנראה שנזרום עם ה75.

דבר אחרון, לפני שאני הולך לקנות ביום ראשון, פתאום  קפצה לי באיזה קבוצה בפייסבוק הטלוויזיה הזאת Haier mini led m80f המחיר שלה אטרקטיבי יותר והג'מיני ממליץ עליה יותר מהtcl.

מה דעתכם?

(בנקודות שיש לי אני יכול להשתמש בחנויות אחרות)

עריכה אחרונה על ידי וולברין
פורסם

מעניין למה הדגם לא נמצא באלמ,רמז זה נמצא פה:

בתאריך 26.3.2026 בשעה 15:48, KipodYam כתב:

ה C69K וכל מה Cx9K זה דגמים ביבוא רשמי נוסף של מחסני חשמל ושקם. אמורים להיות זהים למה שבלי ה9. כל מה שמכיל 1 דורש זהירות. אבל היבואן אמר לי ש C61K זההה לחלוטין ל C6K בגודל 50 ו 55 אינץ.

ותתמקח - אפשר להוריד 100 עד 200 שקלים לפחות מהמחיר הכי זול בזאפ.

מציע גם לשאול בצאט על מה מבוססת ההמלצה על האייר,שאין עליו שום סקירה רצינית.

P7k דגם נחות שמבוסס על פלטפורמה\שבב נחות ואיטי יותר במחיר מופרז. 2790 במחסני חשמל\שקם כולל הובלה,בלי טובות ולפני מיקוח.
C6K עדיף ואחרי מיקוח לא נראה שהפער כ"כ גדול.

דא בראשון שני יש 10% החזר בכרטיס אשראי הוט  ו5% באופן קבוע בלאסט פרייס.

פורסם

יש עוד בעיה מובנית, יש הבדלים בין מחירי הטלויזיות בישראל ובחול ולרוב משווים מסכים בעלות דומה.

TcL P7K זה סהכ מסך נחות, פחות או יותר נחות כמו סמסונג Q7F. לקחתי אותו כי לא מצאתי משהו יותר טוב ב43 או 42 אינץ. ב50אינץ הייתי לוקח C6K או C61K שהיבואן CData  טען באוזניי בטון שזה זהה ל C6K.

בP7K  השחור לא שחור, התמונה לא ממש בהירה ואבל אחרי התעסקות סהכ הצבעים סבירים.

ההייאר הזה - אין עליו ביקורות כמעט ובטח שלא השוואתיות.

זה כנראה הדגם כניסה שלהם של המיני לד.

הסינים עובדים בגדול על הai. ערימת קשקושים חסרי גיבוי שהAI דוחף ישירות מהיצרן לך אלא אם כן בודקים אותו טוב.

מיני לד זה תאורה אחורית שמורכבת מנקודות של לדים קטנים שעושים אור לבן. היתרון שאפשר לכבות או לעמעם אותם לפי כמות הלבן או השחור בכל איזור.

אז בהייר הם אפילו לא כותבים כמה כאלה יש, ופה גם TCL מחרטטים ונותנים את המספר המקסימלי שקיים רק בדגם הכי גדול... אבל אפשר כן למצוא את המפרטים האלה עם קצת חפירה מה שלא קיים אצל הייר והמפרטים החלולים שלהם.

כמו שאני רואה את זה - זה מסך סיני בלי ביקורות במערב שלי אישית לא ברורה כמה תמיכה עתידית יש לו בעדכונים. לעומת TCL שהיא סינית אבל עשתה בית ספר, יש עליה מאות ביקורות וזה דגם נפוץ שרץ כבר כמעט שנה בלי תקלות ידועות למיטב ידיעתי.

המוכרים בחנויות לא מבינים כלום בדרך כלל.

מצב תצוגה בחנות - היצרנים תופרים תוכן מתאים לכל מסך. למסך עם בעיה בשחור - יראו סרטים של היצרן עם ערימות תאורה וערימות צבע.

אה - אחריות חירטוט לשלוש שנים - 

אחריות למסכי טלוויזיה Haier:

- שנה + שנתיים נוספות מוגבלות בכפוף לתקנון היבואן "ניופאן"(לא כולל פנל ותאורה אחורית).

TCL מביאים לך אחריות לשלוש שנים מלאה למיטב ידיעתי ותשלום של 250 על קריאת שירות בשנים 2 ו3. סביר סהכ. לא ניסחו לדחוף שום הרחבת אחריות. זה אותם תנאים לטלויזיה של 1100 שח ולטלויזה של 10,000שח.

שים לב שלפעמים המשלוח זה חינם. התקנה עי החברה כולל מעמד צמןד קיר זה 150 שח בTCL. כול החברות מנסות לדחוף זרוע לקיר, לשיקולך. סהכ הם התקינו אצלי ממש טוב, בדקו זויות גובה וכו, ממש לא באו דפקו דיבלים והלכו.

פורסם

נצל"ש, לאחר שמסך "55 של פנסוניק בן 3 וחודש החליט שדי. חצי מסך חשוך.

מחפש מחליף לסלון למרחק של 2.7 מטר. מניח ש "65 יתאים?

דיי סגור על TCL..

C6K ו C61K..

https://www.lastprice.co.il/p/100060128

https://www.lastprice.co.il/p/100057953

אם אין הבדל, לפי דברי היבואן, ממה נובע ההפרש במחיר בין הדגמים?

תקציב, עד 2,500 ש"ח.

תודה וחג שמח.

• תוכן חדש...