Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות לאמא שלי טלוויזיה חדשה. רוחב הסלון הוא 4 מטר, אז עם הספה המרחק הוא 3.5 מטר+-
היא צופה בערוצי עידן פלוס , כרגע יש לה טלוויזיה ישנה 42'.
אני רוצה לקנות לה טלוויזיה פשוטה למשתמש הפשוט ויחד עם זאת טלוויזיה שכשבאים לבקר אותה וצופים בטלוויזיה באיזה סרט או משהו לא נרגיש שהלכנו על מוצר זול ולא טוב.

שיחה עם ג'מיני הביאה אותי לגודל 75 ולדגמים TCL C655 או Hisense E7KQ

הצ'אט לא ממליץ עליה, ושולח אותי לטלוויזיה Sony Bravia X81K 65" 4K HDR או TCL C71B Mini LED 65

מה דעתכם? 65 או 75? יש דגמים אחרים? ללכת עם ג'מיני או עם הצ'אט?

פורסם

אתה בטוח שמרחק הצפיה הוא 3.5 מ׳ ? מדוד? כי לי זה נראה מרחק גדול. אבל לא בלתי אפשרי.

יכול לומר לך שלי יש סמסונג ״65, לאימי 2 מכשירי סמסונג ״55 ו-״50 ולאחד הבנים שלי TCL בגודל ״50, כולם מרוצים. אימי (בת 96) גם מסתדרת עם התפעול (צופה בהוט ונבטפליקס), מה שאומר שהמערכת מספיק ידידותית. הדגמים הספציפיים לא רלוונטיים כי מדובר במכשירים ותיקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רוב הטלוויזיות יהיו בסדר ויספיקו לה מה שאומר שהייתי לוקח מותג מוכח ולא יקר

TCL יכולה להיות אופציה מעולה

עבור 3.5 מ' מרחק מהספה לטלוויזיה מאמין שסוויט ספוט יהיה 75"

לא פחות מ- 65 ולא יותר מ 85"

הייתי קונה TCL 75" כנראה גם יהיה להם מחיר הכי טוב

• רעיון טוב! 1

עומר :-)

פורסם
לפני 27 דקות, ProMeR כתב:

רוב הטלוויזיות יהיו בסדר ויספיקו לה מה שאומר שהייתי לוקח מותג מוכח ולא יקר

TCL יכולה להיות אופציה מעולה

עבור 3.5 מ' מרחק מהספה לטלוויזיה מאמין שסוויט ספוט יהיה 75"

לא פחות מ- 65 ולא יותר מ 85"

הייתי קונה TCL 75" כנראה גם יהיה להם מחיר הכי טוב

https://www.tgspot.co.il/tcl-takes-over-sonys-tv-business/

קנה לה TCL

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

קח המלצה חמה ממני, תנסה לכוון לטלוויזיה שהיא כמה שיותר זולה אבל לא זולה יותר מדי, ותקנה בנוסף סטרימר טוב (ממיר שיומי דור 3/אפל טיוי/נבידה שילד/GOTV/GOOGLETV) וזה פתרון ממש נחמד.

פורסם
לפני 12 שעות, GTאי כתב:

אמרת TCL עם בונוס שהסטרימר כבר מובנה.

בול...

טלוויזיות מצויינות ומספיקות היום.

לא הייתי קונה משהו לא מובנה נגמר שנת 2010

• אהבתי 1

עומר :-)

פורסם
לפני 12 שעות, FuriousLift כתב:

קח המלצה חמה ממני, תנסה לכוון לטלוויזיה שהיא כמה שיותר זולה אבל לא זולה יותר מדי, ותקנה בנוסף סטרימר טוב (ממיר שיומי דור 3/אפל טיוי/נבידה שילד/GOTV/GOOGLETV) וזה פתרון ממש נחמד.

לא מסכים איתך. זה גורם לסרבול עם שני השלטים ושתי מערכות.

קנה להם טלוויזיה עם Android TV/Google TV.

להורים שלי יש בסלון טלוויזיה של סמסונג שהם קנו לפני כמה שנים בכמה אלפי שקלים, עם מערכת ההפעלה העצמאית שלהם, התפעול שלה מאוד מסורבל והם מתקשים עם המעבר מהטלוויזיה לסטרימר.

גם עם LG הם פחות הסדרו בגלל שלט ה AIR MOUSE והגלגלת.

לחדר השינה שלהם שמתי טלוויזיה של שיואמי עם ANDROID TV, הרבה יותר נוחה להם, התפעל מאוד פשוט, קל לי להדריך אותם להוריד אפליקציות ולעשות CAST מהטלפון כי זה מערכת שיחסית מוכרת להם מהטלפונים הסלולריים שלהם, ואם הם ממש מסתבכים אני מצלם להם סרטון הדרכה מהטלוויזיה שלי בבית שהיא גם של שיואמי.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני טלוויזיות קונה רק סוני... אבל זה רק אני

סמסונג אני לא מאחל לשונאים שלנו, גם בחינם לא נוגע

LG בדרך כלל אחלה

גם על TCL יש ביקורות טובות 

הכי חשוב כמה שיותר אחריות מיבואן שגם נותן שרות טוב

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 48 דקות, סולל הדרך כתב:

טלוויזיות קונה רק סוני...

מה תעשה עכשיו שסוני זה TCL ?

לפני 14 שעות, zaf כתב:

• מצחיק 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 29 דקות, zaf כתב:

לפני 29 דקות, zaf כתב:

אולי הם מיוצרות באותו מפעל אבל אני די משוכנע שישמר פער האיכות ע"מ להצדיק את המדבקה.

אני התחלתי את חיי הטכנולוגים בשנות התשעים בתיקון טלוויזיות. כבר אז ההבדל בין סוני לשאר המותגים היה זועק לשמים. אני לא בטוח שהפער הזה קיים היום בכזו עוצמה אבל עדיין, פעם אחת בחיי התפשרתי ולמדתי את הלקח. טלוויזיה זה רק סוני! וממש לא אכפת לי לשלם את הפרמיה. אבל זאת מחלת הנפש הפרטית שלי. גם TCL יהיה סבבה.

מזכיר לי את תחילת האלף שניסו למכור את ססאנגיונג כמרצדס. גם אם כל מכלולים זהים... הסמל על הגריל שונה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הטלוויזיות העתיקות של סוני (שפופרות) נהדרות ומחזיקות מעמד לנצח. יש לי עדיין אחת איפה שהיא שפשוט תעבוד ברגע שאדליק אותה.

את המירוץ לטלוויזיה השטוחה - טכנולוגיה שונה ולא קשורה בכלום - הם הפסידו ואין להם שום יתרון על פני המתחרות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חולק על דעתך

מעבד ליגה מעל כולם

איכות יצור ובניה ברמה גבוהה

יציבות תוכנה ועדכונים

גם לבנטלי כמו לפיאט 500 יש 4 גלגלים והגה ועדיין מדובר במוצר אחר.

לא לכולם זה משנה. ולא לכולם אכפת, אבל עדיין סוני היא סוני

• תוכן חדש...