Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טויוטה פריוס 2015 (אם זה רלבנטי). האוטו של אשתי, נוסעת מאוד בטוח ולא עושה שטויות. כרגע יש לה goodyear.

אשמח לדעת, בנוגע לצמיגם המצולמים, האם לדעתכם:
1. הצמיגים המצולמים יכשילו רכב בטסט?
2. האם מסוכן לסוע ברכב עם צמיגים כאלה? החריצים נראים לי מספיק עמוקים אבל יש פגיעות / התקלפויות בגוף הצמיג.
3. אם צריך להחליף אשמח להמלצות.
4. חשבתי לשים לה הנקוק Ventus Prime 3 (נקרא בארץ K125) או פאלקן Ziex ZE310 (נקרא בארץ ZE310) על פי המלצה בשרשור הצמיגים. כמה הצמיגים הנ״ל אמורים לעלות (לזוג/ רביעייה)?

5. אשמח להמלצה על מתקין צמיגים באזור יקנעם (צפונה עד זרזיר, דרומה עד זכרון יעקב).

תודה מראש לעונים, חג שמח, שנה טובה, גמר חתימה טובה וכל טוב.

IMG_4802.jpeg

IMG_4803.jpeg

IMG_4804.jpeg

עריכה אחרונה על ידי פאטון
תמונות בפורמט יותר ידידותי
פורסם

בני כמה הצמיגים האלה? בדוק תאריך הייצור, מצויין כרצף 4 ספרות בתוך אליפסה על הדופן.

לעין הלא מקצועית שלי נראים מתפוררים, להחלפה, ויפה שעה אחת קודם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ללא קשר לטסט, לדעתי הצמיגים לא ראויים לנסיעה. 

אישית הנסיעה היחידה שהייתי עושה איתם היא לפנצרייה ולא כזו שמצריכה נסיעה בכביש מהיר. 

הצמיגים שציינת מומלצים. 

תריץ חיפוש בזאפ ובעוד אתרים שמבצעים השוואת מחירי צמיגים ותתקשר לאלו שמתאימים לך לברר מלאי ותאריך ייצור של הצמיגים לפני הגעה כי לא תמיד האתרים אכן מעודכנים. 

• אהבתי 1
פורסם

יש מצב שנסעו על חצץ? לפי הקרעים בסוליה, נראה כמו דברים חדים שהאוטו עבר עליהם.

מצטרף לנאמר, החלפה בהקדם. למען הבטיחות.

• אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)

נראים רע, תחליף למען הבטיחות של אשתך. לגבי הטסט זה תלוי במקום, אם הבוחן לא יטרח להסתכל אולי גם יעבירו אבל כל בוחן שיעיף יותר ממבט חטוף יכשיל על זה.

לגבי הפאלקן, יש לי את הZIEX ZE310 ואני מרוצה מאוד, הבעיה שהתקנתי אותם לפני המלחמה ואני חושב שהייבוא עבר מטורקיה לתאילנד או משהו כזה ולא בטוח שמדובר כבר באותו איכות.

לגבי מחיר, תלוי מאוד מה המידות צמיג, לי לצמיגי 17 אינץ עלה באזור ה-2000 שקל לרביעייה. זה היה לפני 3 שנים אבל אני מאמין שגם היום לצמיג המחיר הוא באזור ה500 שקל

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...