Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

קצת קשה למצוא דיווחים, אמינים, ברשת. מכיוון שיש כמות נכבדה של מכוניות בליסינג, די ברור שלא שומעים תלונות רבות אם בכלל. 

אלא אם יש לך קשר לכמה חברות ליסינג, ואתם מדברים תכופות, ומחליפים דעות על בסיס שבועי במשך שנים, ויש לך קשר עם מנהלי ציים אחרים שאתם נפגשים ומחליפים מידע. 

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 18 דקות, Mr.SandMan כתב:

מגוחך

מגוחך זה לקבל רכבי רנו מגאן וברלינגו ולגלות את עולם החשמל והבלמים ברכבים אחרי חודשים בודדים, בשלב מסויים הרכבים הוחזרו אחר כבוד לחברת הליסינג והוחלפו במאזדות.

רכב ליסינג מבצע נסועה כפולה פלוס מרכב פרטי, יש אצלנו אנשים שמחזירים רכב עם 180000 ק"מ אחרי שלוש שנים, בבוקר אצל העובד, בערב אצל המשפחה (לפעמים גם בבוקר)

לפני 23 דקות, Mr.SandMan כתב:

זה או שיש יותר מידי כסף אצל אנשים בכיסים או אני לא יודע מה. 

עניין של תמורה לכסף, הצ'רי מכסות את כל אופציות ההנעה ובאבזור נדיב, גם בגרסאות הכניסה.

לפני 19 דקות, KipodYam כתב:

מי מסרב לעדכן? פריזבי או לליסינג לא בא לבזבז זמן על שה? או לכולם?

המוסך עושה את המינימום הנדרש.

פורסם
לפני 5 שעות, לב טוב כתב:

איך הם עד היום מבחינת אמינות?

יצא לי לנסוע כמה פעמים על צ'רי ועדיין לא שמעתי ממישהו על תקלות סידרתיות, אולי יש תקלות אבל הם כל כך זניחות שזה לא מפריע לכל אחד (לא אומר שאין תקלות סדרתיות) בשביל להתלונן עליהן.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, SunshineGC38 כתב:

לוואג לקח יותר מעשור להוציא מוצר בשל.

בשל? 

15 שנים של ייצור סדרתי ועדיין תיבות הילוכים שמתפגרות אחרי 40-50 אלף קילומטר. 

המותג האחרון שהייתי לוקח כדוגמה לבשלות זה ואג.

אני לאחרונה רואה המון את הג׳אקו הזה. עברתי לפני כמה ימים ליד סוכנות ליסינג וכמות הג׳אקו, צ׳רי ובמיוחד byd שהיו שם לא הותירו מקום לספק לאן עולם הליסינג הולך. 

מבין נהר הסיניות בצבצה לה איזה אאודי מסכנה ושתי 3008. 

• אהבתי 7

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 3 שעות, SunshineGC38 כתב:

הם עדיין יצרנים מתחילים במנועי טורבו וגירים רובוטיים

רק 33% מהרכבים בעולם מיוצרים שם, שותפיות של שנים עם היצרניות המובילות בעולם, מרצדס, במוו, VW, טסלה, יפניות וקוראיניות ועוד, הקנו להם מספיק זמן, כח ובעיקר ידע לייצר בעצמם.

65% מייצור הסוללות נשלט ע"י חברות סיניות.

הסינים מייצרים מעל 70% מרכבי ה- REEV וחלק מהיצרניות הגדולות הולכות בעקבותיהם.

מערך שלם של מגבלות והגנות מונע כניסת רכבים סיניים לארה"ב ואירופה.

אין מדינה שמשקיעה בתחום הרכב כמו סין והיא בדרך לשלוט בשוק הרכב העולמי, גם אם יש כאן כמה קוראים שיעדיפו סיאט ארונה או יונדאי וניו על פני הג'אקו 5.

פורסם (נערך)

לא ישלטו בכלום 

כל שני וחמישי הם מסמרטטים שם אחד את השני עם הנחות יותר ויותר גדולות

המצב הזה לא בר־קיימא. בסוף, זה ייגמר בגל פשיטות רגל. אי אפשר להחזיק שוק רכב על הנחות אינסופיות ותמיכה ממשלתית לנצח. 

לפני 51 דקות, yo-av-minus כתב:

ואיך טויוטה C-HR - קופסת טונה מכוערת נמכרת ב- 185000 כאשר צ'רי טיגו 7 PHEV מפוארת עולה 187000?

לא הייתי חושב פעמיים.

בוא נראה איזה רכב יהיה יותר קל למכור עוד 3-4 שנים  

ונראה עוד 10 שנים איפה תהיה קופסת טונה ואיפה תהיה צ'רי טיגו 7 

עריכה אחרונה על ידי Mr.SandMan
  • אהבתי 3
פורסם

לכל השאלות בנוגע לאמינות - להזכירכם נושא הרצועה הטבולה "התפוצץ" וקיבל תהודה רק לקראת 2020 למרות שרכבים עם הרצועה הטבולה התחילו שיווק עוד ב2012.

רכב שנמצא רק 3 שנים על הכביש ורובם עוד באחריות אין מה לדבר בכלל.

• אהבתי 4
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, ניקו פ. כתב:

אני לאחרונה רואה המון את הג׳אקו הזה. עברתי לפני כמה ימים ליד סוכנות ליסינג וכמות הג׳אקו, צ׳רי ובמיוחד byd שהיו שם לא הותירו מקום לספק לאן עולם הליסינג הולך. 

נו ברור

הם קונים רכבים בסין בנזיד עדשים בחסות מלחמת המחירים המטורפת שמתחוללת שם ומוכרים אותם בארץ בתור "רכבי פרימיום" 

שולי הרווח על הסיניות פשוט פסיכיים.

לפני כשעה, yo-av-minus כתב:

מגוחך זה לקבל רכבי רנו מגאן וברלינגו ולגלות את עולם החשמל והבלמים ברכבים אחרי חודשים בודדים, בשלב מסויים הרכבים הוחזרו אחר כבוד לחברת הליסינג והוחלפו במאזדות.

רכב ליסינג מבצע נסועה כפולה פלוס מרכב פרטי, יש אצלנו אנשים שמחזירים רכב עם 180000 ק"מ אחרי שלוש שנים, בבוקר אצל העובד, בערב אצל המשפחה (לפעמים גם בבוקר)

ואיך המאזדה? נוסעת טוב? אני מניח שכן. מאזדה תיסע טוב גם עוד 10 שנים. בוא נראה מה יקרה עם כל הצ'רי-מרי האלה בעוד כמה שנים. חצי מהמותגים הסינים שנכנסו בשנים האחרונות או שייעלמו מהשוק וישאירו את הלקוחות עם רכב ממותג מת, או שיפשטו רגל לגמרי כמו Aiways.

עריכה אחרונה על ידי Mr.SandMan
  • אהבתי 1
פורסם

אפילו נתון אחד לא הבאת, מציע לך לקרוא קצת על העוצמה הכלכלית תעשייתית של סין, לאו דווקא בתחום הרכב.

בתחומים שאני עוסק בהם, אין חברה ישראלית שלא משתפת פעולה עם הסינים, אחרת היא תחדל מלהתקיים, ולא מדובר במוצרי צריכה.

פורסם
לפני 12 שעות, yo-av-minus כתב:

ואיך טויוטה C-HR - קופסת טונה מכוערת נמכרת ב- 185000 כאשר צ'רי טיגו 7 PHEV מפוארת עולה 187000?

לא הייתי חושב פעמיים.

לא דיברתי על צ׳רי פה. לדעתי העיצובים שלהם לא רעים בכלל, הfx לדעתי בכלל נראה אחלה (בעיקר החשמלי).

הג׳אקו בעיני מכוערים ממש, בעיקר החלק הקדמי. גריל ענק ופנסים צרים וקטנים. באמת שנשגב מבינתי איך הג׳אקו 7 הרכב הנמכר בישראל. כנראה שהטעם של הרוב שונה משלי.

ה-5 בכלל עוד יותר מכוער.

אבל מה נגיד, על טעם וריח אין מה להתווכח.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, yo-av-minus כתב:

לא הייתי חושב פעמיים.

אנשים שקונים רכב באופן פרטי, ואותם מעניין - אמינות, מוניטין, הנדסת אנוש (מי שמעדיף כפתורי תפעול פיזיים, ולא הכל דרך מסך), בטיחות* ויכולת למכור את הרכב בקלות.

על הנייר (וכנראה שגם בפועל, פשוט לא יצא לי לנהוג) מערכת ההנעה של צ׳רי יותר מעניינת, וגם מקבלים יותר אבזור לשקל וכו׳.
אם היו מציעים לי ליסינג מהעבודה, יכול להיות שהייתי לוקח צ׳רי.

כלקוח פרטי - רכשתי טויוטה. או במילים אחרות - לא השתכנעתי (עדיין) מהסחורה הסינית.

*הסיניים אמנם מקבלים תוצאות טובות במבחני ריסוק, אבל זכור לי מקרה אחד או שניים שבו ירד ציון על איכות בנייה לא אחידה (או משהו כזה) - עם משמעות בטיחותית.

עריכה אחרונה על ידי Lt. Dan
  • אהבתי 2
  • מעניין 1

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

פורסם
לפני 3 שעות, IdanMcLaren כתב:

העיצובים שלהם לא רעים בכלל

הם לא ממש מכוערים , שוב עניין של טעם, אבל כן מראים נטיה לעיצוב ״בהשראת״ רכבים אחרים. כבר כמה פעמים שנראה היה לי ממרחק מסויים שג׳אקו מאחור נראה דומה לריינג׳רובר. עד הרגע שמתקרבים אליו.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...