Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתייחס לעניין הליסינג שעלה פה, נראה שללא מעט פה, אין מושג איך הדברים עובדים. 

חברות ליסינג לא מספקות רק את הדגמים שהן רוצות או שכדאיות להן, כי אם ככה חברה x הייתה רוכשת במאסות מיבואן אחד ומקבלת הנחה מקסימלית.

בסופו של דבר זה שוק, חברות ליסינג מתחרות על לקוחות עסקיים, הלקוחות דורשים לבקשת העובדים מגוון דגמים ובחברות הליסינג מתאימים את עצמם לדרישה, לא מזמן הייתה לי פגישה עם פריסבי ולמרות שההיגיון אומר שהם ינסו לדחוף רק את הדגמים שלהם כי שם יש להם כנראה הנחות וכו, הם לא.. הם מציעים לך כמעט כל דגם שתבקש.

בעניין אמינות רכבים סיניים, אני לא יודע לקבוע אם הרכבים הסיניים אמינים אבל ראיתי שנרשם באחת התגובות שלא חוכמה לבחון רכב ב3 שנים הראשונות שלו בצד האמינות, אז אני לא מסכים ואני יכול לתת רשימה של רכבים שהיו אצלנו בחברה ויזכרו ככישלון חרוץ, כולם כמובן בני 3 ומטה:

- סיאט אטקה- צריכת שמן

- רנו ארקנה- רעידות, הוחזר לפני סיום החוזה.

- סיטרואן ברלינגו בת שנה- הלך טורבו ואחרי לא מעט זמן הלך מנוע. (35 אלף קמ)

- אאוטלנדר צורה חדשה- גירים הולכים בקמ נמוך

גרנד קופה- תקלות במע' אוריאה

אופל גרנדלנד- לא זוכר את התקלה. 

קיה ספורטאז דיזל- תקלה בdpf, רכב לא סוחב

MG Ehs- מנוע נחנק בעליות ביום חם. 

והשיא- פיגו 3008 מנוע 1.2 ליטר- הרכב חצי מתקופת הליסינג שכב במוסך.

יש עוד המשך אבל נראה לי שהנקודה הובנה. 

כרגע בצרי וגאקו אצלנו לא נתקלנו בתקלות, למעט טיגו 8 עם הבעיה באבזמי חגורות שנשברים.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 25.7.2025 בשעה 00:17, daniel204 כתב:

אני רוצה להתייחס לעניין הליסינג שעלה פה, נראה שללא מעט פה, אין מושג איך הדברים עובדים. 

חברות ליסינג לא מספקות רק את הדגמים שהן רוצות או שכדאיות להן, כי אם ככה חברה x הייתה רוכשת במאסות מיבואן אחד ומקבלת הנחה מקסימלית.

בסופו של דבר זה שוק, חברות ליסינג מתחרות על לקוחות עסקיים, הלקוחות דורשים לבקשת העובדים מגוון דגמים ובחברות הליסינג מתאימים את עצמם לדרישה, לא מזמן הייתה לי פגישה עם פריסבי ולמרות שההיגיון אומר שהם ינסו לדחוף רק את הדגמים שלהם כי שם יש להם כנראה הנחות וכו, הם לא.. הם מציעים לך כמעט כל דגם שתבקש.

בעניין אמינות רכבים סיניים, אני לא יודע לקבוע אם הרכבים הסיניים אמינים אבל ראיתי שנרשם באחת התגובות שלא חוכמה לבחון רכב ב3 שנים הראשונות שלו בצד האמינות, אז אני לא מסכים ואני יכול לתת רשימה של רכבים שהיו אצלנו בחברה ויזכרו ככישלון חרוץ, כולם כמובן בני 3 ומטה:

- סיאט אטקה- צריכת שמן

- רנו ארקנה- רעידות, הוחזר לפני סיום החוזה.

- סיטרואן ברלינגו בת שנה- הלך טורבו ואחרי לא מעט זמן הלך מנוע. (35 אלף קמ)

- אאוטלנדר צורה חדשה- גירים הולכים בקמ נמוך

גרנד קופה- תקלות במע' אוריאה

אופל גרנדלנד- לא זוכר את התקלה. 

קיה ספורטאז דיזל- תקלה בdpf, רכב לא סוחב

MG Ehs- מנוע נחנק בעליות ביום חם. 

והשיא- פיגו 3008 מנוע 1.2 ליטר- הרכב חצי מתקופת הליסינג שכב במוסך.

יש עוד המשך אבל נראה לי שהנקודה הובנה. 

כרגע בצרי וגאקו אצלנו לא נתקלנו בתקלות, למעט טיגו 8 עם הבעיה באבזמי חגורות שנשברים.

הכי טוב יפנית סטייל מאזדה 3.

מנוע 1600/2000 אטמוספרי, גיר אוטומט רגיל

ושלום על ישראל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...