Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שסיימה ייצור דגמי GTi קודמים – ה-308 GTi בשנת 2021 וה-208 GTi בשנים קודמות – פיג'ו חידשה את ההצעה בסדרת ה-GTi עם גרסה חשמלית מלאה של ה-208. הדגם שומר על מורשת הספורטיביות שהחלה עם ה-205 GTi בשנות ה-80, ומעיד על מעבר לטכנולוגיה מודרנית בתחום המכוניות החשמליות.

פיג'ו מכריזים כי ה-208 GTi החשמלית מצוידת במנוע חשמלי שמספק 276 כ"ס ו-35.2 קג"מ. על פי הפרטים, הרכב מסוגל להאיץ מ-0 ל-100 קמ"ש בתוך 5.7 שניות ולהגיע למהירות מקסימלית של 180 קמ"ש. למרות השימוש בסוללה גדולה יותר לעומת גרסת האי-חשמלית, טווח הנסיעה מדורג על כ-350 ק"מ בלבד. מערכת הטעינה המהירה מאפשרת השגת 80% טעינה בתוך 30 דקות באמצעות מטען של 100 קוט"ש.

כחלק מעדכוני ביצועים, הדגם עובר כיול מחדש על מנת לשפר את התנהגות הרכב. בין השיפורים ניתן למצוא דיפרנציאל קדמי מוגבל החלקה, מתלים מוקשחים, מוט מייצב אחורי והנמכה של 30 מ"מ – כל זאת במטרה להבטיח אחיזה ובקרה טובים יותר בזמן הנהיגה. בנוסף, מערכת הבלמים כוללת דיסקים בקוטר 355 מ"מ עם ארבע בוכנות, כאשר היא מלווה בצמיגי מישלן פיילוט ספורט קאפ 2.

בתחום העיצוב, ה-208 GTi מתבלטת בשינויי מראה המשדרים את אופיו הספורטיבי. מבחוץ, העיצוב מקבל התאמות כגון פגושים עם קווים מודרניים, חישוקי 19 אינץ' ועיצוב אווירודינמי עדין. גם החלל הפנימי עבר עדכון – מתאים לדגם ספורטיבי עם מושבים עיצוביים ייחודיים, גלגל הגה מעובה ותאורת אווירה המוסיפה נופך דינמי לאווירה הכללית.

peugeot-208-gti-2025.jpgpeugeot-208-gti-2025.jpgpeugeot-208-gti-2025.jpgpeugeot-208-gti-2025.jpg

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ממעריצי פיג'ו אבל אני חושב שהרכב ממש Meh, אין הרבה כוח ואין הרבה טווח? אז למה עברו לחשמל? זה מרגיש כאילו עשו את המעבר הזה בכוח רק כדי להגיד "יש לנו רכב ספורטיבי חשמלי".

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם

אני סבור שהדגם הזה ייכשל כשלון חרוץ, בדומה לאבארט׳ 500 החשמלית. 

לשחרר מכונית ספורטיבית עם טווח של 350 ק״מ זאת בדיחה - הדרך היחידה להנות ממנה במסלול, זה לגרור אותה לשם.

באספקט הדינאמי, להבדיל מהדור האחרון המוצלח של ה-208, ששקלה 1160 ק״ג בלבד, הדגם הזה משמעותית יותר כבד מה שאמור להשפיע דראמטית על הניהוג.

• אהבתי 7

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

נראה לי בארסנל סטלנטיס יש עוד גברות דומות  בשינוי אדרת שונים...

תחת המותג אלפא רומיאו יש את זאת (למרות שהיא כאילו קרוסאובר) :

ותחת המותג לנצ'יה יש את הוורסיה הזו (עם סיומת שם מחייבת...) :

https://www.media.stellantis.com/em-en/lancia/press/lancia-previews-the-ypsilon-hf-the-ypsilon-rally-4-hf-and-is-back-to-rally

כאן לפחות יש גם גירסא טורבו בנזין עם 212 כ"ס וגיר ידני כמו פעם. 

עריכה אחרונה על ידי orankohn
עדכון
פורסם
לפני 10 שעות, yoav911gt2 כתב:

הדגם שומר על מורשת הספורטיביות

לא. פשוט לא.

עצוב.

• רעיון טוב! 3
פורסם

אין לי מושג לדבר על פיגו ולא על הרכב אבל העיצוב פשוט פצצה, האחורה קצת BYDיי דומה לעיצובים חשמליים אבל עדיין מצויין, נראה חד ובולט בטבע, גם ה208 נראה מצויין ומתבלט בכבישים.

פורסם
לפני 10 שעות, EliC25 כתב:

לא. פשוט לא.

עצוב.

שאפו על הקביעה הנחרצת, רק קצת פחות ברור מקורה. אשמח לפירוט. הצהרת יצרן, מוגבלות פיזיקלית, הנחה מובנית שפז'ו לא יודעת ולא תדע לעשות את זה יותר, משהו אחר אולי. בינתיים ממה שאני קורא כאן התוכנית של היצרן מעט שונה, אבל מה הוא מבין. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 דקות, רועי5 כתב:

בינתיים ממה שאני קורא כאן התוכנית של היצרן מעט שונה

התוכנית של היצרן היא למכור רכבים, בין היתר ע"י שיווק.

פורסם
לפני 38 דקות, gpro כתב:

התוכנית של היצרן היא למכור רכבים, בין היתר ע"י שיווק.

ומהמובן מאליו הזה, שקצת מיותר להזכירו, אתה מסיק שהיומרות הספורטיביות הן סתם קשקוש שיווקי. כל הכבוד. ושוב חוזר על התמיהה המתבקשת, אצלי לפחות, איך זה אנשים קובעים קביעות נחרצות על מוצר שהם מכירים אותו רק מתמונה ויח"צ, רק בגלל הסמל על הגריל. ובהקשר הזה חוזר שוב לג'וניור של אלפא, שאני לא מכיר, אבל רבים שכן טוענים שהאוטו הזה למרות הפלטפורמה המשותפת לו ולכמה מוצרים נטולי יומרה ספורטיבית, מאוד מוצלח דווקא מהבחינה הזו. לי כאמור אין מושג, אבל יפה שלאחרים כאן שגם לא טוענים לנסיון מעשי, יש.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, רועי5 כתב:

ומהמובן מאליו הזה, שקצת מיותר להזכירו, אתה מסיק שהיומרות הספורטיביות הן סתם קשקוש שיווקי

אני לא מסיק שום דבר על הרכב בטח לא מברושורים שיווקיים של יצרן. אתה מתיחס להצהרות היצרן אז אני מזכיר את המובן מאליו…

בכל מקרה אני אישית אוהב את רכבי ה GTI של פיגו ולפחות עיצובית הוא נראה מעולה, אבל לא אגע עם מקל או כבל חשמל ברכב עם טווח נסיעה תיאורטי של 350 ק"מ😃

עריכה אחרונה על ידי gpro
פורסם (נערך)

יצרן עם רקורד בעייתי, שלא לומד מהעבר וממשיך להתל בלקוחותיו. 

לא רואה שום סיבה להתקרב ליצרן הזה ולא לסטנלטיס ורכביה באופן כללי, לכולם די אן איי מחורבן.

מין מצא את מינו באיחוד של סטנלטיס.

סטנלנטיס צריכה להזרק לפח ההיסטוריה כמו סאאב, לנצ'יה ופיאט.

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...