Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב ליסינג מהעבודה רנו גרנד קופה 2024( בחרו בשבילנו ) לפני שבועיים ואחרי 50000 ק"מ המזגן שבק חיים בשתי מכוניות מהחברה שלנו באותו הזמן, אלבר מיד נותנים רכב חלופי הרכבים נלקחים למוסך תלפיות בנשר ומאז הן שם שבועיים, אין צפי זמן לתיקון, בכל השיחות עם אלבר הם אומרים שאין צפי כי המוסך עמוס בעבודה,לבנתיים אני נוסע ברכב חלופי מוציא כסף מהכיס שלי( יחזירו הכל בסוף כל חודש אבל זה לא נעים) נוסע מלא קריות תלאביב לבנתיים בשבועיים האלו הוצאתי כבר כמעט 4000₪ על דלק חניות בתל אביב ומנהרות הכרמל, מישהו מכיר איזה תותח באלבר שיכול לזרז עניינים? זו ממש בושה, שבועיים על מזגן? אם אני מגיע עם רכב פרטי שלי אולי 3 שעות מסיימים לטפל בהכל . חפירה רצינית אבל מי שיכול לעזור אודה לו

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1) יש בעיות רציניות עם כח אדם במוסכים מה שגורר ימי שהיה לא רגילים. בטח אם זה רכב ליסינג שנמצא בתחתית שרשרת המזון בכל הנוגע לכניסה למוסך מורשה.

2) בקש כרטיס דלק/שיתקינו לך התקן תדלוק עד שהרכב הקבוע יחזור. בסיום תנתקו את ההתקן. זה יאפשר לך להמשיך את שגרת חייך מבלי דאגות לגבי עלויות של דלק.

זה מה שאני עושה לעובדים אצלי שהרכב נכנס לאשפוז ארוך במוסך.

פורסם

רק מנהל הרכב שלכם בחברה יכול לבדוק מה קורה עם המכוניות, ולנסות לזרז. 

אבל אם חסר חלק - לא יעזור דבר. 

זה לא רק באלבר, גם בחברות אחרות מכוניות 'נתקעות' במוסכים.

נכון שזה לא נוח, אבל אם מחזירים לך את כל ההוצאות זה לא נוח אבל גם פחות נורא. 

בדרך כלל, בטח לתקופה של שבועיים / שלושה לא מתקינים דלקנים על רכב חלופי, ולא מוסרים כרטיסי תדלוק, שאין לך שליטה מי מתדלק ואיפה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם לקחו את הרכב למוסך ונתנו חליפי מקביל אתה לא יכול לעשות כלום. גם אם הרכב היה בבעלות היית באותו המצב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

בדרך כלל, בטח לתקופה של שבועיים / שלושה לא מתקינים דלקנים על רכב חלופי,

זה תלוי בחברה ובאופיה. תמיד אפשר לחפש סיבות למה לא אבל חברה שהעובדים חשובים לה תחשוב מחוץ לקופסה.

אם זה עובד שמתדלק פעם בשבועיים ורוב הזמן במשרד, יכול להבין שהדרישה לא דחופה. פות"ש ציין שהוא עם רכב 2024 והוא כבר עם 50,000 ק"מ אז אפשר להבין שזה המון והוא מתדלק הרבה. ההתקן גם ככה לא עולה לחברה ובמקרה הכי גרוע בזבז שעה בתחנת שירות לצורך ההתקנה.

פנגו וכבישי אגרה זה באמת לא ממש משנה איזה אוטו זה - השינוי הוא דרך אתר האינטרנט.

פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

למה ההתחשבנות בסוף החודש בעייתית? בהנחה שאתה משלם הכל באשראי זה לא יורד ממך מיד ומתאזן עם המשכורת סמוך לתאריך החיוב.

זה תופס מסגרת אשראי, 400  ש"ח כל 4-5 ימים אחרי חודש כבר מצטברים לסכום משמעותי. 

יש עוד סיבה מעצבנת. בדיוק אצלי בעבודה הדלקנים לא עבדו תקופה אז מדבר מניסיון. 

כשמתדלקים באשראי ורוצים לקבל החזר מהעבודה, חייבים לקחת קבלה על התדלק.

מדפסת קבלות לא עובדת בחלק גדול מהמשאבות. אז צריך ללכת לחנות לבקש קבלה מהמוכרן. החנות לפעמים סגורה. לפעמים יש תור של כמה אנשים שממתינים לקפה וכו'.  בחלק מהמקומות אין חנות בכלל. זה לא משהו שאי אפשר להתמודד איתו אבל משהו שכן מעצבן ומגביל. 

• אהבתי 7

פורסם

אלה דברים פתירים ברמת המעסיק.

זה יכול להיות בכרטיסי תדלוק פריפייד, תשלום כל שבוע (ואז שיתדלק במזומן עד סוף החודש ויש לו במסגרת רק שבוע אחד) או כמו שנאמר התקן תדלוק.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 שעות, Buki כתב:

זה תופס מסגרת אשראי, 400  ש"ח כל 4-5 ימים אחרי חודש כבר מצטברים לסכום משמעותי. 

יש עוד סיבה מעצבנת. בדיוק אצלי בעבודה הדלקנים לא עבדו תקופה אז מדבר מניסיון. 

כשמתדלקים באשראי ורוצים לקבל החזר מהעבודה, חייבים לקחת קבלה על התדלק.

מדפסת קבלות לא עובדת בחלק גדול מהמשאבות. אז צריך ללכת לחנות לבקש קבלה מהמוכרן. החנות לפעמים סגורה. לפעמים יש תור של כמה אנשים שממתינים לקפה וכו'.  בחלק מהמקומות אין חנות בכלל. זה לא משהו שאי אפשר להתמודד איתו אבל משהו שכן מעצבן ומגביל. 

אז זאת הבעיה , זה תופס מסגרת אשראי שממש לא מתאים שתיתפס על חשבון העבודה, גם כמביאים קבלות תמיד להנהלת חשבונות יש טענות כלפי הקבלות, יצא לי כבר שהבאתי העתק קבלה מהמוכרן על דלק ולא רצו להחזיר לי, דלקן, כרטיס או פנגו על רכב חלופי בחברה לא מוכנים לעשות כי מנהלת החשבונות חושבת שזה פתח לעובדים לגנוב כסף מהחברה , אל תרחמו על החברה , החברה שאני עובד בה מפוצצת בכסף פשוט המוח שלהם עובד ככה

פורסם

כרטיס דלק - יכול להבין.

התקן תדלוק? איך? 

פנגו - איך? 

גם בהתקן תדלוק, פנגו וכבישי אגרה זה מחובר לאוטו ספציפי שאתה נוסע בו. בדיוק כמו הרכב הקבוע.

ביום שאתה מקבל את הרכב בחזרה, מבטלים את הפנגו על הרכב, את הכבישי אגרה ומנתקים את הדלקן ( פיזי ובמערכת) וזהו.

כמו שאמרתי בהתחלה - רק צריך רצון לעזור ולחשוב מחוץ לקופסה. אני מבין שאין קצין רכב בחברה והנהלת חשבונות מתעסקת בנושא הרכב ואתה "מפיל" עליה עוד עבודה.

כרטיס דלק - אכן, פתח לעובדים לתדלק את הרכב של האישה, של החברה וכו'.

פורסם

פתרון ביניים - כרטיס תדלוק אוניברסלי

https://pumpi.co.il/יתרונות-כרטיס-תדלוק/

אתה מקבל כרטיס משלם הוראת קבע ויכול להיכנס לכל תחנת דלק ולשלם מבלי לתפוס מסגרת.

חשבונית אחת לכל החודש.. השאלה האם הם יקבלו את החשבונית הזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

התנהלות שכונתית של החברה שלך, הייתי עם חליפי חודשיים ופשוט נתנו לי כרטיס דלק. 

מה אכפת לך שיהיה תקוע שם גם שנה. 

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ההוצאה הכבדה על עובד עם חליפי זה הדלק, אצלנו בחברה הגדרנו שעובד עם חליפי מקבל מיד כרטיס תדלוק, אצלי יש במשרד תמיד 2 כרטיסי דלק למקרה שעובד מקבל רכב חליפי. 

הטענה שאפשר לתדלק רכבים אחרים לא מובנת לי, גם עם החזר כנגד קבלה אפשר לרשום כל מספר רישוי שתרצה בקבלה. 

בלי אמון לא הייתי משאיר את העובד אצלי, יש עוד הרבה דרכים לגנוב מהחברה, מי שלא הולך ישר בסוף יתפס.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 4

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...