Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

++ בחברה שעבדתי בה בשנות ה 90 , אחד הטכנאים היה מסיע את הרב שלו לתפילות בקיברי צדיקים, מידי לילה  (תל אביב לצפון/צפת ודרומה לנתיבות) . עד שקצין הרכב דיווח על נסועה גבוהה באופן חריג.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החברה שאני עובד בה מבוססת מאוד, חברה פרטית קטנה שמגלגלת מליונים , אני עובד שם המון שנים , אני לא רוצה לנדב יותר מדי פרטים אבל כן כולנו חושבים שהנהלת חשבונות קוקו בראש לגמרי וכמה שיש יותר כסף הם נהפכים יותר רכושניים , רק הקטע עם הרכב מעצבן אותי , חוץ מזה באמת מכל הלב הייתי מאחל לאנשים  חברה כמו שאני עובד בה  מבחינת שכר , שעות , תנאים 

פורסם

אם יש כסף או אין זה לא משנה. אתה לא שותף לטוב ולרע.

זו פשוט התנהלות עקומה שלא נובעת מרוע אלא מאופי חשדני. מנחש שהבעלים עבר את גיל 70.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בנסועה כמו שלך אני חושב שההצעה הכי טובה שקיבלת פה זה לומר למנהל שלך שמסגרת האשראי שלך קרובה להיגמר ואם לא יואילו בטובם למצוא פתרון הרכב יעמוד, אין לי ספק שמהר מאוד הבעיה תיפתר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

עליך לפנות למנהל שלך ולדבר איתו אם לא יצאו מים מתוקים אני הייתי עושה פעולה חד צדדי
רושם את הרכב בסלופארק (על כרטיס האשראי הפרטי שלך) מזמין דלקן (בעלות של 50 שח חד"פ ו5 שקלים לחודש)
רושם רושם את הרכב בכביש 6 גם בסלו (נראלי שאפשר) (כמובן שרושם את מספר הרכב המקורי של אלבר)
ובסוף החודש/בהחזרת הרכב נותן את החשבונית על שם "אבי ובניו" להנהלת החשבונות ובא לציון גואל 
החברה שבא אתה עובד אסור לה להעביר את ההוצאות לעובדים ומנגד לא יכולה להכריח אותך לנהל את צורת התשלום (החוקית) בצורה שהם רוצים כאשר אתה מגיש להם חשבוניות וקבלות בצורה מסודרת 

פורסם

ומצד שלישי תוציא כסף על לשבון המעסיק לך חפש מי יחזיר לך.

כביש 6 לא מעניין. החשבון יגיע לאלבר שיסב על המעביד.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עדכון: היום דיברנו עם מישהו רציני באלבר, מסתבר ש ב3 המכוניות הלך המעבה שבתוך הרכב, מסתבר שזו תקלה שיש אותה בהרבה רכבי רנו אבל בישראל זה לא נחשב ריקול ויש תביעה יצוגית על הנושא.

אין חלקים מקוריים בארץ וצריך לייבא מטורקיה רק מה שטורקיה מחרימה אותנו ואנחנו אותם. בלי הרבה חפירה הסביר לנו שעוד הרבה זמן לא נראה את הרכבים

• מבאס 2
פורסם
לפני 23 שעות, אורלנדו השמן כתב:

תנאים

בינתיים אתה מתלונן שדופקים אותך בתנאים, כי חונקים לך את מסגרת האשראי

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

בינתיים אתה מתלונן שדופקים אותך בתנאים, כי חונקים לך את מסגרת האשראי

תנאים אצלנו: קרן השתלמות, הפרשים לפנסייה כפולים, משכורת גבוהה, בונוס שמן מאוד כל שנה, רכב, טלפון, חופש מתי שתרצה. כן מפריע לי שזה נוגע לי במסגרת אשראי, אני לא חייב לשלם כלום לעבודה, לא הייתי בחיים במינוס , אם כסף יוצא שיצא על המשפחה לא על מקום העבודה

פורסם

יש לך הרבה סיבות להתלונן. מסגרת של כרטיס אשראי בדרך כלל אין בעיה להרחיב, וזה לא עולה כסף. תנסה באפליקציה או בטלפון.

אם ההוצאה הנוספת מכניסה אותך לחובות בבנק (כולל אוברדרפט יקר) זה סיפור אחר, מחייב פניה מיידית למעסיק לצורך כיסוי שוטף של הוצאות הדלק. בנסועה שלך זה יכול לגרור עלות משמעותית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

יש לך הרבה סיבות להתלונן. מסגרת של כרטיס אשראי בדרך כלל אין בעיה להרחיב, וזה לא עולה כסף. תנסה באפליקציה או בטלפון.

אם ההוצאה הנוספת מכניסה אותך לחובות בבנק (כולל אוברדרפט יקר) זה סיפור אחר, מחייב פניה מיידית למעסיק לצורך כיסוי שוטף של הוצאות הדלק. בנסועה שלך זה יכול לגרור עלות משמעותית.

אין בעיה של חובות, אין בעיה להגדיל מסגרות אשראי אבל לא הגעתי לקנות 4 בתים במשך הזמן בהתנהלות כזאת, לא אוהב להוציא כסף על מקום העבודה, וזה בכלל לא קשור לנושא, רק שאלתי אם יש מישהו שיודע איך להתנהל מול אלבר

פורסם (נערך)

ההתנהלות של המעסיק לא תקינה, מה שציינתי הוא שהבעיה אינה במסגרת כרטיסי האשראי אלא במקום אחר.

האם יש לך הסכם ליסינג עם המעסיק או עם אלבר? כי אתה צריך לפעול מי שחתום על ההסכם, ואם אתה חתום מול המעסיק אינך לקוח של אלבר.

מעברהלכך, כמובן שאין שום סיבה שתממן את המעסיק. ובכל מקרה, כיוון שמדובר בכלי עבודה שהמעסיק מספק לך, ובהוצאה גדולה (רק דלק 1,000ש״ח בשבוע) צריך לדרוש שאם לא נפתרת בעיית הדלקן תטרח הנהלת החשבונות ותזכה אותך פעמיים בשבוע.

אגב, ווידאת שבשיטה הנוכחית אין בעייה עם המיסוי?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגופה של שאלה, לדעתי הפתרון הוא שהמעסיק פונה לחברת הליסינג ומבקש לבטל את החוזה, לא רכב חלופי. זה אמור להעיר אותם מעט. כמובן שהכול תלוי בתנאי חוזה הליסינג והאותיות הקטנות.  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...