Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, אורלנדו השמן כתב:

אז זאת הבעיה , זה תופס מסגרת אשראי שממש לא מתאים שתיתפס על חשבון העבודה, גם כמביאים קבלות תמיד להנהלת חשבונות יש טענות כלפי הקבלות, יצא לי כבר שהבאתי העתק קבלה מהמוכרן על דלק ולא רצו להחזיר לי, דלקן, כרטיס או פנגו על רכב חלופי בחברה לא מוכנים לעשות כי מנהלת החשבונות חושבת שזה פתח לעובדים לגנוב כסף מהחברה , אל תרחמו על החברה , החברה שאני עובד בה מפוצצת בכסף פשוט המוח שלהם עובד ככה

אחרי הצבא עבדתי בשינוע רכבים בחברה מאוד גדולה, 

קרה לי כמה פעמים שהייתי צריך להחזיר רכב עם 0 דלק למגרש ממקום די מרוחק. 

אז בהתחלה הייתי מתדלק על חשבוני בסכומים קטנים (20 שקל - משהו כזה, פעם הדלק היה זול יותר..) וראיתי שלקבל החזר זה סיפור. 

צריך לשבת להם על הראש, עושים לך פרצופים שאתה קרצייה. שבסופו של דבר, אתה מגדיל ראש למען העסק. 

אז וואלה, אמרתי - לא מתדלק. לא אכפת לי. 

הרכב ייתקע, יהיה או לא יהיה לו נזק - זאת לא בעיה שלי. יזמינו גרר, יעלה להם כסף, לא בעיה שלי. ובנוסף כל שעה שאני יושב ומחכה לגרר אני מקבל כסף כי אני על השעון.

אני לא בן אדם כזה - אבל לפעמים ברומא התנהג כרומאי. 

תלך למשרד כוח אדם - תגיד להם שלום, נגמרה לי המסגרת באשראי, עכשיו אוגוסט, הרבה הוצאות. לא יכול לתדלק. תמצאו פתרון. אין פתרון - אין דלק. 

ובכללי חברות שחושבות מהחור של הגרוש, אלו חברות שאם אין לך ברירה, אתה לא רוצה לעבוד בהן. 

• רעיון טוב! 7
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק שזה לא המקרה.

'רשמית' החברה אומרת לפות"ש - הכל כרגיל, תשלם על ההוצאות ונזכה אותך.

השלב של 'נזכה אותך' נתקל בפקיד.ה ממורמר.ת וחסר.ת מוטיבציה והבנה.

צריך ללכת לבוס ולהסביר את המצב. 

כל מה שצריך לקרות זה שהבנאדם שיושב על ההחזרים יהיה יותר זריז ויותר יעיל. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בתור עובד בחברת ליסינג אחרת, 

אני יכול להגיד מניסיון בעצמי שיש בעיות כוח אדם במוסכים וגם אצלנו רכבים מתעכבים ולא מעט.

לגבי עניין התדלוק תבדוק אופציה של התקנת דלקן/כרטיס דלק/קוד תדלוק שהחברה תיתן לך.

תערב את קצין הרכב שלכם שילחץ על אלבר כמה שאפשר...

פורסם

רק מוסיף את החצי שקל שלי - ב99% מהמקרים ליסינג זה לא באמת משתלם. עיקר הסיבה לקחת אותו הוא הנוחות.

במקרה הזה פות"ש מתלונן ובצדק שמשגעים לו את השכל בעסקה שבה הוא לא אמור בכלל להתעסק עם כל זה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 27 דקות, taranta כתב:

ב99% מהמקרים ליסינג זה לא באמת משתלם.

רכב ש"בחרו בשבילנו" ועשה 50 אלף ק"מ בחצי שנה זה רוב הסיכויים רכב שמשמש לביצוע תפקיד בעבודה ואין פה עניין של משתלם או לא כי במקרים אלו העובד לרוב משלם רק שווי שימוש. 

כמובן יש יוצאים מן הכלל.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

מניח שיש לכם כ.אשראי של החברה, תציע להתקין אפליקציית תדלוק של אחת מתחנות הדלק בהן אתה נוהג לתדלק, הם רק יאשרו את ההליך הפורמלי על ידי אישור בSMS, בכל פעם שאתה צריך לתדלק אתה נכנס לתחנות דלק של אותה רשת, פותח עם האפליקציה, יכול גם לקחת חשבוניות למרות שהכל מתקבל מרוכז ונמנע מלהוציא כסף מחשבונך.

אלי שווה להציע זאת אצלך בחברה.

עד שאותן ג.קופה ישובו

פורסם
לפני שעתיים, taranta כתב:

רק מוסיף את החצי שקל שלי - ב99% מהמקרים ליסינג זה לא באמת משתלם. עיקר הסיבה לקחת אותו הוא הנוחות.

במקרה הזה פות"ש מתלונן ובצדק שמשגעים לו את השכל בעסקה שבה הוא לא אמור בכלל להתעסק עם כל זה.

קודם כל נוחות שווה כסף.

שנית, תשווה עלות רכב חדש ולא עלות תח"ץ.

ושלישית, יש המון משתנים כמו מה תפקיד הרכב מבחינת ביצוע תפקידך וכמה הוא עולה בפועל לעובד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 17 שעות, Nakamichi כתב:

קודם כל תודה על כל הרעיונות אבל אצלנו זה לא ישים כי כמו שקלט בול כבר מישהו מהפורום שמבחינת הנהלת חשבונות זו עוד עבודה בשבילם והם לא מוכנים, וסתם לידע כללי היום הלך מזגן לעוד רנו וכולנו כבר 50000 ק"מ ומעלה על השעון, הנהלת החשבונות אצלנו תמיד חושדת שמישהו יגנוב כסף עם דלקן אז הם לא מוכנים לזה, לגבי פנגו הם פשוט לא מוכנים לשמוע שיכתבו רכב אחר בפנגו , מספרים לנו סיפורים שמס הכנסה יעשה בעיות עם זה(למרות שאני מבין שזה שקר מוחלט)

פשוט רציתי מהר את הרכב שלי זה הכל והיום פנינו למנהל של שירות הלקוחות שאמר שהוא לא יכול לעשות כלום, לגבי אם שווה רכב ליסינג אז הרנו עושה המון בעיות לכולנו, יש בחברה 20 כאלו, ככה שאם יש תקלה לא משנה איפה אנחנו מביאים לנו רכב חלופי על גרר ולוקחים את שלנו, זו נוחות, מבאס אבל אנחנו יודעים שפעם הבאה פשוט נתעקש שלא יקחו רנו

פורסם
לפני 13 שעות, אורלנדו השמן כתב:

שמבחינת הנהלת חשבונות זו עוד עבודה בשבילם והם לא מוכנים

מנהלת החשבונות היא גם מנכ״ל או בעלים?

אני יודע שלפעמים נדמה לעובד שמנהלי החשבונות מנהלים את הכל, אבל הם לא.

לפעמים זה רק פקיד שתופס תחת.

כמו שנכתב כאן, לך לבוס שלך שיילך לבוס שלה.

כנ״ל אם לא מאשרים לך קבלה. 

ודרך אגב, אם זו הגישה של מקום העבודה, הייתי בודק את התלוש גם בשבע עיניים.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מצליח להבין את האמירה שחושדים שמישהו יגנוב, פשוט חוצפה לומר דבר כזה לעובד. 

בכל אופן הכרטיסי דלק עובדים תמיד עם הגבלה חודשית ככה שאפשר להגביל להוצאת דלק הממוצעת של עובד בחודש.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

גם לי יש קכב ליסינג מהעבודה.

באמת רכב חלופי זה כאב ראש לא קטן...

יצא לי כבר כמה פעמים לקבל רכב חלופי ליותר משבוע - אף פעם לא שאלו שום דבר על קבלות התדלוק שהיגשתי.

יתרה מזו, חברת הליסינג הכניסה כמה רכבים עם דלקן שמשמשים תחליף לרכב הקבוע.

בפעם הראשונה לא ידעתי שזה רכב עם דלקן ותדלקתי בכרטיס אשראי, החזירו לי את הכסף בלי בעיות.

פורסם
לפני 4 שעות, daniel204 כתב:

לא מצליח להבין את האמירה שחושדים שמישהו יגנוב, פשוט חוצפה לומר דבר כזה לעובד. 

בכל אופן הכרטיסי דלק עובדים תמיד עם הגבלה חודשית ככה שאפשר להגביל להוצאת דלק הממוצעת של עובד בחודש.

יש כל מיני עסקים עם מנטליות שונה של המעסיק ו/או העובדים. חברות שמפעילות הרבה סוכני שטח שמרוויחים בעיקר מעמלות ועובדים לבד, לא נהנית לפעמים מלויאליות ואמינות של אנשי השטח. עד כאן סבבה, אבל זו לא סיבה להעביר עלויות לעובד (וגם לא חוקי). שימו את הבקרות שלכם כמו שצריך, במקום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין מעסיק בעולם שלא חושש ממעילות וגניבות מהעסק. או שזה לא עובר לו בראש. 

לגניבה / מעילה יש הרבה פנים וצדדים החל מגניבת ציוד / סחורה, דיווחי שעות שלא היו, גניבת סודות מסחריים ועוד ועוד. 

השאלה היא לאן לוקחים את זה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם לא כל כך קל לגנוב דלק הרי גם אם אתה שואב מהמיכל של הרנו לרכב אחר הם יודעים את הסדר גודל צריכת דלק של הרנו ומכך גם את תדירות התדלוקים. אם תדלקת 2 מיכלים ביומיים ואין איזה נסיעה מיוחדת אז אפשר לשים לב אם נעלם דלק

פורסם

יש סיפור שאני זוכר מעבודתי באחת מחברות ההייטק :

מעשה באחד שרצה להגדיל הכנסה .

הוא פתח קו הסעות פרטי בשעות הערב והשתמש ברכב החברה עם הדלקן.

התעורר חשד לנוכח החשבונות הגבוהים , הופעל חוקר והנ"ל קיבל מכתב פיטורין 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...