Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה חברים,

יש לי סיאט איביזה fr 2013 ידני ואני כנראה צריך להחליף שרשרת טיימינג(אני על 165 אלף קילומטר)

הבנתי שהעלות במוסכים באזור ה3 אלף וזה ממש יקר לי כרגע,

אתם יודעים אם יש אפשרות לקנות מאמזון,איביי אליאקספרס וכו' שרשרת בזול?

ואז אני ישלם רק על עבודה במוסך

פורסם

אתה יכול לחפש ב-cars245 לדוגמא. אבל מדוע החלטת שצריך להחליף את השרשרת? האם זה מופיע בהוראות היצרן או היבואן? האם ישנה בעיה כלשהי עם השרשרת שגורמת לבעיה במנוע הזה? כי לרוב שרשרת טיימינג אמורה לשרוד לאורך כל חיי המנוע, זה לא משהו שמצריך החלפה.

פורסם
לפני 4 שעות, chrono כתב:

אתה יכול לחפש ב-cars245 לדוגמא. אבל מדוע החלטת שצריך להחליף את השרשרת? האם זה מופיע בהוראות היצרן או היבואן? האם ישנה בעיה כלשהי עם השרשרת שגורמת לבעיה במנוע הזה? כי לרוב שרשרת טיימינג אמורה לשרוד לאורך כל חיי המנוע, זה לא משהו שמצריך החלפה.

כבר תקופה שיש רעש בהנעה קרה ולפעמים קצת רעש אפילו שהרכב חם והייתי אצל גיא מוטורס ואמר לי שלפי הרעש שומעים שיש בעיה בטיימינג הבעיה שהמחיר יקר מאוד 

פורסם
לפני 42 דקות, YINON.A כתב:

כבר תקופה שיש רעש בהנעה קרה ולפעמים קצת רעש אפילו שהרכב חם והייתי אצל גיא מוטורס ואמר לי שלפי הרעש שומעים שיש בעיה בטיימינג הבעיה שהמחיר יקר מאוד 

אם הרעש הוא אכן מהשרשרת (ולא ממרימי השסתומים), אז מה שלרוב מחליפים זה את המותחנים. בכל אופן, כן - אפשר להזמין מחו"ל, אני הייתי מצפה שמרבית המחיר יהיה על העבודה בכל מקרה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני הייתי עשוה סקירה טלפונית עם האבחנה ולבסוף הולך לבעל מקצוע כגון גיא מוטורס\מוסך רון\אופיר המכונאי האקדמאי, ופשוט מחליף ושוכח מזה שזה קרה, קשה לי להאמין שתמצא מישהו אמין וטוב שיעשה לך את העבודה הזאת מתחת ל3000 שח. "הסיבובים האלה" יעלו לך בסוף יותר מ-3000 שח.

פורסם

זהירות בקשר לרעשים בהתנעה!!!!

המותחן בסוף דרכו וכל בוקר עלול להיות הבוקר האחרון של המנוע.

אצלנו הוחלף מנוע בגלל זה. 

מצטרף לקודמיי בדעה שצריך לבצע את העבודה במוסך מקצועי. 

עבודה יחסית מסובכת שחשוב לעשותה נכון, ובנוסף לכך כל יום המתנה עם שימוש ברכב עלול להיגרם נזק בלתי הפיך. 

במקומך הייתי פונה למוסך באופן דחוף או משבית את הרכב עד להחלפה. 

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 18.7.2024 בשעה 14:15, chrono כתב:

אם הרעש הוא אכן מהשרשרת (ולא ממרימי השסתומים), אז מה שלרוב מחליפים זה את המותחנים. בכל אופן, כן - אפשר להזמין מחו"ל, אני הייתי מצפה שמרבית המחיר יהיה על העבודה בכל מקרה.

תגיד רגע,האם זה בעיה לשים שרשרת לא מקורית?כי הייתי במוסך ערבי(מישהו שמתמחה גם בוואגיות)אמר לי 1200 עם עבודה ומקורי זה 2000 בערך השאלה שלי האם עדיף דווקא שרשרת מקורית או שאין עניין באמת

פורסם

בסוף, עד כמה שהתפקיד שלה חשוב, זו כולה שרשרת. נשמע לי הגיוני שלא יהיה הבדל בין מקורית ללא מקורית, אם החליפות באיכות טובה ותואמת באופן מושלם את המקורית (נגיד, לא ארוכה ממנה בכמה מ"מ או משהו בסגנון). אבל כדאי לחכות ולראות מה עוד אנשים חושבים בנושא.

חוץ מזה, כדאי לבדוק האם אתה יכול למצוא מקום להזמין ממנו את השרשרת המקורית - אולי המחיר שלה לא יהיה כל כך בשמים בחו"ל בהשוואה לשרשרת חליפית, ואז תוכל לשים אותה בלב שקט ולא להתבאס על הפרש המחירים.

פורסם
לפני כשעה, YINON.A כתב:

תגיד רגע,האם זה בעיה לשים שרשרת לא מקורית?כי הייתי במוסך ערבי(מישהו שמתמחה גם בוואגיות)אמר לי 1200 עם עבודה ומקורי זה 2000 בערך השאלה שלי האם עדיף דווקא שרשרת מקורית או שאין עניין באמת

לא להתקרב למוסכים שלהם. אכלנו אותה עם זה

פורסם

זה יותר פשוט ממה שאתה חושב:

אם לא אכפת לך מהאוטו אל תחליף בכלל.

אם קצת אכפת אבל לא נורא אם משהו ישתבש אז תעשה במחיר הנמוך ביותר. 

אם אכפת לך מהאוטו ואתה חושב להחזיקו לטווח ארוך הייתי מציע לך ללכת לאחד המוסכים המומלצים, ואח"כ לשכוח מהעניין לכמה שנים טובות. 

פורסם
לפני 3 שעות, netanel1014 כתב:

לא להתקרב למוסכים שלהם. אכלנו אותה עם זה

למה מה קרה לך שם עם זה?וזה מישהו שעבד הרבה עם וואגיות אני יודע שהוא יודע מה הוא עושה השאלה באמת אם עדיין לא לקחת סיכון בכזה טיפול רציני

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 18.7.2024 בשעה 14:15, chrono כתב:

אם זה ממרימי שסתומים זה אותו סכומים של כסף?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...