Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

‏מחפש בנרות מתקן עבור סוללות למיחזור בירושלים.

‏באתר של העירייה המידע לא ברור. אייבורי וכן הרשת המקומית של שופרסל - הפסיקו לקבל. 

מישהו מכיר?

פורסם

@Tom_22 "פסולת אלקטרונית" לצורך העניין היא מכשירים - כגון טלפון, מחשב, טלויזיה או מיקרוגל. אלה מפוזרים בצפיפות נמוכה. מתקני איסוף סוללות הייתי מחפש בטמבוריה, הום סנטר ולפעמים בחנויות כלי כתיבה או בקופת החולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה היה בכלובים שסולקו מרחובותינו.

לא ראיתי את זה במכונות בסופר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בגן הטכנולוגי במלחה.

על מנת להיכנס עם רכב, צריך להיות עובד שם. בשעות הערב אפשר להיכנס עם רכב ותגיד לשומר שאתה לבית קפה "תמרה". 

סע בכביש ההיקפי מסביב לגן, 3 פניות שמאלה עד שתראה עמדת אשפה עם קרטוניה, מיחזור סוללות, ופסולת אלקטרונית.

עד כמה שידוע לי, בארץ סוללות לא הולכות למיחזור אלא לקבורה ברמת חובב.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תשאל בווצאפ השכונתי. או שתשאל שכנה שמחוברת לווצאפ השכונתי...

אצלנו עדיין מקבלים סוללות בבית הספר,

בסופר, ולאחרונה נוספה איזו תיבת פסולת אלקטרונית ליד אזור המחזור (פח בגדים, פח אריזות, ועוד כמה)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במשך שנים לא מצאתי מקום לאן להביא, והצטברו אצלי כבר כמה ארגזים, כולל סוללות של UPS ובוסטרים להתנעת רכב. זאת כבר לא הייתה כמות שאפשר להביא לאיזה חנות מסכנה, וזה רק החמיר את הבעיה.

לכן הייתי צריך למצוא מקום "תעשייתי".

זה פשוט לא יאומן שאין נקודות נגישות יותר לציבור ומידע מסודר איפה הן. 

ושלא לדבר על שמן מנוע משומש, שבכלל אין מקומות נגישים למסור אותו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אתה לוקח טלפון
מצלם את עצמך זורק את הסוללות אחת אחת לפח האשפה הרגיל
שולח עותק לגרטה טונברי @ גימייל דוט קום
עותק שני שולח לפרמנט של האיים המלדיבים ומודה להם על התמיכה בנו

...אח"כ תאסוף את הסוללות בחזרה לשקית ותחפש פח מיחזור :)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 18 דקות, סולל הדרך כתב:

שולח עותק לגרטה טונברי @ גימייל דוט קום
:)

היא לא בקלבוש?

פורסם

חלק מנקודות המחזור הירושלמיות "נשדדות" באופן קבוע ע״י שכנינו ממזרח. יכול להיות שהנקודה בגט״י שורדת בגלל השמירה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

פעם הייתי צריך לזרוק שתי טלוויזיות ישנות. שלחתי וואטסאפ למוקד העירוני ושאלתי איך אני עושה את זה נכון. קיבלתי תשובה גם. אני בטוח שלעיריית ירושלים גם יש וואטסאפ/צ'אט/פניות ציבור וידריכו אותך גם לגבי מיקום מתאים.

עריכה אחרונה על ידי avngas
פורסם
לפני 18 שעות, amosbmw כתב:

עד כמה שידוע לי, בארץ סוללות לא הולכות למיחזור אלא לקבורה ברמת חובב.

אז מה הועילו חכמים בתקנתם? האדמה ברמת חובב לא "פגיעה"?

• תוכן חדש...