Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעקבות שיחה עם חברים ברילוקיישן, האם מדינת ישראל באמת הפכה למקום המסוכן ביותר עבור יהודים?

bobi

פוסטים מומלצים

לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

שהייתי שם הסדרתי עם השוודית הצולעת שלי.

ושהייתי בשוודיה הסדתרתי מצוין עם הנורווגית

אם יש לך שוודית צולעת (בהנחה שהתכוונת לשפה ולא לזו שנסעה איתך) למה לא השתמשת בה בשוודיה?

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 542
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

הייתי סולו...

בגלל שהשפות הסקנדינביות זה אותן משפחה,קל להבין ולתקשר בשפה שונה.

למרות שלקרוא בשוודית לא יכול, שונה.

אז יותר קל לדבר בנורווגית ולהבין שוודית שעונים לך, אבל אחראי חודש כבר די אוטו' מתחילים לעבור לשוודית בחלקים מהמשפטים.

כריזמה אייר 2002 יד ראשונה

יאריס 2005, כמו חדשה

?Is it just me, or is it getting crazier out there

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, Night Driver כתב:

המקסימום שאני יכול לקבל זה מעמד של פליט עירקי.

#רקאומר, יש לך את היכולת לעבור לכל מדינה שמציעה ויזת עסקים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

#רקאומר, יש לך את היכולת לעבור לכל מדינה שמציעה ויזת עסקים. 

כתושב.

אני יכול לקבל גם אזרחויות על ידי השקעות אבל לא מתכוון להשקיע סכומים כאלה רק כדי להמר על חיים במקום אחר.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

נכנסתי לאיזה קבוצת פייסבוק של ישראלים שמחפשים להגר לאנשהו, העיקר לברוח מישראל.

על כל שאלה, לפחות חצי מהמגיבים עונים שאירופה מוסלמית והכי טוב בארץ. כאילו, למה הצורך הזה להיכנס לקבוצה ספציפית כזו, רק בשביל לענות הפוך ממה שאנשים שואלים?

נתקלתי גם בבחור הזה, עוד מאז ה7 באוקטובר. ישראלי עם כ750 אלף עוקבים, ימני פטריוט אמיתי.

הנה מה שיש לו להגיד.

רק שכח לספר שהוא חי באמריקה כבר שנים רבות.

IMG_9514.jpeg

לפי CNN הוא נמצא בישראל חודשיים בשנה, למרות שמאוד קשה לי להאמין שהוא רצה להיות פה במהלך השנה פלוס שהייתה לנו פה בישראל..

אבל זו עדיין צביעות להציע לאנשים להישאר פה בשביל שהם יהפכו את החיים ליותר טובים כשאתה אשכרה לא נמצא פה 100 אחוז מהזמן.

כן יש מקום לביקורת ולתת עצות אבל בחייאת, לעשות גזליטניג לאנשים שחיים את החרא הזה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

.

זה הקטע, מי ששונא ישראלים יידע לזהות אותם כי זה מעניין אותו.

.

אז זהו שהופתעתי כמה פעמים עד כמה לא מזהים עברית, כולל מצד כאלו שהגיעו ממדינות שכנות לישראל 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, taranta כתב:

מעניין איזה שלטים הם תלשו.

יותר ויותר מובן שאוהדי מכבי הם לא טלית שכולה תכלת.

ובמקרה שאתה הבאת לפה, מה בדיוק קרה שהוא לא חוקי? אנשים צעקו להם והם התקפלו ואז עקבו אחריהם עד שהם נכנסו לחנות והזמינו משטרה. אפילו אלימות אין פה.

יאללה לסקול אותי

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם פורנו מוות מעניין אותכם, תשארו ערים ביום חמישי הקרוב כי יש משחק של ישראל בצרפת ויש כבר קריאות לצאת להתעמת עם ישראלים שמגיעים למשחק.

Ready To Rock
Ready To Rumble

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, לירון .ה. כתב:

פינית זה קל, למי שיודע הונגרית

השפה הכי קרובה אליה היא אסטונית. גם אז יש פערים גדולים ויהיה קשה להבין פינית לאוזן אסטונית וההפך. 

ויש כמובן כמה שפות סאמיות לוקאליות דומות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, gadik6 כתב:

לכן, אני לא בטוח עד כמה המגמות בקרב הדור הצעיר יותר הן לטובתנו, ואפשר לראות את זה היטב באוניברסיטאות, כולל אוניברסיטאות מובילות. לצערי, זה לא רק שיח ברשתות או בחדשות, אלא בהרבה מקרים גם המצב בשטח.

אתה לא גר פה , נוער אוניברסיטאות בחוגים הומניים הוא רחוק מלייצג את ארה״ב - מקסימום כמו שכתבתי - אקוצ׳יימבר רועש של רשתות חברתיות.

הרבה השתנה בשנה האחרונה והציבור האמריקאי הרבה פחות ״מעביר דברים״ או ״מנומס״ מתחת לפני השטח מהאירופאי או הקנדי.

לגבי החלוקות של המצביעים - יש ניתוחים של מצביעים נקודה.

כמו כן לגבי היותר / פחות קולות - רוב המספרים שאתה מדבר עליהם הם מהספירה בערב הבחירות לעומת מספרים סופיים. תן למספרים לשקוע קצת.

וסתם כאנקדוטה - תסתכל על אחוז מצבעי טראמפ גם בסטייטים כחולים למהדרין (ג׳רזי לדוגמא שאני גר בה - בצפון ג׳רזי -> טראמפ עלה ל45 אחוז מול 52 , זה מחוז שבבחירות של ביידן הוא לקח עם 68 אחוז!)

וד״א שלא תחשוב שהכל וורוד במה שאני כותב וזה לא מחלחל - תקרא מה קורא בעיירה קטנה לא רחוק ממני בשם Teaneck New Jersey בהקשר הזה מול תושבים מפטרסון (חור עם המון אוכלוסיה פלסטינאית שבאים להפגין שם בכוונה בגלל אוכלוסיה יהודית אמריקאית גדולה) אבל חכה… גם זה מתחיל להתהפך.

(כולל מכרים מוסלמים שלי שגרים בטינק -> ובהתחלה ניסו לגזלט את העניין - עד שנמאס להם ובבחירות האחרונות הצביעו כולם טראמפ ועזרו למועצת העיר להתחיל לנקות את העניין. אגב - סורים ומצרים)

בהחלט יש תזוזה בחצי שנה האחרונה שמאוד מורגשת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, waterman כתב:

אני והקרובים אלי נשאר כאן לשמור על הבית בתקווה שיום אחד תרצה לחזור 😇

אתה מתעלם מקבוצת אוכלוסיה לא קטנה שהחליטה לעזוב משום שאתה והקרובים שלך מעולם לא נתתם להם לשכוח שזה לא הבית ושסגנון החיים שלהם לעולם לא יתקבל אצלכם בהבנה. אחרי שגדלת בסביבה כזאת, עדיף כבר להיות אורח במקום אחר שלא מעמיד פנים שאתה שייך אליו ויורק לך בפרצוף בו זמנית. אני כבר מבוגר מספיק וגרתי או שהיתי תקופות ארוכות במספיק מדינות כדי שיהיה בסיס להשוואה. כשזה מגיע להתנהלות יומיומית, פגשתי מעט תרבויות גזעניות כמו זו הישראלית ובשום מקום עוד לא נתקלתי בגרסה כ"כ יומרנית, שחצנית ומעוותת של היהדות כמו זו שישראלים אוהבים להתחבא מאחוריה. השקפת העולם העולה מההודעות שלך היא סימפטום טיפוסי לאותה מחלה חברתית.

• אהבתי 7
  • משעמם 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Derish כתב:

אתה מתעלם מקבוצת אוכלוסיה לא קטנה שהחליטה לעזוב משום שאתה והקרובים שלך מעולם לא נתתם להם לשכוח שזה לא הבית ושסגנון החיים שלהם לעולם לא יתקבל אצלכם בהבנה.

מעניין…

אני והקרובים שלי? כבודי חילוני גמור ואיני שייך לקבוצה מסויימת, סתם ישראלי שורשי שגידל כאן משפחה לתפארת.

מעולם לא האשמתי את הרצפה בחוסר הכשרון שלי להפליא בריקודים.

מנסיוני (הבלתי מחייב בעליל), למרבית המתלוננים על דבר (יהיו אלה הכלכלה, השלטון, החינוך, מקום העבודה ואפילו בן/בת הזוג) יש גם סיבות אחרות לאי-שביעות רצון, אותן יתעלו כהסבר לדעותיהם לגבי הדבר.

אין בדעתי לשפוט מעשיו של איש אך באותה עת, איני מבין את קצפך על אמירתי שאשאר כאן לשמור על הבית.

שבוע רגוע לכולנו ורק בשורות טובות😇

• אהבתי 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, waterman כתב:

כבודי חילוני גמור ואיני שייך לקבוצה מסויימת, סתם ישראלי שורשי שגידל כאן משפחה לתפארת

לדעתי דריש מתכוון לעלייה הרוסית ולא לחילונים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...