Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעקבות שיחה עם חברים ברילוקיישן, האם מדינת ישראל באמת הפכה למקום המסוכן ביותר עבור יהודים?

bobi

פוסטים מומלצים

לפני 4 שעות, zaf כתב:

זו הפרובוקציה, שבעקבותיה ״זכינו״ לפוגרום. 😨

העיתון ההולנדי "דה טלגרף" דיווח כי בלילה שבין יום רביעי לחמישי הציתו ישראלים את דגל פלסטין בכיכר באמסטרדם וכן הכו נהגים שנסעו באזור. כמו כן דווח כי אוהדי מכבי שרו ברחבי העיר שירים שבהם הביעו שמחה על הרג פלסטינים בעזה. סרטונים שהופצו ברשתות תיעדו עשרות אוהדים ישראלים שרים בשטח ציבורי בעיר "תנו לצה"ל לנצח — נזיין את הערבים". בסרטון נוסף תועד ישראלי מסיר את דגל פלסטין מאחד הבניינים בעיר לקולות עידוד של חבריו שקראו לעברו "שרוף אותו כבר וזהו".

לא שאני חושב שאוהדי מכבי הם טלית שכולה תכלת, או שהם התנהגו כמו אירופאים מחונכים בהכרח, אבל אמינות הכתבה הזאת מזכירה לי את אמינות הדיווחים של הבי בי סי לגבי המלחמה בעזה ובלבנון, או את סיפורי הטלוויזיה הרוסית על זה שפוטין נלחם בנאצים באוקראינה.

רוצה לומר, גם אם אלו היו אוהדי מועדון השחמט מבאר שבע, התוצאה הייתה אותה תוצאה.

אין פה איזה אירוע חד פעמי של אלימות בין אוהדים, אלא יש מגמה הולכת וגוברת של תקיפת יהודים/ישראלים ברחבי מדינות המערב. 

אונס של יהודים בצרפת, תקיפת סטודנטים יהודים בארה"ב ועוד ועוד ועוד.

זה אגב לא רק כלפי יהודים, גם המקומיים מתחילים להרגיש קצת מהתבשיל שהם בישלו, למשל שוודיה, או בשמה האחר - בירת האונס והכנופיות של אירופה.

כבר עכשיו זה לא בטוח להסתובב כיהודי בחלק מהערים המערביות הגדולות, וזה רק יילך ויחמיר.

אוזלת היד של המשטרה והמדינה, הסתה ברשתות החברתיות, יחד עם התעלמות או אף הסתה קלה של גופי החדשות במדינה ודור צעיר שאיבד או לא מאמין בדרכו, כל אלו מעצימים את המלחמה השקטה שהאיסלאם הכריז על אירופה - מיליוני צעירים ערבים/מוסלמים, ששונאים ובזים למדינה ולחברה המערבית שקלטה אותם, חולמים על החלת חוקי השריעה במדינה, ובעלי אמונה חזקה בדרך או בסיפור שלהם.

כבר לפני כ-15 שנה, קדאפי סיפר על הכיבוש המוסלמי השקט של אירופה בעתיד, והוא לא היחיד.

הבעיה היא שבמערב, אנשים התרגלו לנוחות, לשקט ולהימנעות מסכסוכים כמעט בכל מחיר, או פשוט העדיפו להתעלם מהסיפורים המפחידים.

ליברלים דוגמת מקרון, טרודו ועוד הרסו והורסים לאט לאט את המדינות שלהן, ופשוט פותחים רגליים אל מול האיסלאם הדומיננטי, אין מילה אחרת.

בזמן שבאירופה ובארה"ב שמים דגש על הכלה, והבנה אם קמת בבוקר גבר או אישה, וכן על פיתוחים כמו פקק פלסטיק שנשאר מחובר לבקבוק, במזרח ובארצות ערב צוחקים על הטיפשות והנאיביות שלהם.

זאת אגב אחת הסיבות שלדעתי אירופה וארה"ב פחות עמידות להשפעה הזאת מאשר ישראל - בעוד שהצעיר האמריקאי/אירופאי הממוצע סוג של מחפש את עצמו, כי הרי הסיפור של גבר סטרייט לבן מערבי הוא לא "מגניב", שלא לומר מוקצה, בישראל יש חלק גדול מהאוכלוסיה שדווקא מאוד מאמין בסיפור שלו (ארץ ישראל של עם ישראל, ארץ ישראל השלמה ועוד), ומוכן להילחם עליו עד הניצחון.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 575
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

עדיין בישראל נפגעים הרבה יותר יהודים בגלל יהדותם אבל ההבדל העיקרי הוא שכאן אנחנו בעלי הבית ואנחנו מחליטים איך אנחנו מגינים על עצמנו בלי להיות נתונים לחסדים של אף אחד אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גדי - לגבי ארה״ב זה זה לא ממש מחזיק מים - המגמה בבחירות האחרונות דיי מוכיחה שהוא לא נכון אלא אקו צ׳יימבר רועש של הרשתות החברתיות או לפחות תפנית משמעותית שקרתה.

בפועל - אחד הקהלים שראה עלייה משמעותית בתומכי טראמפ זה צעירים עם 52% מתחת לגיל 30 מצביעים לטראמפ לעומת 61 שהצביעו לביידן בזמנו ב2020.

מגמות מתחילות להשתנות - אבל בהחלט ה״צעיר לבן סטרייט שמחפש את עצמו״ - מתחיל להיות פחות פופולארי בארה״ב.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 52 דקות, gadik6 כתב:

זה אגב לא רק כלפי יהודים, גם המקומיים מתחילים להרגיש קצת מהתבשיל שהם בישלו, למשל שוודיה, או בשמה האחר - בירת האונס והכנופיות של אירופה.

לא מאוד עוקב, אבל נראה ששוודיה עושה רוורס למדיניות ההגירה שלה. בדנמרק גם הכיוון הוא נגד הגירה. ונראה שזה מה שקורה גם בגרמניה בהדרגה ואולי גם בהולנד. זה מן הסתם לא פשוט ולא בטוח יעבוד. גם כי יש מתנגדים לזה, וגם כי חלק מהבעיות הן עם דור שני או שלישי למהגרים. ואני לא חושב שמישהו ינסה לגרש מוסלמים אזרחים דור שני או שלישי מאף מקום באירופה. 

מנחש שמה שנראה יותר ויותר ממנו זה סגרגציה, שזה קיים כבר עכשיו בצורה די מובהקת במקומות שונים ומשונים. וזה, כמובן, רק ייצר עוד בעיות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Night Driver כתב:

עדיין בישראל נפגעים הרבה יותר יהודים בגלל יהדותם אבל ההבדל העיקרי הוא שכאן אנחנו בעלי הבית ואנחנו מחליטים איך אנחנו מגינים על עצמנו בלי להיות נתונים לחסדים של אף אחד אחר.

אתה מרגיש שהממשלה מייצגת אותך נאמנה בנוגע לסוגיות הנ״ל ...?

אם כן - אשריך!

אחרת - ייתכן שאתה מדבר על התיאוריה, כאשר הפרקטיקה לא בדיוק לצידך.

בקבוצת הרילוקיישן בפייסוש הועלו בלילה מלא פוסטים של ימנואידים שריירו על המקרה באמסטרדם, כאילו זה ״מוכיח״ את התזה שלהם שאירופה בקריסה וישראל הכי בטוחה בעולמוש. אני קראתי בהשתאות, נדמה שלדגנרטים בהולנד (ובעולם בתכלס) יש עדיין דפציט של איזה פלוס מינוס 2,000 הרוגים 200 חטופים ועשרות אלפי פצועי גוף ונפש כשמסתכלים על השנתיים האחרונות.

אבל מי יודע, אולי זה ממש מסביב לפינה!

אותה הלוגיקה שגורמת לימנים להצביע לביבי כי ״מי יודע מה היה כאן בלעדיו״ 😅

יש המון סיבות טובות לגור בישראל, ״בטחון ליהודים״ היא ממש - אבל ממש - לא אחת מהן. כאילו, כל עוד מנהלים שיח רציונלי מבוסס נתונים, עם הרגש/סובייקטיביות אין לי ויכוח (או עניין).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאן יש מידע מעניין על הגירה להולנד. בשנה אחת - 2022 - הגיעו להולנד למעלה מ- 20ֶ0,000 איש, מחציתם מאוקראינה. זה יותר מאחוז מהאוכלוסיה הקיימת. להבנתי גם קבלת אזרחות הולנדית יחסית קלה, אחרי שהיה 5 שנים במדינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות, sperial כתב:

להבנתי גם קבלת אזרחות הולנדית יחסית קלה, אחרי שהיה 5 שנים במדינה.

כן, וצריך להיות על ויזה חוקית קבועה. (להיות מחפש מקלט במשך 5 שנים לא כזה עוזר ממה שאני מבין, גם לא סטודנט).

חירט לכאורה רוצה לשנות את זה, אבל נראה מה יצא לו. בכול מקרה זה לא ימנע את הבעיה של האלימות המוסלמית.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, oryo כתב:

אתה מרגיש שהממשלה מייצגת אותך נאמנה בנוגע לסוגיות הנ״ל ...?

אם כן - אשריך!

אחרת - ייתכן שאתה מדבר על התיאוריה, כאשר הפרקטיקה לא בדיוק לצידך.

הנוכחית ממש לא דואגת לי אבל פה אני זה שבוחר אותה (גם אם הצבעתי לאופוזיציה).

ושלא יובן לא נכון, זה לא שבגולה שוחטים יהודים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, Night Driver כתב:

הנוכחית ממש לא דואגת לי אבל פה אני זה שבוחר אותה (גם אם הצבעתי לאופוזיציה).

לעומת ארה״ב או הולנד, שם לאזרחים אין זכות הצבעה..?

אני מבולבל, מה אתה טוען?

הטענה המקורית היתה ש״אתה בעל הבית לכן x״, והתהייה שלי היא אילו perks אתה מקבל מהיותך בעל הבית (לכאורה), מעבר לרגשות שייכות משפחה וכו׳. פשוט הטענה של ״בעל הבית קובע״ היא טענה אופרטיבית, אבל אני לא מבין what do you have to back it up with actual performance (סליחה על האנגלית, מתקשה לכתוב את זה בעברית).

הסגמנט שאני הייתי שייך אליו - חילונים משכילים ליברלים (במובן האמיתי של המילה), איננו ״בעל הבית״ בישראל בשום צורה אופרטיבית, לא בהשוואה לסגמנטים ישראליים אחרים ולא בהשוואה לסגמנטים דומים להם במדינות אחרות.

כאילו, סליחה, אולי בעצם כן - אם בעל הבית מבחינתך זה ״אני מביא את כל הכסף ומקבל בתמורה כלום בפיתה״ אז אתה לובש את המכנסיים אחושרלולה 🙌🥳 כמו המשפט ״אני בבית כמו נמר, הולך בשקט על ארבע״.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, oryo כתב:

לעומת ארה״ב או הולנד, שם לאזרחים אין זכות הצבעה..?

אני מבולבל, מה אתה טוען?

שם אני לא אהיה אזרח אלא אורח.

ואני שייך לקבוצה שלך ואפילו הזכות למחות ולהפגין. כאורח אין לי את הזכות הזו.

ואני שייך לקבוצה שלך ואפילו הזכות למחות ולהפגין. כאורח אין לי את הזכות הזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

שם אני לא אהיה אזרח אלא אורח.

זה דיון נורא מוזר, אתה לא מצליח לצאת מפריזמת סופר מיקרו, אז אין באמת דיון. אם איכשהו קיבלת את הרושם שאני טוען שאתה לא אמור לגור בישראל אז די פספסת 🤷‍♂️

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל אחד אמור לגור איפה שטוב לו. זה שעבורי זה בישראל בגלל מה שציינתי לא אומר שזה נכון למישהו אחר.

התחלנו מתחושת הביטחון ועבורי מה שנותן לי את תחושת הביטחון זה שאני בעל הבית שקובע איך המדינה מתנהגת. עבור מישהו אחר זה הסיכוי להיפגע (וכנראה שהסיכוי שלי להיפגע גבוה משלו) ואצל שלישי זה משטרה חזקה. שולשתנו צודקים כל אחד כלפי עצמו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אבל מי אמר שאתה לא יכול להיות אזרח במדינה שאתה מהגר אליה?

תיאורתית נזרוק אותך מחר בדוסלדורף עם דרכון גרמני. דו ביסן דן שף.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, David32 כתב:

כן אבל מי אמר שאתה לא יכול להיות אזרח במדינה שאתה מהגר אליה?

תיאורתית נזרוק אותך מחר בדוסלדורף עם דרכון גרמני. דו ביסן דן שף.

מאיפה אני אביא דרכון גרמני?

המקסימום שאני יכול לקבל זה מעמד של פליט עירקי.

בכל מקום שאהיה בו אזרח אהיה בעל הבית כמו פה אבל לא רואה איך אני מתאזרח במקום אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר לפני 20 שנה אמא שלי אמרה שאמסטרדם הופכת מהר מאוד להיות מוסלמית, אבל שהם יאכלו את מה שבישלו. אהה, אמא שלי נולדה באמסטרדם.

ההולנדים בעצמם נוטשים את אמסטרדם ומחפשים שקט בערים אחרות. גם הם שונאים את נהגי המוניות והאובר, אבל כמו כל האירופאים - פוחדים להשמיע את קולם.

ועוד משהו, חירט ווילדרס עם השיער השופע, לדעתי מישהו יתנקש בו, הוא הפך לשנוא נפשם של כל המהגרים.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...