Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

כמה שנים שלא עשינו סופ"ש בת"א ואין לי מידע עדכני מיד ראשונה.

מה לא:

איטלקי. נמאס וגם מגבלת גלוטן.

קונספט/50 מנות: שימוש יתר בבצק וגם פירות ים שאשתי לא אוכלת. 

מה כן:

כל השאר.

אלכוהול שווה.

ללא מגבלת תקציב.

התפריט של טאיזו נראה טוב. סגנון כזה.

תודה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

בר 51. 

אלכהול שווה ומוצלח. מנות טעימות מאוד, לא ענקיות אך גם לא פצפוניות. המטרה היא מזמינים וחולקים. אנחנו ישבנו על הבר והיה נחמד. יש גם כיסאות. החיסרון, סביר להניח שלא תצליחו למצוא מקום בלי להזמין מראש בסופש. 

יש כמובן מסעדות בשרים מעולות כמו הדסון, טריגר, מקום של בשר ו-ng (בסדר הזה). יש מקומות כמו גורג וגון, a של יובל בן נריה שבניגוד לטאיזו היא לא אוברייטד, ועוד כל מיני מסעדות שף. כולן יקרות עד יקרות מאוד. 

אם אתם מחפשים את המסעדה הכי טובה בארץ, לדעתי כמובן, מדובר בהיבה של יוסי שטרית. הם מתקשרים לפני לוודא מה כן ומה לא (אפשר בלי גלוטן ואפשר בלי פירות ים רק אני לא בטוח שזה ממש סטרילי מבחינת הגלוטן מבחינת כלים, אם כי לרוב הצליאקים זה לא עושה כלום כך עוד אין גלוטן ישירות באוכל שנכנס לפה). 

זה מה שעולה לי בשלוף. 

אגב, מסעדה חביבה מאוד לא רעה בכלל, מחירים באמצע כזה ביחס לתל אביב, בששר מאוד איכותי וירקות גם, חוות צוק ברמת אביב. אווירה של בית קפה אבל אוכל מצוין וחומרי גלם מעולים. לא כל המנות וואו אבל רובן טובות מאוד ושווה להציץ בתפריט. אני לא סגור מה יש להם להציע מבחינת אלכוהול. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, itaysamurai כתב:

כמה שנים שלא עשינו סופ"ש בת"א ואין לי מידע עדכני מיד ראשונה.

מה לא:

איטלקי. נמאס וגם מגבלת גלוטן.

קונספט/50 מנות: שימוש יתר בבצק וגם פירות ים שאשתי לא אוכלת. 

מה כן:

כל השאר.

אלכוהול שווה.

ללא מגבלת תקציב.

התפריט של טאיזו נראה טוב. סגנון כזה.

תודה!

Pop and Pope ברחוב הארבעה.

מקום פלצני, מעוצב ומאוד אלגנטי (כך גם הלבוש של הסועדים), אבל עם אוכל מאוד טעים ומעניין.

המנות בגודל נורמלי, שירות טוב וגם התמורה ביחס למחיר, הגבוה, מעולה.

המסעדה בקומה 14 עם נוף נחמד בשביל ארוחת ערב.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון טוב! 1

פורסם

מסעדות שף הן פלצניות, מנות קטנות, קורעות את הכיס ואתה חוזר הביתה רעב.

יצא לי ללכת לטאיזו, אוכל סביר (לא היה שום דבר שנפלתי ממנו), יצאתי בנזק של 700 שקל (ללא אלכוהול) וחזרתי הביתה לאכול.

אם כבר, משהו שהתחלתי לאמץ לאחרונה, מחפש מסעדות מישלן בחו"ל. יש פלצנות אבל במחיר הרבה יותר שפוי מהארץ וכמות נורמלית.

ואחרי הפריקה, המלצה. היינו לא מזמן במסעדה בשם טאקריה (מקסיקני)

זה יותר לכיוון סטייל פאב תל אביבי, טעימה, אווירה טובה וצעירה, זה לא מסעדה רומנטית או משהו כזה, אבל להעביר ערב בת"א זה נחמד מאוד.

• רעיון טוב! 1
פורסם

פיתה פנדה למרות השם הגלוטני אפשר לקבל בקערה את המנות.

ולאחר מכן לקפוץ לדרינק בבר קרוב. 

לפני 10 דקות, phpclub כתב:

טאקריה (מקסיקני)

נזכרתי שהיא עברה ביקורת של ניב גלבוע , מצרף את הסרטון להתרשמות

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • אחראי פורום
פורסם

תודה על ההמלצות.

אבדוק אחת אחת.

הרופא אסר עליי לראות ניב גלבוע, אמר שתחזור לי הפטרייה.

מקסיקני זו המלצה מגניבה. כשאוכל גורם לי למשוך באף בגלל התיבול, אני מבסוט.

הדסון ו-NG הייתי.

הפעם הראשונה שלי ב-NG היתה במלחמת לבנון השניה, היה יכול להיות משעשע לסגור מעגל.

"מסעדת המלחמות".

את היבה בדקתי אחרי שקראתי את ההמלצה שלך @ניקו פ. , 80 אחוז מהמנות זה בצק, פירות ים או שילוב של השניים, אם יורידו את זה מה ישאר?

לא אוהב להנדס תפריט בגלל המגבלה שלי ואם זה היה בשימוש מועט גם הייתי מנסה קצת (לא סובל מכאבים, טולרנטי ל"עלול להכיל"), אבל נראה לי שבמקום עם קו כזה זה מוציא את העוקץ ומבאס אותי.

מזכיר שוב את טאיזו פה, כי למשל במנות שהיה צריך "לארוז" מרכיבים, פשוט שמו דף אורז כבר במקור ולא אקבל גרסה חיוורת של משהו גלוטני.

לא מחפש בהכרח את "הכי טובה בישראל" או את הכי יקרה כי אייל שני השתעל שם, מחפש שיהיה פשוט טוב.

• מצחיק 1

פורסם

טאיזו תמיד טוב אם אתה בקטע.

גלוטן בטוח לא יהיה שם...

אם אתם בקטע של דגים - סביצ'ה וכו' - כדאי לבדוק אם מלרוזה פתוח/קיים. שוק הכרמל.

אם הכיוון הוא יותר ביסטרו קליל, יש את המיניבר במרמורק - יינות מעולים (באמת!) שאתה מלווה עם גבינות/נקניקים וכיו"ב.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

טאיזו אף פעם לא מאכזבת, המסעדה המועדפת עלי בת"א שהיא לא בגדר טרנד חולף.

אם לא הייתם, לדעתי זה MUST.

יש גם את a של אותו שף (יובל בן נריה).

• רעיון טוב! 1

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)

בר 51 היא המלצה שנשמע כי תתאים לכם אם כי תציץ בתפריט לקבלת מחירים. 

תמקד אם מחפשים אווירה מסוימת? 

טאקריה זה אוכל מקסיקני ואכן אווירה של פאב, אם זה סבבה מבחינתכם אז מזקליטו הרבה יותר מוצלחת כמקסיקנית אבל לא יודע אם יש טורטיות ללג. 

פנדה פיתה מעולה מעולה מעולה, באמת, אבל שוב זה לא ממש מסעדה זה יותר מקום לשישי צהריים כילק מאיזה טיול אוכל בשוק הכרמל, שזה חוויה מהנה בפני עצמה עם הרבה מה לטעום. אגב הפיתה שלהם עצמה היא הפיתה הכי טעימה שאכלתי בחיי. 

אגב, אסייתי הולך? סושי? דגים נאים? 

בר אוכל יפני ממש חביב זה מן טן טן ממש פאב יפני חביב עם אוכל מצוין. 

מחר בטח יעלו לי לראש עוד דברים ואכתוב. מאז שיש לי זמן פנוי לא אכלתי בחוץ כבר מלא זמן האמת. 

פופ אנד פופ שהמליצו פה, אם הם קשורים לקונדיטוריה עם אותו השם אז זו הקונדיטוריה הכי טובה בתל אביב לדעתי. קינוחים מאוזנים וסופר טעימים. באמת הברקות אחת אחת. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

תודה יא מעולים.

מסתמן: טאיזו. לא הייתי וכי נראה שעד שאני שם, בעיה לדלג.

התפריט בבר 51 נראה ממש טוב.

יש לנו שני לילות שם, מקסימום גם וגם.

*לא חובבי סושי.

*אווירה זה אקסטרה. אנחנו סבבה גם אם שקט וגם אם רועש וחתך הגיל נמוך משלנו ב-15 שנה, הכל בקונטקסט.

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 10 שעות, itaysamurai כתב:

הדסון

כנראה שעדיף לוותר.

אכלתי שם לא מעט, היה בשר מצויין, גם אם מחיר יקר מעט.

בשנתיים האחרונות הם העלו מחירים לרמה שזה כבר לא שווה, גם לא בשביל הבשר הכי טוב בגוש דן.

ולאחרונה גם שמעתי שאכזבו ברמת האוכל, מאנשים שאפשר לסמוך על חוות דעתם.

חבל.

• רעיון טוב! 2
פורסם

מחזק את טאיזו ואת הטקאריה כמובן אבל סתם זורק עוד המלצה

נאם - לטעמי מסעדה אסייאתית מעולה. בונוס לקמצנים: מקבלים ביימי.

קאב קאם - מסעדה/בר מסעדה אסייתית עוד יותר טובה וקצת יותר יקרה

• רעיון טוב! 1

Miata ND2

פורסם (נערך)

זה לא מסעדה זה:

1. בר. מגניב ממש. קונספט קצת שונה. בלבוי ליד הבימה. 

2. מעולה לבראנץ אוכל טעים ואלכוהול - קפה קוקו. בדיזנגוף.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מצרף שתי המלצות בסגנון בר 51 המעולה

7to1 labs - בר קוקטיילים עם מעבדה בה מפיקים תמציות ותזקיקים ברמה הגבוהה ביותר - כנראה בר הקוקטיילים הטוב בארץ, שכן של הTYO ככה שחלק מהתפריט שלהם זמין גם שם. 

תרצה - מקבוצת ה-OCD, בראסרי-בר יין עם אוכל מעולה, פיוז׳ן צרפתי מזרח תיכון. שירות מעולה, מחירים מפתיעים לטובה ויין מעולה.

הקאץ׳ היחיד - אי אפשר להזמין מקום מראש (לפחות נכון לפעם אחרונה שבדקתי) אלא רק להיכנס לרשימת המתנה באותו היום שרוצים ללכת בו. 

בסגנון אחר אך נחמד מאוד, מן טן טן - מסעדת ראמן - יפנית, אווירה ייחודית וראמן מעולה 

עריכה אחרונה על ידי shakedi
  • רעיון טוב! 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

אני חייב לבאס, ולתת קונטרה לטאיזו. הייתי 4 פעמים. לא נהנתי באף אחת מהן. לא אוכל יוצא דופן מדי, ומלצרים שחושבים שהתפקיד שלהם זה לשכנע אותך לתת להם להרכיב לך את הארוחה הכי יקרה שאפשר.

טאקריה אחלה מקום. לא מסעדת גורמה, אבל אוכל כייפי. נאם וקאב קאם זה אחלה. גם הבית התאילנדי (אותם הבעלים, קונספט יותר של מסעדה ופחות בר) גם מעולה. חוץ מזה, מצרף גם את אנימאר להמלצות. 

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...