Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג צעיר במשפחה מבקש לטוס לרומניה, לטענתו (ואני בדקתי והם צודקים) הטיסות בלוח של הספק הזה הן עד ינואר או פברואר.
נשמע לי לא הגיוני. מה - לחברת הטיסה הזו אין לוח זמנים לקיץ...?
אשמח לשמוע הבהרות והסברים.

פורסם

ריינאייר היא חברת הלואו-קוסט היחידה שאין לה מועדי פרסום ללוחות.

(אגב-כל החברות האחרות כבר פרסמו כמעט עד סוף 2023).

הם בדרך כלל "משחררים" את המושבים 9 חודשים לפני הטיסה, אז שווה לבדוק מידי פעם (למרות שאני עכשיו מסתכל באפליקציה, ואין מועדים אפילו לאפריל).

שיבדקו מחירים בוויז. אני הזמנתיי אצלם טיסות לאפריל 23 (כבר לפני המון זמן) פשוט בגרושים. 

כשאני חושב על זה, אף פעם לא יצא לי לטוס ריינאייר לרומניה. לרוב זה היו וויז. 

לא יודע למה אפילו. יש מצב שהסלוטים שלהם פשוט גרועים במחינת שעות. 

אין לריינאייר שום יתרון על החברות האחרות. כולם א- זעלבר דרעק. 

לפני יומיים חזרתי עם ריינאייר מברלין. 

שום דבר מיוחד לספר חוץ מעגמת הנפש הרגילה שטיסת לואו-קוסט גורמת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לפני שבועיים טסתי איתם לאיטליה - הדבר הכי גרוע היה המדרגות המתקפלות במקום כבש של שדה התעופה. צרות ותלולות, ממש סכנה עם שני טרולי בידיים. זה הדבר הכי קמצני שנתקלתי בו. ואיחור של שעה בהלוך (בחזור הקדימו בכמה דקות). אבל מבחינתי טיסה כזו משולה לנסיעה באוטובוס, לא פחות ולא יותר. לפחות המושבים היו נורמליים.

דרך אגב, דווקא הטיסות מברלין ידועות לשמצה בגלל נוסעים שנתקעים בבדיקת הביטחון השניה ולא מועלים למטוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך להיות מודעים לבעיה של שני הבידוקים, ולא להתעכב בדיוטי פרי. זו לא כזו תורה מסיני.

הישראלים החכמולוגים הם אלו שאוכלים אותה בדרך כלל.

אנחנו הגענו לשדה 3.5 שעות לפני, טיסת בוקר, אז גם חיכינו שיפעילו את מכונות הצ'ק אין האוטומטי למזוודות. משם לבידוק הראשון, חצי שעה עיכוב, עוד 25 דקות הליכה לגייט (d הידוע לשמצה) ואז הבידוק השני 20 דקות עיכוב.

הבידוקים קפדניים מאד כיאה לייקים, ודי מוזרים יחסית למקומות אחרים.

כל דבר מטרגר את הגרמנים. משוקולד ריטר, ועד נקניק, הכל הולך לבדיקה ב"רחרחן".  מכונת השיקוף של בני האדם "תפסה" אצלי שטר של 5 יורו ששכחתי בכיס האחורי...

הכל הסתיים 15 דקות לפני תחילת הבורדינג.

ואז שעה של עמידה בתוך השרוול, שאחריה הורידו אותנו במדרגות *לצד השרוול הפרוש חצי מטר מדלת המטוס*, ומשם טיפוס בחזרה למטוס בסולם הגנבים שהזכרת...

אבל למיטב זכרוני, גם לוויז יש את הסולם המגוחך הזה. זה כנראה ציוד סטנדרטי בכל ה737/800 והאיירבאסים שבונים ללואו קוסטים למינהם...

פורסם (נערך)

דווקא טסנו לצ'כיה בקיץ עם סמארטווינגס ובסוכות למילנו עם ראיינאייר, בהשוואה למטוס הצ'כי היה הרבה יותר מקום במטוס של ראינאייר, אז מבחינת לאוקוסט הם לא כאלה גרועים 😅

עריכה אחרונה על ידי BarryG
פורסם

אני טסתי בעבר עם וויז ולא היה הסולם הזה, כנראה חידוש של הניאו (יחד עם תאי השירותים המיניאטוריים. טרם בחנתי אותם). מה שכן - בריגה ווילנה פשוט הולכים בטור מהכבש לטרמינל (וחזרה). לא jet bridge ולא אוטובוס.

ובברלין זרקו לי צנצנת נוטלה שנשמרה כדי להכין סנדביצ'ים לילדים. וגם הייתי חייב לצלם אותם כדי להוכיח שהמצלמה לא יורה.

• מצחיק 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לריינאייר יש בצי מטוסים מרווחים יותר ומרווחים פחות. לא ברור איך הם הצליחו לעשות את זה...

פורסם

אם אלה לא שעות ספציפיות שאני צריך מעדיף לשלם יותר ולטוס כמו בן אדם. שונא להגיע מפורק.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, natco כתב:

לריינאייר יש בצי מטוסים מרווחים יותר ומרווחים פחות. לא ברור איך הם הצליחו לעשות את זה...

יש להם בסך הכל שני דגמים. כנראה שהחדשים - דווקא אלה שמכילים יותר מושבים - יותר מרווחים (האמת שהתנסיתי רק בדגם הזה אצלם). מסתבר שלמבנה המושב משמעות רבה מאוד, והמספר של ה-pitch מטעה, כי עם מושבים מודרניים וללא מערכת בידור pitch של "28-29 יכול להיות יותר מרווח מזה של "31-32 במושבים מיושנים או כאלה עם מערכת בידור. ועוד יתרון דווקא של רייאנאייר - המושבים לא ניתנים להטיה, כך שמי שיושב לפניך לא מדביק את גב המושב שלו לפרצוף שלך. והכי פנטסטי - כבר ציינתי לפני כמה ימים - מושב 6F היה יותר מרווח מ-6A. אפילו עם הבטן שלי לא הרגשתי שחסר לי ה-extra leg room בטיסה הקצרה הזו. אני מניח שלטיסה של 7 שעות הייתי משלם תמורת מושב יותר מרווח.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

הטריק של הסולם זה לחסוך כסף על שירותי קרקע(לא צריך לשלם על מדרגות).

לא יצא לי לטוס עם וויז אבל עם איזיג'ט וראיינאייר יצא לי - לא קרנבל ולא חוויה לספר עליה למשפחה אבל בין 737 של חברה "רגילה" ללאוקוסט חוץ מהצביעה המוגזמת בתא נוסעים אני לא מרגיש הבדל גדול(כן יש קצת פחות מרווח לרגליים והמושב מרופד פחות יפה), אז נכון אוכל עולה כסף(אם רוצים) והדיילים מציקים עם למכור כרטיסי גירוד - גם ככה טיסה של 3-4 שעות גג, ואם זה אומר שהטיסה זולה ואפשר לטוס יותר - אני מעדיף מאשר לקבל קולה וסנדוויצ בחינם אבל לשלם פי 2 על הכרטיס ולטוס פחות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

האוכל לא מעניין. כיסא נורמלי עם משענת בזוית שונה מ 90 מעלות שווה לי את ההפרש 

פורסם

בסופו של דבר אלה מוצרים שונים. החברות המסורתיות מוכרות לך חבילה והלואוקוסט מוכרות לך פריטים, ואם אתה מסכם הכל המחיר יוצא דומה, במיוחד אם שעות הטיסות  של המסורתיות יותר נוחות ואתה חוסך לילות במלון.

מבחינת מרווח לרגליים נדמה לי שדווקא הלואוקוסט, עם מושבי הרקארו הספרטניים שלהן, עדיפות. אבל כבר מזמן לא טסתי במטוס מודרני של חברה מסורתית (חוץ מהחווייה שציינתי לפני כמה ימים)..

פורסם

זו לא שאלה של מרווח לרגליים שסביר אצל כולם. זה רוחב המושב ובעיקר הנוחות שלו 

עם אגן מחולק ל 5 חלקים כשאלת החלוקות באצטבולום איכות הכיסא קריטית עבורי.

פורסם (נערך)

לכן אתה נוסע בביזנס, שבו המושב הרבה יותר מרווח וגמיש. רק שזה לא קיים בלואו-קוסטים, וגם במטוסים לטיסות פנים של חברות מסורתיות. יצא לי לטוס במטוס של איירפראנס שכולו Y, זה היה מטוס שמבוסס בניס שממנה היה רק קו אחד שיצא מאירופה, וזה הקו לת"א. מציע לך להסתכל פעם ב-seatguru, תראה שלאותה חברה יש תצורות שונות לקוים שונים, ולקוים קצרים (למשל בתוך אירופה) תצורות צפופות ללא ביזנס. אבל הכי יפה עשו את זה הצרפתים: פשוט אסרו על טיסות פנים, מעבירים את התחבורה לרכבות מהירות, וכמובן שרכבות הרבה יותר נוחות ממטוסים. גם נוסעות בין מרכזי ערים, גם בלי כל הפרוצדורות של נמלי תעופה, וגם הישיבה הרבה יותר מרווחת. נסעתי מבולוניה לפירנצה ברכבת כזו - מרחק בערך כמו חיפה ת"א, 37 דקות, ישיבה נוחה, שקט לגמרי. אבל המחיר.... 29 אירו לאדם לכיוון.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...