Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

אם אני אשב לידך ברכבת ואקרא בספר תהילים, אבל אניח את הספר על הראש שלך ואקרא בצעקות ככה שכל הקרון ישמע, זה יהיה אנטישמי מצידך להתעצבן עלי ולדרוש להפסיק?

מה שהאנשים האלה עושים עם הכריזה זה חילול השם, ואם התגובות של החילונים בשרשור לא גורמות לכם לראות את זה, יש פה בעיה רצינית.

בס"ד 

מה שאני התכוונתי לעורר כאן, כאשר מדובר באכיפה כלפי יהודים ולא משנה על מה, המשטרה אוכפת ללא רחמים וכאשר מדובר בבני דודים(ע"ע מע' הגברה במסגדים, איבוד המשילות בדרום ובצפון), אין קול ואין עונה. 

חלק מהמגיבים פה בלהט החילוניות שלהם, לא שמו לב, שאני לא מצדיק את הצבת והשמעת שירים לפני שבת אם זה בא על חשבון הזולת. 

• אהבתי 2

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בוא שלא תתבלבל.

חרדי לא שווה יהודי.

היהדות לא שייכת לחרדים או לדתיים.

ואני יכול לספר לך עוד משהו. אפשר לשמוע נועה קיריל ולכבד הורים. להשיב אבידה. לכבד נשים (לא לשמוע אשה שרה מאוד מכבד נשים אגב) בלי לחזור בתשובה ורחמנא לצלן בלי להיות יהודי אפילו.

אם אתה חושב שבשביל כל זה אתה צריך לחזור בתשובה, אז בעייתי מאוד.

מוסדות החינוך הטובים בעולם לא נמצאים בארץ ולא קשורים ליהדות בכלל.

ואני לא יודע מה זה ״טהרת המשפחה״.

במה המשפחה שלך טהורה יותר אחרי שחזרת בתשובה?

לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

גילוי נאות אני חרדי.

לגבי מטרד רעש לפי החוק כל עוד זה לא עובר 70 דציבל, וכאן אוזן של שוטר לא מספיקה צריך מדידה מקצועית. 

ביום שישי ניתן להרעיש עד 12 בלילה וזה חוקי לגמרי!

ועכשיו לנידון כאן.

דוגרי פחות מעניין אותי השירים האלו. אבל אני לא חושב שזה כזה מפריע. בא נאמר זה ה-ר-ב-ה פחות מפריע ממסיבות הקריוקי של השכנים שלי מדי פעם. זה שעה סבירה לגמרי וגם עם תוקף קצר. בדרך כלל 2 דקות.

אבל אם כבר אז כבר....

מגוחך לאכוף בכזו רצינות תהומית (מה גם שלדברי האשה זימנו אותה לחקירה בלי מדידית רעש תקנית- זה לא תקנין!) סוג אחד של מטרד רעש (שירי שבת במקרה הזה) ולא לאכוף בכלל ובשום צורה מטרד רעש של מואזין באופן גורף.

מה זה אם לא אכיפה סלקטיבית?

ועכשיו לדעתי האישית חוקי הגבלת הרעש מיושנים ולא רלוונטיים. זה לא רציני שבכל יום חול מותר לעשות מסיבה בחצר עד 11 בלילה. לטעמי צריך אכיפה נוקשה וגם הגבלת רמת הרעש לרמה סבירה באמת (ולא 70 דיצבל שזה גבוה מאוד). אזור מגורים זה לא מקום להתפרקות קולנית. ואני ממש לא מעוניין לשמוע את הפלייליסט של השכן. 

אני מסכים איתך בכמעט הכל.

אבל הטיעון של אכיפה בררנית הוא בעייתי.

לא רק בהקשר הזה.

כי בעצם אתה אומר אוקי. היא לא בסדר. אבל היא פחות לא בסדר (לדעתך) ממישהו אחר.

אז עד שלא עוצרים אותו, שיעזבו אותה.

אז יבוא אחד אחר ויגיד. שמע אני גנבתי קצת. עד שלא תעצור גנבים יגדולים יותר, אל תדבר איתי ואתה מבין לאן זה ממשיך.

ההתקרבנות הזאת של: ״רודפים אותי בגלל שאני x”. וחוסר הלקיחת אחריות המוחלטת.

כאילו אנשים לא מבינים שמה שהם עושים זה לא בסדר. כתוב בחוק. אבל זה לא משנה. כי מה זה החוק? סתם איזה משהו. אז כתוב.

• אהבתי 6
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 6 שעות, קורן בן אשר כתב:

המרחב הציבורי בארץ כל כך רועש שזה פשוט נורא.

אתה כל כך צודק. 

זיהום רעש == זיהום אויר == פסולת במקומות ציבורים.

אני חושב שיותר מהכל זה הסימפטום שהכי מעיד על המחלה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 7 שעות, _-? כתב:

אני חוזר בתשובה 

שעדיין לא מתאים לו ההוויה החרדית הארד קור 

מאמין שכשהיו ילדים אעבור לשם בשביל שהם יקבלו את ההוויה המדוברת 

אה, אז בחרת בצור הדסה ולא בבית"ר עלית כי בית''ר חרדית מידי בשבילך? קצת דת, קצת ערכים. מה רע? או שפתאום כן יש דבר כזה אקסטרא דת?

פורסם
לפני 3 שעות, Mr.Hybrid כתב:

אני עדיין מחכה לעדכון בנושא האשכול הקודם עם שכנה מסוג אחר.

@Shmulik_Miata

היית חייב להזכיר? חח

כבר מזמן לא שם.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 9 שעות, pasat04 כתב:

זו מעין תזכורת שבעוד 10 דקות שבת נכנסת, ובמקום צפירה מעצבנת, שמים בד"כ שיר "שבתי".

למה שלא ישימו כל אחד לעצמו תזכורת בקלנדר?

או יותר טוב, שיתקינו את זה. בטוח הרב יאשר להם.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.msaturn.shabbatalert

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אגב, מהצד השני (אלו שכן תומכים במערכת כריזה) אנחנו מזהים אלימות מילולית מתפתחת בקבוצה שהם פתחו. חלק מהמתנגדים למערכת הכריזה נמצאים גם בקבוצה ההיא כסמויים והם מספקים לנו צילומי מסך מהמתרחש. את האמת ציפיתי לאלימות כזו מהם, זה משהו בשגרה כשמתחילים לג'עג'ע לחרדים את העסק.

חלק מבעלי הדירות כבר מגובשים בדיעה שאם צעדי ההקצנה יחמירו, הם ימכרו את דירותיהם למרבה במחיר. 

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 11 שעות, rotemb כתב:

בס"ד 

מדינת אנטישמית... 

הלהיטות להתנכל לכל דבר שנודף ממנו ריח יהדות במדינה הזו מדהים(ולא, אני לא מצדיק אותה)

אני גם דתי (מסכים מאוד אם האמירה שכל היהודים הם יהודים אותו דבר לא משנה דתיים או חילוניים),
ואם ההשמעת שירים מפריעה למישהו שטרח ובא להעיר לך, חילול השם שנעשה כאן לא שווה שום דבר אחר.

בגדול בזמנו שגרתי בבניין (הייתי ועד בית) אחד השכנים (שוכר) הפעיל תחנת רדיו פרטית מהפיר של המעלית (היינו הבניין הכי גבוה ברמת בית שמש שעוד הייתה שכונה מעורבת),
שגיליתי את זה הודעתי לו שבמידה ותוך 24 שעות הציוד לא נלקח אני פשוט משליך אותו לפח ושיתבע אותי אם הוא רוצה,
ניסה  לנגן לי על המצפון או על הדת,
הייתי עיקש והמטרד הוסר.
מאחל לך בהצלחה - "דרכיה דרכי נעם".

• אהבתי 1
פורסם

איך לקחתם נושא של מטרדי רעש במרחב הציבורי לדיון על יהדות, אני מתקשה להבין. 

למה לדעתכם רמקולים שמשמיעים "כניסת שבת" שונים מרמקולים של מואזין?

שניהם עושים רעש, שניהם בשעות קבועות, ולשניהם אין כמעט אכיפה- נדיר ביותר. 

מי שלוקח את זה לטיעוני דת, לא מבין בכלל את הנקודה פה. 

חיה ותן לחיות- אל תפריע לאחר. ולהתקין דאקינג מערכת כריזה!!!!!!! פרטית, כי זה משהו שטוב *לך* ולא משנה מה הייעוד, זה הפרעה לאחר.

בדיוק כמו להתקין שער פרטי על חנייה ציבורית (בלי לתת גישה לאף אחד אחר) למשל.

העובדה שקיימים שירי שבת לא מפריעה לי. אני לא משתמש בהם, אבל מי שכן- שייהנה. 

העובדה שדוחפים לי אותם לגרון, בכח, בלי שאוכל להתנגד ואיאלץ לשמוע אותם כן מפריעה לי. 

העובדה שקיימים תפילות בערבית המוקראות ע"י מואזין לא מפריעות לי. אני לא משתמש בהם, אבל מי שכן- שייהנה. 

העובדה שדוחפים לי אותם לגרון, בכח, בלי שאוכל להתנגד ואיאלץ לשמוע אותם כן מפריעה לי. 

• אהבתי 6

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 9 שעות, _-? כתב:

,כבוד האישה,טהרת המשפחה

כבוד האשה?

בוא תוסיף עוד כמה סימני שאלה לניק שלך.

החבורה של הרבנים שמפחדים, ומצאו דרך להפטר מתחרות מצד 50% מהאוכלוסיה. 

אני לא מבין איזה כבוד יש ב"אישה פסולה לעדות" - שהופך את הנשים לסוג ב'.

אני לא מבין איזה כבוד יש ב"כל כבודה בת מלך פנימה" שמדיר את הנשים מהמרחב הציבורי.

אני לא מבין מי מכבד נשים בכך שמונע מהן לכהן בתפקידים ציבוריים, למשל בכנסת.

אני לא מבין את "טהרת המשפחה" והפחד מתופעות פיזיולוגיות.

המדינה הזו לא קמה בזכות איזו חבורה שלובשת בגדים שהיו מקובלים בפולין לפני 300 שנה וממלמלים 3 פעמים ביום "הוא גדול, הוא גדול הוא גדול". המדינה הזו קמה בזכות אותם גברים ונשים שלבשו מכנסיים קצרים ולקחו ביד אחת טוריה וביד השניה רובה ויצאו להקים משהו יש מאין.

• אהבתי 9
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

אני גם רוצה משפט מהמקורות:

דרך ארץ קדמה לתורה.

ולמי שטוען שהמוסלמים לא חוטפים על המואזין והחתונות פשוט לא גר ליד כפרים.

לא אידיליה אבל בהחלט מפוקח.

אבל תמשיכו להתקרבן ולהתבכיין.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם מה זה ההיגיון המטומטם הזה, "למה להם מותר ולי אסור?" גם אם על המואזין לא היו חוטפים בכלל, איך זה עושה את זה בסדר להרעיש לכל השכונה שלך?

במגזר הערבי יש גם יותר מקרים של אלימות במשפחה, אז זה בסדר להרביץ לאשתך או לילד שלך פה ושם אחרי יום קשה בעבודה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...