Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, Igalz כתב:

ססמאות שינאה.

כינוי מעניין

לפני 10 דקות, Igalz כתב:

שמאל כלכלי

לפני 10 דקות, Igalz כתב:

שמאל מדיני

לפני 10 דקות, Igalz כתב:

שמאל פוליטי

וואו

אולי גם יש אחוזים? נניח מפלגת מרכז היא 30 אחוז שמאל כלכלי, 42 אחוז ימין מדיני וכל השאר פוליטי?

לפני 10 דקות, Igalz כתב:

אז על איזה שמאל וימין אנחנו מדברים?

כנראה על החלק הדתי - תשקול להוסיף אותו לרשימה.

ועכשיו ברצינות.

אני מבין שהשימוש במינוח "שמאלנים" חורה לכם (למה, זה קללה?). אין בעיה. הדרנא בי. הכוונה לאנשים-מסוייים-שמתאפיינים-ביחס-מסויים-לחרדים-ו\או-לדת- בסדר?

יודעים מה? בואו ונתקדם עוד קצת ונאמר ש"שמאלנים" זה קוד בין חרדים לאנשים מסוג כזה, בסדר?

פורסם
לפני 5 דקות, נקודה טובה כתב:

הכוונה לאנשים-מסוייים-שמתאפיינים-ביחס-מסויים-לחרדים-ו\או-לדת- בסדר

מצויין אז ביססנו שאין לך מושג מה זה ימין שמאל, כלומר המצאת מילון מונחים משלך.. 

אבל זה בסדר, היום באופנה לקרוא "שמאלני" לכל מי שלא חושב כמוני. בפי רבים זה אכן הפך לקללה, כי זה לא ממש קשור לדעות האמיתיות של האדם

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם

לא. כי אין לך מושג ירוק מה זה שמאל. 

יש לך בכלל מושג מה מקור הביטוי הזה ומה הוא ביטא במקור. 

מה נגזר ממנו במהלך מאתיים ומשהו השנים האחרונות?

זו השיטה של ביבי: מי שתומך בו הוא "ימין" ,ו"ימין" זה טוב, מי שלא תומך בו הוא "שמאל" ו"שמאל" זה רע. כמובן שאין לכך שום קשר למשמעות המקורית של הביטויים האלה.

מכל מקום - נראה לי שמי שמשתולל כרגע הם אותם אנשים שחושבים שאלוהים שלהם יותר חזק מאללה של המוסלמים (אבל, שימו לב, לאלוהים שלהם יש 10 מיליון תומכים, טייק אור ליב, לאללה יש מיליארד. לא כוחות), ושאם הם יזרקו מקל יצא ממנו נחש. נו. באמת.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, cohen motor 377 כתב:

ולא מסתכל על אף אחת חוץ ממנה. ופתאום באה לה אישה חוצפנית שמפריע לי לכבד את אשתי ומטרידה אותי בגופה.)

נראה שהאמונה שלך כל כך חלשה שרק מלראות אישה זרה! שאתה לא מכיר! אתה מרגיש מוטרד ולא מסוגל ״לכבד״ את אשתך. 

• אהבתי 3
פורסם

חבר'ה, אתם שורפים ביטים לשווא. 

ניכר שהבנאדם לא באמת קורא ובטח שלא מבין מה אתם כותבים, וזה גם לא מעניין אותו. יש לו כבר מסקנות מבוססות וזה מה שחשוב

• אהבתי 3
פורסם

שכנעתם אותי שאין לי מושג. לא מה זה ימין לא מה זה שמאל וגם לא על הקשר בין האמונה לאישה,

סבבה. יש כל כך הרבה דברים שאני לא יודע, יהיה עוד אחד.

ולכן?

זה מה שישנה את המציאות?

אזרחי מדינת ישראל הקלאסיים אוהדי דת יותר מאלו שכ"כ טורחים להגיב כאן עד שכואב לי האצבע מלרפרש את העמוד...

לפני 3 דקות, davemustaine87 כתב:

לא באמת קורא ובטח שלא מבין מה אתם כותבים

בקצב של תגובה לדקה זה באמת נהיה מורכב. תאמין לי,

פורסם
לפני 19 דקות, ArikB כתב:

נראה שהאמונה שלך כל כך חלשה שרק מלראות אישה זרה! שאתה לא מכיר! אתה מרגיש מוטרד ולא מסוגל ״לכבד״ את אשתך. 

הפוך

מי ששמור בקדושה אז כל מראה טיפה נגוע קשה לו

אבל ששחק אתה יצרים שלו ב****

היצר שלו כבר מחוספס

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני 5 דקות, איש שמח כתב:

הפוך

מי ששמור בקדושה אז כל מראה טיפה נגוע קשה לו

אבל ששחק אתה יצרים שלו ב****

היצר שלו כבר מחוספס

מה?

אתה רוצה להגיד שכל מי ששמור בקדושה מתחרמן ממרפק או ברך של בחורה?

כנראה אותו אדם הוא לא שמור, אלא סתם סוטה בתחפושת של קדוש.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • אחראי פורום
פורסם

פינאלה דוחה ומביכה לשרשור. 

התנשאות דתית לא פה.

• אהבתי 4

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...