Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, איש שמח כתב:

כואב ומצטער בעבור יהודים שהדבר הזה מנע אותם מחילול שבת

אם צריכים להזכיר לך לשמור שבת, אז האמונה שלך לא משהו

• אהבתי 4

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 שעות, איש שמח כתב:

כואב ומצטער בעבור יהודים שהדבר הזה מנע אותם מחילול שבת

אני שמח בעבור ציבור המאמינים שפסק חילול השם וביזוי הדת שהדבר הזה עשה.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 שעות, phpclub כתב:

בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית

אתה מסתכל רק על ההעדפות שלך ולא על אחרים, אפס התחשבות, אפס איכפתיות מהאחר, רק מה שנראה בעיניך כנכון ושיקפצו כולם.

xxxx xxxxx xxxxxx xxx xx xxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xx xxxx xxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xx xxx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxxxx

רוצה לשים רמקולים עם שירי שבת ? לך תגור בבני ברק.

כשאתה גר באזור מגוון, תכבד את האחר.

אני נמצא הרבה פעמים שבתות באיזור מאד מגוון(דרום תל אביב) ואין שום כבוד מיוחד מהמגזר החילוני.

אני במקור מאלעד שזו עיר חרדית לכל דבר וענין, ובכל זאת הערייה דואגת לשמחת יום העצמאות של עם ישראל(בשביל ה10%(אולי) שיש שם לא חרדים) כולל הכסף לזיקוקים, הופעות, ופעילויות שיש בעיר באותו יום. וכל זה בשביל 10% שמבחינת אחוזים

זו לא עיר שנקראת מעורבת בכלל, ובכל זאת אף אחד מהחרדים לא אומר מילה.

ובוא ולא ניהיה תמימים אם אתה או אני או לא משנה מי היה עומד בערום גם אם זה באמצע תל אביב היו עוצרים אותך ומלבישים עליך דוחות. כן.. לא בגדים, דוחות. למה?! כי אתה "מטריד". אז למה לנשים ערומות בכותל המערבי (ובכללי) מותר להיות ככה?

כי זה נשים? ההאא זה הכבוד של הנשים נכון שכחתי, שלהם מותר להטריד אותי ואף אחד לא יאמר להם מילה.(כן. זה מטריד אותי, כי אני מחוייב רק לאשתי ולשמור לה אמונים שאני אוהב רק אותה ולא מסתכל על אף אחת חוץ ממנה. ופתאום באה לה אישה 

חוצפנית שמפריע לי לכבד את אשתי ומטרידה אותי בגופה.) כן. זה מטריד אותי ממש. אם אתה היית לומד עכשיו רפואה או אדריכלות או לא משנה מה ואני מגיע ומפריע לך לעשות את מה שלמדת זה מטריד אותך נכון?! ככה גם אותו הדבר איתי כשאני למדתי תורה ומפריעים לי ומטרידים אותי בכוח לעשות נגד מה שלמדתי. למה רופא או מהנדס שמועל בתפקידו זה מוצדק שייכנס לכלא, ואותי מעודדים למעול בתפקידי?

מישהו פה כתב בציניות ש"לא לשמוע אשה שרה זה מאד מכבד נשים". אז כן תדע לך שזה מאד מכבד את אשתי שאני לא שומע שום אשה אחרת חוץ ממנה.(אתה מוכן לנסות את זה ותראה כמה שזה מכבד את אשתך כמו שהיא לא רוצה שתסתכל ותתבונן ותבהה בנשים אחרות).

בקיצור מה שאני בא לומר זה שאני לא מצדיק את השכן של פות"ש שהוא הרכיב רמקולים בשטח ציבורי ללא רשות והסכמת השכנים(ואפשר לעשות זאת. אני בעצמי הרכבתי לחבר שלי כאלו באיזור מעורב לאחר שבקשנו רשות מכל השכונה וכולם הסכימו בשמחה שיהיה את האווירה הזו בכניסת השבת כולל החילונים שבנייהם)שמטרידים ולא שום כפייה דתית וכמובן גם לא כפייה חילונית. כי אם בחור חילוני רוצה להניח תפילין וגם לחברים שלו(שזה לא נוגד את נוהל בית הספר, כי אני בטוח שלא כתוב בחוזה ובתנאי קבלה ש"אסור לפתוח עמדת תפילין ואסור להניח תפילין בכל שטח בית הספר".)מגיע המנהלת ומעיפה אותו בגלל שהוא עשה משהו שקשור ל"לחרדים" האא סליחה ל"יהודים".(ככה כתבו פה בפורום ש"יהודים" זה לאו דווקה "חרדים", והוא צודק.)זה הגיוני?

וחרדי שמניח תפילין בשדה התעופה למישהו שרוצה להניח, צועקים עליו ומחפישים אותו. איפה הדמוקרטיה?? למה חרדי שאונס ומפתה כל העולם יודע מזה? כי הוא חרדי? אז מה יש לו יצרים בדיוק כמו של חילונים. וכמה סיפורים על אנסים יש שהם בכלל לא חרדים?! ומישהו מפרסם את זה בכלל? לא! כי זה לא חרדי או רב אז זה לא מעניין. ומה עם המנהל בתי ספר החילוני שאנס ופתה ילדים אוטיסטים? למה את זה לא מזכירים?! שוב כי כמובן הוא לא חרדי אז זה לא מעניין. אף אחד לא יכול לומר שהחרדים הם אוכלי חינם או לא שווים למדינה. (מי שרוצה לראות בבירור שיחפש את הסרטון של הרב זמיר כהן ברשת על זה.)החרדים עושים המון למען המדינה איחוד הצלה רובם חרדים, ארגון ידידם רובם חרדים(דרך אגב עובדה שמנהל הארגון בשנת 72 למדינת ישראל הדליק משואה, יד לאחים שעובדים עם הצבא והמשטרה דרך אגב, רובם חרדים, עזר מציון ארגון גדול ומטורף ,גם הוא ארגון חרדי, ארגון עזרה למרפא של הרב פירר, ארגון יד שרה, בקיצור לא חסר כמה טוב החרדים עושים למען המדינה. אז למה כל השנאה הזו???

בגלל התקשורת? אוקיי אז צאו מחוץ לתקשורת ותכירו יותר את החרדים! אני גדלתי המון בסביבת חילונים ויצא לי המוןןןן המוןןןן לדבר עם חילונים על דברים בסגמנט הזה, וכולם אמרו לי פה אחד "אם כל החרדים היו כמוך אז.. הכל היה נראה אחרת".

אבל אני לא חרדי מיוחד אני חרדי רגיל לכל דבר וענין אז מה הבעיה?! אין תשובה מיוחדת תתחילו פשוט יותר להתחבר לחרדים ולהכיר אותם מחוץ לתקשורת. החרדים לא שונאים אתכם, לא מקללים אתכם, לא מבזים אתכם. תאמינו לי שאנחנו כחרדים באמת אוהבים אתכם כי אתם אחים שלנו ואנחנו אחים שלכם ופשוט מאד כל אחד עושה את תפקידו בצורה הכי טובה שאפשר. תסתכלו על כל החבדניקים שמבאים סופגניות, חנוכיות, מצות, ארבעת המינים, אוכל חם לחיילים ולשוטרים.

תשאלו את השוטרים שעמדו במחסומים בקורונה בבני ברק כמה שתיה חמה ומתוקה ואוכל חם הם קבלו מהבני ברקים החרדים.

הכי חשוב שתדעו שאף אחד אינו שונא אתכם ואף אחד לא רוצה לתקוע לכם אצבע בעין(ככה נכתב פה). כי אתם אחים יקרים שלנו ואנחנו אוהבים אתכם. נקודה.

ואני מאחל לכולנו להיגאל בקרוב ממש ע"י ביאת משיח צדקנו, וכולנו נזכה לחיים טובים ומאושרים.

אוהב אתכם מכל הלב💗, בנימין.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, cohen motor 377 כתב:

אני במקור מאלעד שזו עיר חרדית לכל דבר וענין, ובכל זאת הערייה דואגת לשמחת יום העצמאות של עם ישראל(בשביל ה10%(אולי) שיש שם לא חרדים) כולל הכסף לזיקוקים, הופעות, ופעילויות שיש בעיר באותו יום. וכל זה בשביל 10% שמבחינת אחוזים

זהו, פה יכולת לעצור.

באלעד חוגגים את יום העצמאות וזה לא בסדר מבחינת רוב האוכלוסיה.

יפה.

לפני 5 דקות, cohen motor 377 כתב:

איפה הדמוקרטיה??

אתה פתחת בזה שאתה לא רוצה שיחגגו אצלך את יום העצמאות של המדינה. אחר כך נשים שרות זה רע, נשים ערומות בכותל (מי בדיוק מנסה לנרמל את זה) ובכלליות הרבה מאוד מילים נגד נשים - זאת אומרת הן לא שוות לך. אבל פתאום חשובה הדמוקרטיה.

לפני 8 דקות, cohen motor 377 כתב:

אוקיי אז צאו מחוץ לתקשורת ותכירו יותר את החרדים!

יצאתי מחוץ לתקשורת. ביטלת חצי מהאוכלוסיה במדינה. יפה. הכרתי אותך, נעים מאוד. 

• אהבתי 4

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, cohen motor 377 כתב:

חשוב שתדעו שאף אחד אינו שונא אתכם ואף אחד לא רוצה לתקוע לכם אצבע בעין

חבר, מה ששנוא עליך על תעשה לחבריך.

לפני שעושים משהו, צריך לחשוב שניה אם מישהו אחר יפגע מזה. זה הכל. בין אם זה להרעיש בשישי בצהריים ובין אם זה ללכת ערום בכותל. זה מה שחסר לאנשים פה, משני הצדדים. הם מאמינים שהם צודקים אז ימות העולם והם יעשו מה שהם רוצים, כי הם צודקים.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נעים מאד אחי היקר.

לפני 6 דקות, David32 כתב:

יצאתי מחוץ לתקשורת. ביטלת חצי מהאוכלוסיה במדינה. יפה. הכרתי אותך, נעים מאוד. 

אתה צודק. לא התכוונתי ולא רציתי שזה יהיה ברוב עם ועדה מה יותר טוב מזה שאתה מכיר כמה חרדים בפרטי ולאט לאט מכיר יותר ויותר אף אחד לא אמר לך "אוקיי תעצור את כל החיים שלך. תתחיל להכיר חרדים אבל את כווולםםםם". לא. כי אתה לא תסיים.

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

חבר, מה ששנוא עליך על תעשה לחבריך.

לפני שעושים משהו, צריך לחשוב שניה אם מישהו אחר יפגע מזה. זה הכל. בין אם זה להרעיש בשישי בצהריים ובין אם זה ללכת ערום בכותל. זה מה שחסר לאנשים פה, משני הצדדים. הם מאמינים שהם צודקים אז ימות העולם והם יעשו מה שהם רוצים, כי הם צודקים.

אתה צודק לגמרי אין ספק!

פורסם
לפני 57 דקות, cohen motor 377 כתב:

אני נמצא הרבה פעמים שבתות באיזור מאד מגוון(דרום תל אביב) ואין שום כבוד מיוחד מהמגזר החילוני.

....

ואני מאחל לכולנו להיגאל בקרוב ממש ע"י ביאת משיח צדקנו, וכולנו נזכה לחיים טובים ומאושרים.

וואוו... לחרדים לא איכפת מיום העצמאות?
זה לא יום חג בשבילם?
גועל נפש... רק בזכות הניצחון יש לנו מדינה יהודית, עם האפשרות לחגוג את כל חגי היהודים!

• אהבתי 2
פורסם
לפני 3 דקות, Ron Poh כתב:

וואוו... לחרדים לא איכפת מיום העצמאות?
זה לא יום חג בשבילם?
גועל נפש... רק בזכות הניצחון יש לנו מדינה יהודית, עם האפשרות לחגוג את כל חגי היהודים!

בגלל זה כתבתי שאף אחד לא אומר מילה!

ואני חרדי מבית טוב שמגיל קטן אנחנו גם עושים על האש ביום הזה ונהנים גם כן לראות את הזקוקים, ואני מאמין ויודע שיש עוד מלאאאא חרדים שעושים על האש ביום הזה ואוכלים מאכלים מיוחדים. כי אין ספק שזה יום ממש כיף

ועוצמתי לעם היהודי.

לפני 8 דקות, Ron Poh כתב:

רק בזכות הניצחון יש לנו מדינה יהודית, עם האפשרות לחגוג את כל חגי היהודים!

לכן אותו שכן של פות"ש הרכיב כאלו רמקולים בשביל להתגאות שהוא במדינה יהודית שמנצחת בכל מלחמה שצצה לה פתאום, והוא משמיע שירי שבת ומראה לכולם שאנחנו במדינה יהודית והשבת הגיע ואפשר לשמור אותה בכיף ועל מי מנוחות

בלי שום אינקוזיציה או המן ואחשוורוש למינייהם.

(אני לא מצדיק אותו עם באו אנשים ןהתלוננו שזה מפריע. אבל תבין את עצם הרעיון.)

סליחה *אם

פורסם (נערך)

@cohen motor 377 שמע יצרת חתיכת גיבוב מלא שטויות לא קוהרנטיות - לא יודע בכלל מאיפה להתחיל. 

כולי תקווה ששאר החברים שלך לא כמוך.

עריכה אחרונה על ידי Stav132
  • אהבתי 2
  • רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם (נערך)

מדינה יהודית, עם רוב חילוני. מאיפה התעוזה של אותו שכן להפריע ככה את המנוחה של האחרים בלי להתחשב?

ולמה צריך להשמיע שירים בפול ווליום כדאי לסמן את השבת? לא מבין, באמת שלא.

ובאמת מזל שיש לעם היהודי צבא חזק ששומר עליה ומנצח בכל המלחמות.

רק חבל שהחרדים לא לוקחים בו חלק.

נקודה למחשבה, בלי מספיק חילוניים שישארו פה וילחמו במלחמות, גם את יום העצמאות כבר לא תוכלו להחרים.

זה היה מיועד להודע שלפני

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.
  • אהבתי 2

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 4 דקות, Stav132 כתב:

שמע יצרת חתיכת גיבוב מלא שטויות לא קוהרנטיות - לא יודע בכלל מאיפה להתחיל. 

למה לא יודע תנסה אני אשמח לשמוע.

לפני 5 דקות, Stav132 כתב:

כולי תקווה ששאר החברים שלך לא כמוך

אני גם אשמח לשמוע באיזה קטע הם לא כמוני.

לפני 4 דקות, לירון .ה. כתב:

מדינה יהודית, עם רוב חילוני. מאיפה התעוזה של אותו שכן להפריע ככה את המנוחה של האחרים בלי להתחשב?

לכן כתבתי שאני לא מצדיק אותו.

לפני 5 דקות, לירון .ה. כתב:

ולמה צריך להשמיע שירים בפול ווליום כדאי לסמן את השבת? לא מבין, באמת שלא.

למה צריך לעשות הופעות עם זמרים וזיקוקים? למה? אני לא מבין? בעצם אני כן מבין כי זה יום כיף ויש אוירה טובה לכולם אז זה משלים את זה.

אז גם לשכן של פות"ש יש את האוירה הזו( שוב אני חוזר, רק חבל שזה על חשבון אחרים).

לפני 8 דקות, לירון .ה. כתב:

רק חבל שהחרדים לא לוקחים בו חלק

אני גם יכול להכליל אבל זה לא הקטע שלנו. אתה בטוח שאין חרדים בצבא? אתה יכול לומר את זה בקול?

יש לי שתי אחים שעשו צבא, אחיין  שלי עכשיו מתגייס, ובני דודים שלי עד עכשיו בצבא, ויש לי עוד מלא חברים שעשו ועדין בצבא.

אז חבל מאד שאתה מכליל, וזה בעיה מאד גדולה.

זה שלא כל החיילים הם לא חרדים ולא כל מתנדבי איחוד הצלה לא חילונים, זה רק מראה לנו כמה אנחנו עם מאוחד שכל אחד תורם משהו מעצמו.

ובא אני יספר לך סיפור אחי, אני למדתי בישיבה במודיעין עילית שנמצאת בדיוק על הגדר שמפרידה בין הכפרים בקו הירוק למודיעין עילית, ויש שם בפסגת ההר ממש צמוד לישיבה שלנו מוצב על שם של איזה חייל זצ"ל שאני לא זוכר את שמו, שנרצח ע"י מרצחים יימח שמם, והיינו מגיעים לשם המון פעמים, זה היה כמו גינת המשחקים שלנו. ולפני כשנה בערך פתאום פתחו שם בסיס צה"לי, עם חיילים לוחמים משאיות קרוואנים וכו, וכשעלינו לשם ראינו את החיילים ודיברנו איתם והם אמרו לנו שעד עכשיו הם היו במושב חשמונאים(דרך אגב זה לא מושב חרדי) ופשוט אמרו להם שאין להם מקום בשבילם ושיתחילו לחפש לעצמם מקום אחר, והם הגיעו הנה אלינו. ומתוך השיחה עם החיילים שהיו שם הבנו שאין להם מים חמים להתקלח(וזה היה בחורף של מודיעין עילית שהוא לא פחות מירושלים) אלה מים קרים מחבית גדולה כזו. ומיד הם הוזמנו להתקלח בישיבתינו עם מים חמים, שמפויים וסבונים שלנו שנתנו להם באהבה גדולה. וככה במשך חודשיים הם היו מתקלחים אצלנו בישיבה וכן תשמע טוב באים גם לתפילות אצלנו (גם בשבתות) הם ממש נהפכו לכמו בחורים מהישיבה שלנו. הראש ישיבה שלנו נתן הוראה לטבח להכפיל את האוכל בארוחות בשביל שהם יבואו לאכול אצלנו. עד שבצער רב וביגון קודר המפקדים ככל הנראה אסרו עליהם להתקרב לשטח הישיבה שלנו(ככה ציפור לחשה לנו בשם כמה חיילים). ומה תגיד על זה סיפור המצאה?! אתה מוזמן לכאן ולראות במו עיניך את הבסיס הנ"ל ולשאול אותם. והתקשורת עשתה עם זה משהו?! את התשובה שניניו יודעים. 

לפני 21 דקות, לירון .ה. כתב:

נקודה למחשבה, בלי מספיק חילוניים שישארו פה וילחמו במלחמות, גם את יום העצמאות כבר לא תוכלו להחרים.

זה היה מיועד להודע שלפני

אני אשמח אם תפרט, לא הבנתי איך זה קשור להודעה שלפני?!

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, cohen motor 377 כתב:

הכי חשוב שתדעו שאף אחד אינו שונא אתכם ואף אחד לא רוצה לתקוע לכם אצבע בעין(ככה נכתב פה). כי אתם אחים יקרים שלנו ואנחנו אוהבים אתכם. נקודה.

טוב, אני ספציפית בן יחיד, ומעדיף להישאר כזה. אבל זאת לא הנקודה שלי.

אני לא צריך שתאהב אותי, אני לא חתול, לא כלב, לא אחיך, ולא ילד שלך.

וגם לא רוצה להיגאל ע"י אף אחד.

אני בסך הכל מבקש - חיה ותן לחיות.

לפני כשעה, cohen motor 377 כתב:

לכן אותו שכן של פות"ש הרכיב כאלו רמקולים בשביל להתגאות שהוא במדינה יהודית שמנצחת בכל מלחמה שצצה לה פתאום, והוא משמיע שירי שבת ומראה לכולם שאנחנו במדינה יהודית והשבת הגיע ואפשר לשמור אותה בכיף ועל מי מנוחות

שישמיע אותם בבית לילדים שלו בווליום סביר.

אני לא מוציא רמקולים כדי להשמיע לשכנים Megadeth, אז אין סיבה שאותו הבן אדם יוציא רמקולים להשמיע שירי שבת.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, cohen motor 377 כתב:

למה צריך לעשות הופעות עם זמרים וזיקוקים? למה? אני לא מבין? בעצם אני כן מבין כי זה יום כיף ויש אוירה טובה לכולם אז זה משלים את זה.

אז גם לשכן של פות"ש יש את האוירה הזו( שוב אני חוזר, רק חבל שזה על חשבון אחרים

זיקוקים רוב המקומות הורידו, כדאי לתמוך בהלומי הקרב ובעלי החיים.

אתה משווה יום בשנה שהוא יום חופשי לכולם למשהוא שנעשה על ידי בן אדם פרטי פעם בשבוע, שפוגע בסביבה שלו, שיעשה לו אווירה בבית, בלי להפריע לשכנים.

אני גם יכול להכליל אבל זה לא הקטע שלנו. אתה בטוח שאין חרדים בצבא? אתה יכול לומר את זה בקול?

יש לי שתי אחים שעשו צבא, אחיין  שלי עכשיו מתגייס, ובני דודים שלי עד עכשיו בצבא, ויש לי עוד מלא חברים שעשו ועדין בצבא.

אז חבל מאד שאתה מכליל, וזה בעיה מאד גדולה.

זה שלא כל החיילים הם לא חרדים ולא כל מתנדבי איחוד הצלה לא חילונים, זה רק מראה לנו כמה אנחנו עם מאוחד שכל אחד תורם משהו מעצמו.

ובא אני יספר לך סיפור אחי, אני למדתי בישיבה במודיעין עילית שנמצאת בדיוק על הגדר שמפרידה בין הכפרים בקו הירוק למודיעין עילית, ויש שם בפסגת ההר ממש צמוד לישיבה שלנו מוצב על שם של איזה חייל זצ"ל שאני לא זוכר את שמו, שנרצח ע"י מרצחים יימח שמם, והיינו מגיעים לשם המון פעמים, זה היה כמו גינת המשחקים שלנו. ולפני כשנה בערך פתאום פתחו שם בסיס צה"לי, עם חיילים לוחמים משאיות קרוואנים וכו, וכשעלינו לשם ראינו את החיילים ודיברנו איתם והם אמרו לנו שעד עכשיו הם היו במושב חשמונאים(דרך אגב זה לא מושב חרדי) ופשוט אמרו להם שאין להם מקום בשבילם ושיתחילו לחפש לעצמם מקום אחר, והם הגיעו הנה אלינו. ומתוך השיחה עם החיילים שהיו שם הבנו שאין להם מים חמים להתקלח(וזה היה בחורף של מודיעין עילית שהוא לא פחות מירושלים) אלה מים קרים מחבית גדולה כזו. ומיד הם הוזמנו להתקלח בישיבתינו עם מים חמים, שמפויים וסבונים שלנו שנתנו להם באהבה גדולה. וככה במשך חודשיים הם היו מתקלחים אצלנו בישיבה וכן תשמע טוב באים גם לתפילות אצלנו (גם בשבתות) הם ממש נהפכו לכמו בחורים מהישיבה שלנו. הראש ישיבה שלנו נתן הוראה לטבח להכפיל את האוכל בארוחות בשביל שהם יבואו לאכול אצלנו. עד שבצער רב וביגון קודר המפקדים ככל הנראה אסרו עליהם להתקרב לשטח הישיבה שלנו(ככה ציפור לחשה לנו בשם כמה חיילים). ומה תגיד על זה סיפור המצאה?! אתה מוזמן לכאן ולראות במו עיניך את הבסיס הנ"ל ולשאול אותם. והתקשורת עשתה עם זה משהו?! את התשובה שניניו יודעים. 

ברור שיש חרדים בצבא, חבל שזה בטל ב 60. חבל שאין חרדיות בצבא, חבל שהחלוקה בנטל לא שווה,  לתת מים חמים למקלחות לחייל ששומר עליך בקור זה להיות בן אדם. אבל פה כבר גולשים לשירשור הפוליטי.

וכן יש מלא חילוניים שמתנדבים במיליון ארגונים.

הבעיה שאתם הולכים אחרי ההנהגות שלכם בעיניים עצומות לרווחה.

הורידו מס על השתיה המתוקה והחד פעמי. לא איכפת לכם מהבריאות שלכם? מהסביבה? מה הלחץ היה לבטל? ההתעסקות היא בתפל.

קירוב לבבות? מתחיל בתרומה שווה לכל מגוון החיים.

אני אשמח אם תפרט, לא הבנתי איך זה קשור להודעה שלפני?!

זה לא היה מיועד לך

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.
  • אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...