Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@cohen motor 377אני לא מתכוון להתיחס לכל המגילה כי זה לא נוח על המסך הקטן. רק בעניין "נשים ערומות" - אז לא מדובר בנשים ערומות. אבל מבחינתך גם מכנסיים זה "ערומות".

והעובדה שאתה מתייחס לכל פיסת עור של ילדה או אשה או זקנה כאל איזו התגרות מינית מעידה רק על דבר אחד, והוא שהחינוך שקיבלת דפוק. חוסר יכולת להתייח לאישה כאדם שאינו אובייקט מיני זו רק עדות לחולשה איומה שלך ושל חבריך.

לגבי הסעיף האחרון - עם כל הכבוד למי שמתגייס הרי שנציגיכם בכנסת נלחמים בכל כוחם על מתן פטורים מגיוס, וגם מלימוד הליבה, מה שפוגע קשות בהשתלבותם בחברה ובכלכלה. ואל תספר לי על העילויים שמשלימים בגרות בחצי שנה ואז מצטיינים בטכניון, כי הם ממצא נדיר, והרוב המוחלט נושרים בשנה הראשונה של המכללה הייעודית.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@cohen motor 377 ב א מ ת  שחבל על הזמן שלך.

החברה שיענו לך פה הם על פי רוב שמאלנים אדוקים שאין מה לדבר איתם.

רק תזכור שהעולם לא מורכב רק מכאלה אלא גם מהאנשים שכולנו מכירים מהרחוב - והם ק צ ת  י ו ת ר שפויים בעניינים האלה

בהצלחה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 10
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 41 דקות, sperial כתב:

רק בעניין "נשים ערומות" - אז לא מדובר בנשים ערומות. אבל מבחינתך גם מכנסיים זה "ערומות".

הוא התכוון לבחורה שהתפשטה בכוונה ברחבת הכותל בשביל הפרובוקציה בגלל הצעת חוק הצניעות בכותל. זה באמת לא מקובל, אבל זה מקרה חד פעמי. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, נקודה טובה כתב:

@cohen motor 377 ב א מ ת  שחבל על הזמן שלך.

רק תזכור שהעולם לא מורכב רק מכאלה אלא גם מהאנשים שכולנו מכירים מהרחוב - והם ק צ ת  י ו ת ר שפויים בעניינים האלה

אני יותר גרוע אני קיבוצניק!!

• מצחיק 3

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 6 דקות, נקודה טובה כתב:

כן, שמאלנים אדוקים לא שפויים שכל מה שהם מבקשים זה שתעזוב אותם בשקט ולא תיכנס להם לחיים.

• אהבתי 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, נקודה טובה כתב:

החברה שיענו לך פה הם על פי רוב שמאלנים אדוקים שאין מה לדבר איתם

תסביר למה מי שחושב אחרת ממך הוא שמאלני. 

עריכה אחרונה על ידי ArikB
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, ArikB כתב:

זה לא ברור? כי ככה מטיפים להם.

חילוני = שמאלני, דתי מסורתי וחרדי = ימני. רק חבל שאם היה להם מושג מה זה באמת ימין ושמאל, אולי הם היו מבינים שהחרדים הם בעצם אולטרה שמאל.

• אהבתי 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, Ron Poh כתב:

יש משהו יותר גרוע מסתם "קיבוצניק" וזה... שמוצניק.

לא כתבתי מאיזה זרם אני 😉

• מצחיק 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 8 דקות, לירון .ה. כתב:

אני יותר גרוע אני קיבוצניק!!

הנה ההוכחה 😜

לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

כן, שמאלנים אדוקים לא שפויים שכל מה שהם מבקשים זה שתעזוב אותם בשקט ולא תיכנס להם לחיים.

לפני 2 דקות, ArikB כתב:

אתם באמת רוצים שאני אכתוב 'אנטי - דת' או משהו?

מה לא נכון במה שכתבתי?

הדעה שמוצגת כאן בפורום ושל האנשים הסטנדרטיים ברחוב היא שווה?! המציאות שאני רואה שונה, מאוד. מה אפשר לעשות ?

הבחור לא יודע עם מי הוא התחיל וכדי שלא יחשוב שכולם כאלה - יידעתי אותו. זה הכל.

אם אנשי השמאל נעלבים כשכינתי מישהו שמאלני - אני מתנצל. ואם אנשי הימין - אני מתנצל גם.

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 11 דקות, נקודה טובה כתב:

אם אנשי השמאל נעלבים כשכינתי מישהו שמאלני - אני מתנצל. ואם אנשי הימין - אני מתנצל גם.

הבעיה באמירה הזו שאין לך חצי מושג מה זה שמאל ומה זה ימין.. אתה סתם ממחזר ססמאות שינאה.

כשאתה אומר שמאל, זה שמאל כלכלי? כי החרדים רובם המוחלט הם שמאל כלכלי.

שמאל מדיני? שוב הרבה מהחרדים לא מכירים בכלל במדינת ישראל אז אין מה ליחס אותם בכלל לימין.

שמאל פוליטי? החרדים בפוליטיקה מוכנים לשבת עם כל מי שישלם להם. אבל את זה נשאיר לשרשור הפוליטי.

אז על איזה שמאל וימין אנחנו מדברים? בוא תשתף אותנו מה עושה אותך ימני?

ואל תגיד "הכיפה על הראש שלי", זה פשוט לא עובד ככה (ראה שורה ראשונה).

• אהבתי 6
  • מצחיק 1

יום טוב גם לך

פורסם

איך הגענו בכלל לדיבורי שמאל/ימין?

כל הסיפור הוא ערסים שמתנהגים כערסים בחסות הכיפה(במקרה הזה).

אין שום קשר לדתיים באופן כללי או לשמאל/ימין.

• אהבתי 4

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

הוא התכוון לבחורה שהתפשטה בכוונה ברחבת הכותל בשביל הפרובוקציה בגלל הצעת חוק הצניעות בכותל. זה באמת לא מקובל, אבל זה מקרה חד פעמי. 

שקרה בכלל ב2017..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 35 דקות, נקודה טובה כתב:

ב א מ ת  שחבל על הזמן שלך.

האמת שחבל על הזמן שלנו.

בטח אם הוא תלוי בך לתווך לו את ה"מציאות".

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

האמת שחבל על הזמן שלנו.

בטח אם הוא תלוי בך לתווך לו את ה"מציאות".

על הזמן שלו אנחנו משלמים אז כדאי מאוד שננצל אותו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...