Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, DareDevil כתב:

חוץ מהתופעה הזו, יש עוד מנהגים שהוא מקיים?

להלן הלינק למש' איכות הסביבה https://www.gov.il/he/service/report_noise_hazard

לא קשור, אבל לאחר שהם דאגו שיוקם בית כנסת קרוב לשכונה (יש גם תפילות אצלהם בבית) הם התנהגו בכוחניות כלפי חלק מהמתפללים וסיננו אותם מהגעה לבית הכנסת. כנראה סינון על רקע עדתי או על פי השתייכות לקהילה שלהם. לא נכנסתי לזה.

לפני 12 שעות, המהיר הזהיר כתב:

סתם מעניין...

כל כך מפריע לך איזה שיר פעם בשבוע למשך כמה דק'??

יש כאן מס. היבטים:

1. עניין החוקיות - לא ייתכן שכל אדם יעשה מה שהוא רוצה בסביבת המגורים בה הוא חי. 

2. הרעש הוא בעוצמה ממש גבוהה והוא בלתי נסבל. כן, גם אם זה לכמה דקות. סובלים מזה אנשים שממש קרובים למערכת רמקולים שהותקנה.

3. היבט של תקנות חירום. בזמן אזעקה אם תהיה, הרמקולים האלה יכולים להפריע.

4. המערכת פיראטית לחלוטין ונשלטת על ידי אדם פרטי. בגלל שהיא פיראטית,  היא גם נתונה לפריצה דיי בקלות. מחר מישהו יעלה לגג ויחליט להתחבר אליה ולהשמיע אנחות של אתון וחמור ואקט מיני.

5. כפייה דתית? אז אגלה לכם. לי באופן אישי אין בעיה לשמוע כניסת שירי שבת כשזה בעוצמה סבירה, אבל מצעד קטן שכזה קורים הרבה דברים קיצוניים יותר. בהמשך יכולים לכפות עלינו סגירת כביש, זריקת אבנים ולך תדע מה עוד. 

לפני 12 שעות, TomerLL כתב:

בצוותא, חריש? 

בשכונת דונה בעפולה הירוקה.

לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

יש לך נגישות לרמקול?

כמובן שהרמקול נגיש ואפילו רואים את החוטים שלו. 

לפני 7 שעות, falou כתב:

ההתעלמות של המשטרה ובית המשפט מהמפגע, מעצבנת. עדכן בבקשה מה התקדם עם זה.

מסלול אחר זה לדבר עם המשכיר ולראות אם אפשר לפנות את המפגע. 

המשכיר (היזם) עדיין לא הגיב לנו בעניין.

לפני 6 שעות, SurfHigh כתב:

נ.ב 2

אולי תתחבר להגברה שלו ותשמיע קצת איירון מיידן

חשבנו על זה אבל אז זו תהיה יריית פתיחה לעימותים. אז בפעם הראשונה נצליח, בפעם השנייה הם יעלו שומר לגג המבנה.

לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

מה אם אותו שכן היה משמיע ג׳סטין ביבר בשבת בבוקר במשך כמה דקות, היה מפריע לך?

ברור. 

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

מאיפה מגיע חשמל לרמקולים? הוא העביר מהדירה שלו או שזה מהחשמל של הבניין? 

הרמקולים על גג משותף או שהוא גר בפנטהאוז וזה במרפסת שלו?

הרמקולים נמצאים על גג משותף ואני מניח שהחשמל מגיע לדירה שלו (הוא משכיר דירת פנטהאוז שקרובה לגג).

סורי על הדיליי בתגובה, הייתי נורא עסוק ביממה האחרונה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, Shmulik_Miata כתב:

חשבנו על זה אבל אז זו תהיה יריית פתיחה לעימותים. אז בפעם הראשונה נצליח, בפעם השנייה הם יעלו שומר לגג המבנה.

לא יודע אם שמת לב, אתה כבר בעימות.

גג המבנה משותף, אסור למנוע מאף אחד מהדיירים לעלות לשם. זה כמו שתמנע ממישהו להיכנס למעלית.

גם להפעיל בית כנסת בדירה צריך אישור של הדיירים + אישור מהרשות המקומית לשימוש חורג. בלי זה, זו עבירה על החוק.

מקווה בשבילכם שתצאו מזה מנצחים ותסירו את המטרד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באופן אישי הבית כנסת בדירה פחות מטריד אותי, כי הדירה שלהם נמצאת דיי רחוק מהדירה/מגרש שלי.

מבחינתי שיעשו שם גם חינגות, לי זה לא מפריע.

רק המערכת כריזה הזו שמותקנת גבוה ומשמיעה בעוצמה גבוהה, זה מטריד בשלב הזה.

הנה תמונה

image.thumb.png.ba613cb680a4af20ff343645b5d82b21.png

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

פנו אליו. הוא בשלו.

הוא אפילו הציג אישור מעו"ד כלשהו לניידת שבאה לבקר אותו (הניידת כמובן אמרה לנו שהאישור הזה לא תקף).

פורסם
לפני שעה, Shmulik_Miata כתב:

כמובן שהרמקול נגיש ואפילו רואים את החוטים שלו. 

מה מונע לעלות לגג, לפרק משם את הרמקול, ולהניח אותו בזהירות בכניסה לדירה שלו, עם מכתב בנוסח "שלום אדון XXX, הכריזה שלך מפריעה לדיירים, פעם הבאה נהיה פחות נחמדים. באהבה, השכנים"?

לחילופין, ישר להגיש מכתב תביעה בבית משפט לתביעות קטנות, בצירוף כל המסמכים והעדויות שתוכלו לשים יד עליהם.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרמקולים האלה לא נראים תפוסים טוב, העמוד הדק הזה לא מספיק וצריך כבלים מהצדדים כדי שזה לא יתנדנד ויפול על מישהו כשיש רוחות חזקות. במקומך הייתי עולה לגג עם אדם נוסף ומוריד את זה משם לפני שיקרה משהו. אם יבואו בטענות תסביר להם שזה לא בטיחותי.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, Shmulik_Miata כתב:

לא קשור, אבל לאחר שהם דאגו שיוקם בית כנסת קרוב לשכונה (יש גם תפילות אצלהם בבית) הם התנהגו בכוחניות כלפי חלק מהמתפללים וסיננו אותם מהגעה לבית הכנסת. כנראה סינון על רקע עדתי או על פי השתייכות לקהילה שלהם. לא נכנסתי לזה.

בהחלט מעניין בשכונה שלך..

הרמקולים נמצאים על גג משותף ואני מניח שהחשמל מגיע לדירה שלו (הוא משכיר דירת פנטהאוז שקרובה לגג).

את זה אתה צריך לבדוק לעומק. במידה והוא גונב חשמל..

סורי על הדיליי בתגובה, הייתי נורא עסוק ביממה האחרונה.

זה לא שהרמקול או השכן יברחו לאנשהוא, פה בשביל לעזור לך..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אני יודע שבפתח תקווה העירייה דאגה להסיר את זה מהר מאוד.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
  • אהבתי 1
פורסם

רק המערכת כריזה הזו שמותקנת גבוה ומשמיעה בעוצמה גבוהה, זה מטריד בשלב הזה.

אתה היית צריך להעלות את התמונה קודם לכן. זה התקנה לא חוקית אבל אולי שמהנדסי הפורום יתנו את הדעה. כי לפי דעתי וההנחיות המרחביות לבנייה לא רוויה, אי אפשר להקים תורן וסביר להניח שהוא עובר את ה3 מטר וגם אם כן זה צריך להיות מוסתר.

https://handasa.afula.muni.il/site_media/29623/הנחיות-מרחביות-לבניה-לא-רוויה-עפולה.pdf

מאחר וזה מקרה מיוחד, אני מצרף את מספר הסייגים שיש במסמך הנ"ל שאני חושב שתומך בכך שהתורן עם מערכת הכריזה צריך לרדת.

screenshot-handasa.afula_muni.il-2022_06.09-20_05_53.png.1688922d1bb3a420d4602c55c8e19e88.png

screenshot-handasa.afula_muni.il-2022_06.09-20_05_14.png.f0026862d636a5f219fead038870861b.png

screenshot-handasa.afula_muni.il-2022_06.09-20_04_24.png.24d08a4f3203ec623e021982c1efba92.png

screenshot-handasa.afula.muni.il-2022.06.09-20_02_41.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה.

שוב, לא מעניין אותי אם הוא גונב חשמל או לא (ולפי דעתי, לא) כי אנחנו דיי רחוקים ממנו ואנחנו לא שייכים לוועד המגרש שלו, רק הרעש מטריד.

פורסם (נערך)

כל פעולה פיזית של לפרק או לעשות משהו לשכן לא נשמעת לי טוב. אין לכם מושג מי זה האידיוט הזה, על פי דפוס ההתנהגות נשמע כמו עבריין כיפה שחורה קלאסי, שלך תדע במה זה יגמר…

אצל קרובי משפחה(מבוגרים) שלי יש אחד כזה בצפת, עושה גיחות לכלא וכשחוזר עושה טרור למשפחה שלו וקריוקי מזרחי עד שעות הלילה. אנשים בסביבה קראו מספר פעמים למשטרה שלא עשתה כלום. פעם אחת הם העירו לו, אחרי זה כשמישהו הזמין משטרה הוא החליט שזה הם.

מה עשה? שרף את הרכב של השכן, כי חשב שזה שלהם(להם אין). מסתבר שהוא ישב בכלא על הצתות ומטענים והשד יודע מה… האירוניה? גם עם זה המשטרה לא עשתה כלום, והשכן לא מחנה ליד הבית עד שהטמבל הזה לא יכנס שוב לכלא…

לא אומר שזה המצב, אבל בדרך כלל אנשים שעושים את השיט הזה זה כל מיני חוזרים בתשובה הזויים שחשוב להם להראות כמה הם ״מאמינים״ בזמן שבחיים הרגילים שלהם הם הפח זבל של הסביבה…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • רעיון גרוע 1
פורסם

הייתי עושה מגבית מהשכנים וקונה רמקולים רציניים.

כל פעם משמיע לו פורנו אחרי שהוא משמיע את הדברים שלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...