Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

בגיל בית הספר שבו הן בשיאן

זו הטרלה נכון? למה נשמע קצת טורדני ממישהו בעשור השביעי. מקווה שעדין לא התחלת להסתובב עם סוכריות בכיס :D

בכל מקרה סימן שאלה, אין לך מה לדאוג. חופי הים בחיפה זה גן עדן לכל מי שמפחד מאישה יפה.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

תשמע. לפני הרבה שנים, באיזה חודש יוני, עשיתי מילואים בלשכת הגיוס. כמובן שהבנות בנות ה-16-17 הגיעו במיטב הבגדים שהציגו את מה שיש להן. אבל, כרגיל, היו שם כמה בחורי ישיבה שבאו לקבל את הפטורים שלהם. לא יכולתי להפסיק לצחוק כיוון שהם אמנם כיסו את עיניהם, אבל השאירו מרווח מספק כדי לראות את מה שהיה.

ולגבי הגיל, לא נותר לי אלא לצטט את אחת מחברותיה של אמי בבית האבות - הגיל הממוצע 90 - כשהבן הצעיר שלי הביא לה משהו: "מי זה הבחור הזה? גם לי מגיע לשטוף את העיניים".

אז, @Giant_TA- זה לא עניין אישי. הכוונה שלי היא כללית, הפחד הלא מוסבר של קבוצת האוכלוסיה הזו ממראה אשה, ותהא בת 16 או 60. ומצווה להטריל את האנשים האלה, שרואים בכל מי שלא שייך לקבוצה שלהם אדם נחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

מצווה להטריל את האנשים האלה, שרואים בכל מי שלא שייך לקבוצה שלהם אדם נחות.

וואו. חייב להודות שבתור אדם דתי, מעולם לא נתקלתי באמירה כזאת דוחה. מביך.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם

העגלה המלאה והעגלה הריקה. סמל ההתנשאות.

והדרישה ל"התחשבות", שהיא תמיד הכיוון אחד.

• אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

דהיינו יש להם בערך 7 שנים להסיר את המערכת לפי צו בית משפט, בשורה התחתונה...

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מצחיק 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לצערי, כוחות האופל ניצחו את כוחות האור.

שכחתי לעדכן, זה קרה בתחילת אוגוסט. היה לנו שקט חודש עד שהם החליטו לחזור להשמיע את השירים ואז נחשפנו גם לזה:

פרסום ראשון: המשטרה סגרה את התיק נגד האישה שהפעילה שירי שבת | ערוץ 7 (inn.co.il)

• מבאס 2

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני שעתיים, Shmulik_Miata כתב:

שכחתי לעדכן, זה קרה בתחילת אוגוסט. היה לנו שקט חודש עד שהם החליטו לחזור להשמיע את השירים ואז נחשפנו גם לזה:

פרסום ראשון: המשטרה סגרה את התיק נגד האישה שהפעילה שירי שבת | ערוץ 7 (inn.co.il)

לא הבנתי, הגברת הזו היא הגברת שמפעילה את המוזיקה בבניין שלך?

פורסם

כן

ושוב, זה לא בבניין שלי, השכונה מחולקת למס. מגרשים שבכל מגרש יש 4 מבנים. אני והדיירת דווקא גרים בקצוות של השכונה. מי שסובל יותר מהרעש הם דווקא אלא שגרים יותר קרוב.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 3 שעות, Shmulik_Miata כתב:

"כוחות האופל וכוחות האור" - טוב שלא עפת על עצמך. אני לא מבין מה התועלת במוזיקה הנ"ל אבל מכאן ועד ההגדרה הזו יש הרבה שגעון גדלות.

לצורך העניין - נראה שזה פשוט לא אסור בחוק. מבאס אבל זה המצב. יש המון דברים שהייתי רוצה לבטל אבל הם חוקיים לצערי.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מעניין האם הגברת הפעילה מערכת כריזה פיראטית כאשר התגוררה בארה"ב.

בטח תוך דקה היו מאשפזים אותה בבית חולים לחולי נפש

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, nev כתב:

לצורך העניין - נראה שזה פשוט לא אסור בחוק. מבאס אבל זה המצב. יש המון דברים שהייתי רוצה לבטל אבל הם חוקיים לצערי.

לא נכון- זה לא חוקי להפעיל מערכת כריזה פיראטית, רק שבמדינה שלנו יש כאלה שהם מעל לחוק.

פורסם

זו תגובת המשטרה - אני מעריך שהם יודעים יותר טוב מה החוק.

אם זה לא המצב - אשמח אם יעיפו את כל המסגדים לעזאזל. זה לא ב7 אחה"צ, זה ב4 בבוקר.

• אהבתי 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...