Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אננס טרי למה כל כך יקר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 שעות, yohai71 כתב:

המשפט הכי עלוב שקראתי פה בפורום. 

חכה, אתה עוד תופתע. תמשיך לעקוב אחרי. זה שווה לך.

עכשיו מה אתה רוצה?

אומרים כל הזמן ש:

1- ירושלים עניה

2- ירושלים מלוכלכת

3- ירושלים פקוקה כל הזמן בגלל עבודות תשתית בכביש

4- ירושלים הולכת לישון ב19:00 הכל סגור 

אז מי אנחנו שנילחם בזה?

כל פעם שאני רואה את הפירסומות של חמשושליים אני צוחק. אל תבואו אלינו,תשחררו. אנחנו והקומונה שלנו חיים פה בכיף.

רוצים להנות? יש עכו \נתניה\ תל אביב.

כאן הולכים לישון ב19:00

לילה טוב בעוד 20 דקות

לפני 21 שעות, vadim6385 כתב:

וואלה הייתי עני פעם.

להיות מעמד ביניים עם יותר טוב.

נסה להיות לא עני, כדאי לך, אולי תאהב.

עזוב. תן למוח לרוץ חופשי ללא דאגות

-טוב פת חרבה ושלווה בה מארמון מלא זיבחי ריב-

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^

כל מה שכתבת לא שייך בשיט ל"עניים וגאים בזה". 

כן, יש (הרבה) אנשים שנולדים לעוני, יש המון שמתגלגלים לעוני - איפה הגאווה הגדולה בזה? ממתי להיות עני זה איזשהו הישג שכדאי להתפאר בו? איך אין לבנאדם שום שאיפה לצאת מהמצב הזה, לא מבין. 

סליחה, שכחתי - זה אתה שבשרשור אחר הודה שהוא חי על חשבון אחרים (" המדינה")... עכשיו הכל ברור. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בדיוק!

יש לי עוד 3 חודשים לעבוד ואז אני אוכל להחתים אבטלה חצי שנה

תזכור שכל פעם שיורד לך בתלוש ביטוח לאומי- אלעד מקבל את הכסף

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

^

הוא אדם אמיתי לגמרי, עם פז"ם מכובד בפורום. 

מה שכן, אתה צודק; דיון איתו עקר לחלוטין. הוא כמו טרנספורטר, עוד עלוקה שפותחת שרשורים רק כשצריכה לברר משהו. 

• מצחיק 1
פורסם

אנקדוטה בנושא השרשור -

קפצתי לשוק מחנה יהודה אחרי חודשים שלא הייתי שם - אננס נע בין 15 ל-25 ₪ ליחידה. לא קניתי כי הסרטון של ימאדה מקודם, נו...

כנ"ל עם משמשים - המחירים נעו בין 12.5 ₪ לבין 7.5₪ בעוד הסופר המקומי בשכונה ממשיך עם ה-19.90₪ בלי למצמץ. קניתי 18 קג...

אבל מי אני שיפריע לספורט הלאומי - בכיינות עם קשר רופף למציאות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בשווקים אפשר למצוא מחירים מצויינים. 

דוגמא מתלפיות חיפה ברביעי האחרון: 

משמש 7-9, אפרסק הכי יקר 7.5, יש גם ב 4, אבטיח יקר 3, זול 1 שח, סוף היום כבר מכרו יחידה ב 5 שח. תפוח 5-8, שזיף 10. 

עדיין הייתי שמח למצוא אננס ענק בסופר ב 10 שח. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

במרכז מסחרי לא גדול בראש העין קניתי בשישי אננס (לא גדול, גודל של שני תפוחים אחד על השני), עם ריח חזק ועלים ב-10 שקלים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 17.6.2022 בשעה 19:45, hans כתב:

אנקדוטה בנושא השרשור -

קפצתי לשוק מחנה יהודה אחרי חודשים שלא הייתי שם - אננס נע בין 15 ל-25 ₪ ליחידה. לא קניתי כי הסרטון של ימאדה מקודם, נו...

כנ"ל עם משמשים - המחירים נעו בין 12.5 ₪ לבין 7.5₪ בעוד הסופר המקומי בשכונה ממשיך עם ה-19.90₪ בלי למצמץ. קניתי 18 קג...

אבל מי אני שיפריע לספורט הלאומי - בכיינות עם קשר רופף למציאות.

שכחת משהו די בסיסי לא לכולם יש מחניודה מתחת לבית. וגם לא כל הירושלמים צריכים לכתת רגליים בשביל לקנות פירות במחיר סביר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי קל לקנות במכולת היקרה שמתחת לבית. צרכן חכם עושה סקר שוק וקונה איפה שהכי משתלם, לא איפה הכי נח.

אז לפעמים משתלם לשלם יותר על נוחות, אבל אין מה להתלונן על מחירים גבוהים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 30 דקות, yd b-4 כתב:

שכחת משהו די בסיסי לא לכולם יש מחניודה מתחת לבית. וגם לא כל הירושלמים צריכים לכתת רגליים בשביל לקנות פירות במחיר סביר.

מה רגליים? תחב"צ. קונספט מוזר שכזה.

צרכנות נבונה זאת בחירה בין פשרות עם שקלול של תזמונים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אושר עד כפר סבא

תהנו

20220629_101729.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 19.6.2022 בשעה 18:51, m3x7r3m3 כתב:

במרכז מסחרי לא גדול בראש העין קניתי בשישי אננס (לא גדול, גודל של שני תפוחים אחד על השני), עם ריח חזק ועלים ב-10 שקלים

היה טעים, הילדים אכלו ממש מעט, אני אכלתי את השאר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...