Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

חכה, בשביל זה יש  את מחירי הדלק שעולים, לא הגענו לשם עדיין :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

זה פורום מכוניות או פורום פיצות לא הבנתי?

פורום בינו לבינה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הנה משהו מעניין (לפחות אותי) מסיפורי השקרים.

מתחילת המלחמה פורסמו כל מיני עדויות של חיילים רוסים או קרובי משפחה שלהם, שטענו שהם בכלל לא הבינו שהם נשלחו לאוקראינה ומה קורה סביבם.

בימים האחרונים פורסם סרטון של פוטין נואם לאומה שלו וטוען שרק אנשי קבע נשלחו לאוקראינה. ופורסם גם איזה סרטון של נשים צועקות על איזה פוליטיקאי ברוסיה ומנסות להבין למה שלחו את קרובי המשפחה שלהן לאוקראינה להיות בשר תותחים.

עכשיו משרד ההגנה הרוסי מודה רשמית שיש גם חיילי חובה רוסים באוקראינה ושכמה מהם נפלו בשבי.

מעניין אם זה משהו שיכול לייצר זעזוע יותר רציני ברוסיה עצמה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

לא נראה לי

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

בימים האחרונים פורסם סרטון של פוטין נואם לאומה שלו וטוען שרק אנשי קבע נשלחו לאוקראינה.

לפי מה שהבנתי המפקדים הרוסים רודפים אחרי החיילי חובה במהלך ההפוגות ומנסים להחתים אותם על מסמך סיום שירות חובה...  מאותו רגע מי שחותם הופך להיות חייל קבע.

No worries 8)

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

מילא ויכוח על פליטים, הבן אדם רוצה לנאום מול הכנסת, אומרים לו תבוא אחרי החגים..

וולקאם טו איזראל.

היה פה שלטון טורקי ושלטון בריטי.

את הביורוקרטיה ירשנו מהבריטים, את הטמטום מהטורקים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 13 שעות, יבגניפ כתב:

עכשיו משרד ההגנה הרוסי מודה רשמית שיש גם חיילי חובה רוסים באוקראינה ושכמה מהם נפלו בשבי.

רוסיה מקום גדול ומגוון. אני מניח שבערים הקוסומופוליטיות יותר, מוסקבה ופיטר, אנשים יותר מיודעים. אני בקשר עם חברות שגרות במקום פחות מרכזי, ושם אין ממש עניין. אני מניח שמזרחית לאוראל זה בכלל לא מעניין אותם.

בכל מקרה, עוד שבוע-שבועיים יתחילו להרגיש את החוסרים בייבוא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

וולקאם טו איזראל.

היה פה שלטון טורקי ושלטון בריטי.

את הביורוקרטיה ירשנו מהבריטים, את הטמטום מהטורקים.

בכל זאת, התקופה היותר טובה בלבנט הייתה בזמן העותומנים. עד שאיזה שרלטן אנגלי עודד את הערבים למרוד 😁

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בינתיים בנתב"ג מעכבים את מעט הפליטות (הרוב נשים וילדים) שכבר הגיעו.

נשים וילדים שברחו ממלחמה, שאיבדו בני משפחה, מבלים לילה על הרצפה בטרמינל.

מה הבעיה לארגן להם איזו מלונית קורונה שהתפנתה?

שנאת זרים ושנאת מהגרים הם דבר טבעי וקיים בכל מקום.

"למזלנו" יש לנו את התירוץ של "לא יהודים".

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אולי כבר עדיף איזה WWIII, נעשה ריסטארט.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

"למזלנו" יש לנו את התירוץ של "לא יהודים".

מה שנאת זרים בזה? ובכלל, עם הבכי של המצלמת בסרטון בשירשור "что они делают суки"... או "מה הם עושים הזונות" (והזונות זה אנחנו)... וואלה גברת, רוצה חזרה לקבל פרופורציות?

שלא נדבר על "חם ומחניק פה"... כן, ישראל...

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

מה שנאת זרים בזה?

זה שבתגובות למראות כאלה אנשים מצדיקים יחס כזה, כי חשוב מאוד לבדוק מי יהודי ומי סתם מנצל את זה שהפציצו לו את המדינה וקרעו לו את המשפחה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

בינתיים בנתב"ג מעכבים את מעט הפליטות (הרוב נשים וילדים) שכבר הגיעו.

נשים וילדים שברחו ממלחמה, שאיבדו בני משפחה, מבלים לילה על הרצפה בטרמינל.

מה הבעיה לארגן להם איזו מלונית קורונה שהתפנתה?

שאלה:

למה הם בחרו להגיע לישראל כאשר יש להם אפשרות לברוח למדינות קרובות יותר מבלי לטוס ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...