Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב שפייסבוק עושים זאת. מעדיף להיות צבוע ואינטרסנט מאשר להיות יפה נפש ואידיוט. הרוסים מעולם לא דאגו לנו שלא מתוך אינטרסים. וזה לא שhate speech נגד חיילים רוסים זה מה שישנה את מצבם. גם ככה הם כבר פושעי מלחמה. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם

בעיניי כל הדברים האלה הם לעג לרש. אם ל"מערב" היה אכפת היו עוזרים לאוקראינים הרבה יותר (נשק התקפי, הגנתי, מטוסים וכו') כדי להדוף את המתקפה. לא כל הסלמה דינה מלחמה גרעינית ויש מרחק בין לאיים בכוננות גרעינית לאשכרה להחליט להשמיד את האנושות. 

האירופאיים ממשיכים לקנות גז רוסי כרגיל, ואף בכמויות גדולות יותר מאז פרוץ המלחמה אם להאמין לדיווחים, אז מה הם עשו בזה?

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

לא יודע, אני אוהב את פייסבוק. שום דבר לא נטול אינטרסים ולא אובייקטיבי וידה ידה ידה בעולם גם ככה. אז עדיף שלא יהיה כלום?

גם אני אוהב את התועלת שאני מפיק מפייסבוק, רק לא את זה שהיא מציפה אותך בתוכן מפגר שאתה לא רוצה לראות ודוחפת לך את האידאולוגיות שלהם. אם לא הייתי צריך לא הייתי שם. אין לי בעיה עם זה שיש אינטרסים, אם האינטרס היה להרויח כסף לא היה לי שום בעיה עם זה. אבל מעצבן אותי שמנסים לחנך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מניח שזה תלוי בקבוצות שאתה עוקב אחריהן. נגיד אני חבר בקבוצה של אוהבי קפה. אין בזה אידיאולוגיה (חוץ מ"לא קפסולות!").

• מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

הבנתי שנתב"ג כבר מלא מטוסים פרטיים חדשים ויקרים. כבר אין מקום בחניה. לא אמרו להם שהרשות העלתה מיסי נמל ב 13% ?

מעניין מה קורה במרינה. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

לא יודע, אני אוהב את פייסבוק. שום דבר לא נטול אינטרסים ולא אובייקטיבי וידה ידה ידה בעולם גם ככה. אז עדיף שלא יהיה כלום?

לג׳יט אני גם, רק ציינתי את האירוניה שבתקשורת. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעתיים, save כתב:

הבנתי שנתב"ג כבר מלא מטוסים פרטיים חדשים ויקרים. כבר אין מקום בחניה.

איפה מס הכנסה כשצריך אותם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני חושב שמי שמרכז החיים שלו בחו"ל (מעל 180 יום הוא בחו"ל ומקור ההכנסה בחו"ל ) לא חייב פה בתשלום מס הכנסה. רק שלם מיסי נמל . 

מדינת ישראל לא הקפיאה חשבונות בנק .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 4 שעות, eitanuch כתב:

טוב שפייסבוק עושים זאת. מעדיף להיות צבוע ואינטרסנט מאשר להיות יפה נפש ואידיוט. הרוסים מעולם לא דאגו לנו שלא מתוך אינטרסים. וזה לא שhate speech נגד חיילים רוסים זה מה שישנה את מצבם. גם ככה הם כבר פושעי מלחמה. 

א. למה שהרוסים ידאגו לנו? עד מתי היהודים המפונקים בישראל יחשבו שכל העולם צריך לדאוג ולשרת אותם?

ב. hate speech  זה ממש שפל המדרגה יאה לישראלים ופייסבוק, ובכל אופן בלי אותם הרוסים הייתה סבון לרגליים נאצים, גם החיילים לא אשמים שלחו אותם למלחמה.

ג. גם ישראל ״דואגת״ לכל כולל לפליטים מתוך אינטרסים.

פורסם
לפני שעתיים, Mikelt89 כתב:

א. למה שהרוסים ידאגו לנו? עד מתי היהודים המפונקים בישראל יחשבו שכל העולם צריך לדאוג ולשרת אותם?

ב. hate speech  זה ממש שפל המדרגה יאה לישראלים ופייסבוק, ובכל אופן בלי אותם הרוסים הייתה סבון לרגליים נאצים, גם החיילים לא אשמים שלחו אותם למלחמה.

ג. גם ישראל ״דואגת״ לכל כולל לפליטים מתוך אינטרסים.

א. פספת את הפואנטה. זה לא שהם צריכים לדאוג לישראל. זה העניין ש"כאילו כן דואגים לישראל" בגלל אינטרסט.

ב. זה נשמע לי כמו אוי אוי אוי 

ג. נכון. כמו שצריך. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אני מניח שזה תלוי בקבוצות שאתה עוקב אחריהן. נגיד אני חבר בקבוצה של אוהבי קפה. אין בזה אידיאולוגיה (חוץ מ"לא קפסולות!").

רק אצלי קופצים מלא סרטונים של שטויות כמו מתיחות מפגרות וכל מיני סינים שמרטיבים סמרטוטים בצמנט ועושים מזה צורות? וזה עוד בקטנה, לא חסר תוכן ממומן של פוליטיקאים וכל מיני דברים מעצבנים על פלצנות חברתית.

אני לא אומר שחייבים לתת לכולם להתבטא שם בלי סינון כי זה זכותו של צוקרברג בתכלס לסנן מה שבא לו, אבל זה מעצבן איך הם דוחפים לך את השיט הזה בכל הזדמנות. 

ועכשיו עם הhate speech נגד רוסים זה כבר עליית מדרגה בטימטום כי מה, אחרי שהמלחמה הזאת תיגמר אז זהו? הרוסים חזרו להיות בני אדם? אם אתה נגד הפצת שנאה, אתה נגד הפצת שנאה. אם לא אז זה חתיכת צביעות.

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

שהמלחמה הזאת תיגמר אז זהו? 

תהיה שטות אחרת.

בטח ינפיצו וריאנט חדש.

לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

אם אתה נגד הפצת שנאה, אתה נגד הפצת שנאה. אם לא אז זה חתיכת צביעות.

למה זה מפתיע אותך?

מרגיש כל כך טוב לא להיות חלק מכל הטימטום הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין מה הייתה הדעה שלך אם היו מאפשרים שם hate speech על ישראלים בגלל אחד מהמבצעים הצבאיים שיש לנו פה מדי פעם.

אני לא משווה את הסכסוך שלנו לסכסוך הזה, רק את הגישה של צוקי לנושא. כתבת קודם שהחיילים הרוסים הם פושעי מלחמה. אוקיי, סבבה. דעה לגיטימית. רק אל תשכח שמליוני אנשים בעולם "יודעים" אותו דבר על חיילים ישראלים.

לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

למה זה מפתיע אותך?

מרגיש כל כך טוב לא להיות חלק מכל הטימטום הזה.

הטימטום הזה יגיע אליך בדרכים אחרות. 

• אהבתי 3

פורסם

נזכרתי בשיר הזה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...