Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מבקש המקלט לא עבר במדינה בטוחה, המצב הוא הפוך, ואז מחפשים אם הוא לא במקרה סיכון ביטחוני או מבוקש או פושע וכו', ואם לא אז מאשרים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

במצב עניינים רגיל אתם כנראה צודקים. במצב של עכשיו - במיוחד מכיוון שמדובר במדינות איחוד - לא תיהיה שום בעיה לפליט אוקראיני לעבור מפולין לגרמניה ולעבוד שם. מניסיון של אנשים שכבר הספיקו למצוא עבודה בגרמניה (באופן חוקי) אחרי שברחו מאוקראינה לפולין, בילו שם כמה ימים ומשם עברו לגרמניה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אוקראינה זה איחוד עכשיו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא, אבל פולין וגרמניה בשנגן, אז הגבול פתוח. כמובן שיש גם עניין של מדיניות הקליטה של גרמניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אז כל מי שרצה איחוד עם אירופה למען תעסוקה בעתיד הצליח לנצל המצב להתקבל לאיחוד בלי ליסחוב אחריו את המדינה שלו?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בדרך לצ'רנוביל 2?
ההורים של בת זוגתי גרים בעיר הסמוכה לצ'רנוביל ועובדים במתקן בתור מפקחים למזלנו ביום לפני תחילת המלחמה הם נסעו לקייב.

בימים הראשונים של תחילת הלחימה הרוסים תפסו את המתקן ואסרו על מי שעובד שם לעזוב, ז"א שמי שעבד במשמרת נשאר שם עד עכשיו.
העיר הסמוכה סלבוטיצ' לא נלקחה על ידי הצבא הרוסי אך נמצאת פרקטית במצור ולא מקבלת אספקה, בימים האחרונים אנשים שגרים שם דיווחו כי נגמר המזון בחנויות וכל משפחה מקבל 260 גרם לחם ליום לפי רשימה.

כיום נותק הקשר עם העיר כנראה כתוצאה מניתוק החשמל אבל מה שיותר מפחיד הוא שלמתקן בצ'רנוביל יש צורך קריטי בחשמל כדי לקרר אחסנה של פסולת רדיואקטיבית ואם לא יהיה חשמל בצ'רנוביל אנחנו נראה אסון רדיואקטיבי חדש באירופה.

אני מניח שיש תכנית ב' לאספקת חשמל לקירור המתקן כמו גנרטורים אך השאלה אם הם לא נפגעו במהלך הלחימה (אזור צ'רנוביל הופגז על ידי הכוחות הרוסים בזמן הלחימה) וכמה דלק יש בהם.

• מעניין 1
פורסם
לפני 35 דקות, sperial כתב:

לא, אבל פולין וגרמניה בשנגן, אז הגבול פתוח. כמובן שיש גם עניין של מדיניות הקליטה של גרמניה.

אבל עדיין צריך אישור עבודה באיחוד, לא?

או שאוקראינים מקבלים את זה אוטומטית?

כי אם כן, אני הולך להוציא דרכון אוקראיני, אם הם מצטרפים לאיחוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 19 דקות, Gavrik כתב:

ואם לא יהיה חשמל בצ'רנוביל אנחנו נראה אסון רדיואקטיבי חדש באירופה.

יש דיווחים על כך שנותק החשמל בצ'רנוביל.

Big Shaq Boom GIF - Big Shaq Boom Mans Not Hot - Discover & Share GIFs

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 50 דקות, garicho כתב:

במצב עניינים רגיל אתם כנראה צודקים. במצב של עכשיו - במיוחד מכיוון שמדובר במדינות איחוד - לא תיהיה שום בעיה לפליט אוקראיני לעבור מפולין לגרמניה ולעבוד שם. מניסיון של אנשים שכבר הספיקו למצוא עבודה בגרמניה (באופן חוקי) אחרי שברחו מאוקראינה לפולין, בילו שם כמה ימים ומשם עברו לגרמניה.

גם היום אין לו בעיה לעבור, לא זו המגבלה, המגבלה היא המעמד שהוא יכול לקבל בפולין לעומת המעמד שהוא יכול לקבל בגרמניה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש המון חומר קריאה באינטרנט, למי שמשעמם לו מספיק, שמסביר איך עובד ההסכם התאורטי בין מדינות האיחוד על קליטת פליטים, וגם על השינוים שאמורים להיות בו.

פה ופה יש מידע סטטיסטי על תהליכים פנים אירופאיים של החזרת \ העברת מבקשי מקלט למדינות אחרות באיחוד. ויש עוד סיבות חוץ מזה שהבקשה כבר טופלה (או לא) במדינה אחרת.

מעשית יש פליטים בכל אירופה שעברו בדרך במדינות נוספות. מעשית חלק מהם עברו את הגבולות בצורה לא חוקית גם. וסטטיסטית ולא במפתיע גרמניה היא המדינה הכי מבוקשת. יש גם פליטים אוקראינים שהגיעו עכשיו לברלין. וכמובן שיש גם המון בפולים והונגריה ומדינות אחרות ליד. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

איך אנשים נופלים לפאניקה של הגרעין. 

חברים, לרוסיה יש נשק גרעיני, בכמויות, פיתוחים על בסיסו.

אם פוטין היה רואה צורך בהדגמה, מיני קטסטרופה, מגה קטסטרופה - הוא היה יכול ליצור אותה. הרי ככה או ככה האשמה תיפול עליו.

ככה שלא הייתי דואג לצ'רנוביל, או התחנה בזפרוזיה (שגם ככה כול הפאניקה סביבה התבררה כפייק ניוז).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 55 דקות, David32 כתב:

פוטין היה רואה צורך בהדגמה, מיני קטסטרופה, מגה קטסטרופה - הוא היה יכול ליצור אותה.

הבעיה שבמצב הנתון זה יכול לקרות בלי שהוא רוצה אלא בטעות כמו שקרה ב 1986. 

שריפה במבנה חיצוני שלא הצליחו לכבות, אין אספקת חשמל, אין אספקת דלק, צוות שלא יכול להתייצב לעבודה או משמרת מחליפה שלא הגיעה, המצב הקיים מגביר סיכויים לטעות כזאת גם בלי שמישהו בכוונה הוריד פצצה על הכור ישירות. 

• אהבתי 2

פורסם
סבא"א: לניתוק הכוח בכור בצ'רנוביל אין השפעה קריטית על הבטיחות

הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית הודיעה כי לניתוק מחשמל של תחנת הכוח הגרעינית בצ'רנוביל שבאוקראינה "אין כל השפעה קריטית על הבטיחות". בהצהרה שפרסם הארגון נכתב כי עומס החום של בריכת אחסון הדלק ונפח מי הקירור בתחנה "מספיקים להסרת חום יעילה ללא צורך בחשמל". מוקדם יותר הזהירו הרשויות באוקראינה מסכנה אפשרית של דליפה רדיואקטיבית מהכור הגרעיני המושבת, שנכבש על ידי רוסיה ביום הראשון לפלישה ונותק לפתע מרשת החשמל הארצית. (רויטרס)
פורסם

תקראו לי פרו-רוסי. אבל זה ברור שהאוקראינים מנסים לחולל כמה שיותר פאניקה, גם במחיר של שקרים.

שלא נדבר על פרסום מספרים שקריים, סרטונים וכו'. הכול בשביל לשנות את התודעה של שאר העולם.

(גם הרוסים משקרים, אבל אנחנו לא שומעים אותם, אלא אם כן אתם צופים ב RT או הערוץ הראשון)

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...