Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 חדשה מדי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהשאלה היתה צריכה להיות "לפי ההווה של פיז'ו" ולא "לפי העבר"...

בסקר JD Power האחרון בבריטניה, שהתייחס לגבי מכוניות בנות כשנתיים בממוצע, ה-206 דורגה במקום 112 מתוך 124 דגמים. יש לציין שמדובר בשביעות רצון כללית, שכוללת בתוכה גם אמינות אבל לא רק. דגמי פיז'ו אחרים לא הצטיינו גם הם: 106 במקום... 106, ה-307 במקום 104. כמותג דורגה פיז'ו במקום 30 מתוך 32, כשרק פיאט ואלפא מתחתיה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על המידע , אם כי מידע צובט- אבל עדין סוג של מידע.שביעות רצון , ולא אמינות.:|

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ה-307 במקום 104.
מי אמר שפיז'ו שכחה מעברה הרחוק? :wink:

104a.jpg

כמותג דורגה פיז'ו במקום 30 מתוך 32, כשרק פיאט ואלפא מתחתיה.
אאוץ', כואב.

מצד שני, כפי שרשמת טל, יש לזכור שמדובר בסקר שביעות רצון ולא סקר אמינות אבסולוטי.

לך תמצא בריטים חובבי-צפרדעים. :wink:

דניאל

MCS 2008

פורסם

עוד אופציה למי שלא מחפש הנאה מנהיגה אלא קטנה חביבה היא הC3. בדירוק בסקר שטל הביא היא במקום ה71 לא מבריק אבל הרבה יותר טוב מה206.

היתרון הענק שלה על ה206 הוא בעיצוב פנים, הרכב מרגיש מרווח מאוד, הרבה יותר מה206, ובעל מרווח ראש ענק! בנוסף אצל ה206 קשה לא להבין בכך שהיא ישנה יחסית (בעיצוב פנים). בנוסף הרכב מאובזר מאוד (בקרת אקלים, רדיו דיסק מקורי נשלט מההגה וכו'). בהתנהגות לחובבי הגה היא נופלת מול ה206, אבל בתור רכב נוח, מאובזר ונעים היא טובה בצורה משמעותית מ206. למי ששוקל 206 חדשה יחסית (2002 ומעלה) שווה כבר לעבור ל C3. (וכאמור למי שלא מחפש הנאה מנהיגה בלבד, ההגה שם לא משהו). מבחינת אני מכיר בעלים של אחת כזו שמרוצה מ-א-ו-ד.

גיא

פורסם
פותח הדיון שאל גם על העבר הבעייתי כיביכול[אך לא נכון] של פגו ולכן ענינו לו וציינו עובדות בשטח ודוגמאות , חלק מהדוגמאות הייתה הפגו 205. בנתיים אני רואה שאתה היחידי שדיבר על הסוברו שלך וסוברארו בכלל ששאין צורך להזכיר סובארו בכלל , הרי שנישאלנו פה על פגו, עברה ושנים קדימה לעבר ה206 . ככה שבנתיים היחידי שנתן פה תגובה לא קשורה בגרוש זה אתה ,אז אל תטיף לאחרים. תחשוב על זה לפני שאתה לוקח לשוטר אזולי את המשרה.

אני רק נתתי דוגמא בשביל שיפול לכם האסימון!

ברור ש206 כמעט לא קשורה ל205, לכן אין סיבה להתחיל ולדבר על האמינות של ה205 בסוף שנות ה80 ולהתחיל לדבר על העיקר שהוא ה206.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שוב , ההמחשה הזו הייתה להעביר את המסר בעניין שאלת האמינות של פגו בשנים עברו. מה קשה להבין.

אני לא נגעתי והתייחסתי כלל ספציפית לגבי ה206 . אלה רק לגבי שאלת האמינות של פגו שהורערה מעברה של החברה מסיבות לא נכונות .

פורסם
אם היית קורא את הדיון מהתחלה ועד הסוף לא היית יוצא ביציאה המפגרת הזו לגבי למה אני מדבר על ה205..ככה זה ישראלים בארץ הקודש- אז אני סולח
ככה שבנתיים היחידי שנתן פה תגובה לא קשורה בגרוש זה אתה ,אז אל תטיף לאחרים. תחשוב על זה לפני שאתה לוקח לשוטר אזולי את המשרה.
שמע, אני מציע לך להוריד טורים כי סגנון התבטאות שלך הוא מחפיר בצורה שלא תיאמן. אני קורא את התגובות שלך ופשוט מנסה להבין למה לעזאזל אתה חושב שמישהו חייב לך משהו?! חוצפן! :evil:

תדבר בצורה נאותה. אף אחד לא חייב לך כלום.

הבנו שיש לך פיג'ו שאתה אוהב וקנית אותה מיד ראשונה ובשבילך היא כמו בחורה (דיי חשוד לדעתי... אבל בסדר, כל אחד והסטיות שלו...).

אל תהיה יותר פרנקופיל מפרנקופיל. זה נראה כ"כ פתאטי ועלוב להסתכל על ההודעות לך.

זה השוטר אזולאי ולא אזולי.

ובמטוטא ממך: תנקד בצורה ראויה, שלוש נקודות (...) הם לא ניקוד יאה לכל סוף משפט.

אתה בעצמך מנסה לבסס את האמינות של ה206 על תפארת ה205. וזה ממש לא נכון!

בכל אופן לדעתי לגבי שאלת האמינות אתה מוזמן לבדוק את הצבא שבשלל מכוניות בחר בפגו 205 לשרת אותו בתחילת שנות ה90 המוקדמות.
ב205 היו פחות מחשבים, חיישנים, ומערכות שונות מה שבאופן כמעט וודאי עושה את תחזוקתה יותר זולה ופחות מורכבות.

אז שאותו mc מביא לך דוגמא על הסובארו שלו - זה בדיוק אותו דבר שאתה עשית! רק ביצרן אחר!

_

_

אני לא נגעתי והתייחסתי כלל ספציפית לגבי ה206 . אלה רק לגבי שאלת האמינות של פגו שהורערה מעברה של החברה מסיבות לא נכונות .
אשמח אם תפרש לי את הסיבות ה"לא נכונות"

מה? שהתוצרים היפנים היו הרבה יותר אמינים מהם באותה תקופה? זו עובדה.

שהם אומנם לא היו נוחות כמו הצרפתיות אבל לא אכזבו בתנאים קשים? גם זו עובדה.

תפסנו סטיגמות על הצרפתיות. כמו שהפרסי קמצן, הרומני גנב והמרוקאי סכין. זה נוח לנו, הישראלים נכוו מהתוצרת הצרפתית פעם בכמה זמן, והבינו שאפשר גם אחרת (ודי עם הקשקוש הזה "הנאה מנהיגה". יש אנשים שצריכים רק את השינוע ממקום למקום. לא הגה מתקשר בשיחת גוביינא. לא "בומבות" שצריכים מבצע הנדסי כדי להחליפם, ולא דשבורד מתקלף ומקרקש לקראת זמן מסוים. תפנים את זה חמודי. אתה תיווכח לכך שתקים משפחה ותצטרך המון רכב במינימום הוצאות.

עכשיו כולכם פרפרים ללא מחויביות שקל לנו לדבר עם הקפיצים החדשים שקנינו ועל המגנזיום. (כמובן ללא הכללה) בעתיד, אם ישאר לך מספיק כסף לעץ ריח אחרי המסים, החשבונות, ההוצאות, לקניות בסופר, הכסף לגן, למטפלת, לספר שהילד צריך לביה"ס ועוד ועוד אתה תאמר תודה.

ואם עובדות לא מתווכחים, וגם זו עובדה.

או בקיצור, שפוך.

(ותנסה להפנים שאף אחד לא חייב לך כלום, תדבר בצורה נאותה אם אתה רוצה שיענו לך)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

נחמד שיש בילוש שעוקב אחרי. לא דיברתי בשפה לא נאותה . ואין לי מה להרגיע טורים כי לא פגעתי באף אחד ותעשה לי טובה בטוח לא נעלבו מהדיבור שלי. אל תהיה קטנוני מדיי. אף אחד לא חייב לי כלום זה נכון אני גם לא דורש ממך כלום ובעיקר אני לא חייב לך כלום אז אל תחנך אותי בבקשה. שמע, אתה מוזמן לחשוב מה שאתה רוצה . זה לא מדע מדוייק . כמו שכבר ציינתי כל אוטו רוסי ועד גרמני- שטופל באהבה ,יחזיר אהבה. זו לא נוסחא קשה מדי.

בעיות חשמל ופלסטיק אצל צרפתים[בוא נגיד פגו] זה ידוע , אבל לדעתי זה מתגמד כאשר מסתכלים על התמורה שפגו נותנת ברכבים שלה[נוחות שליטה הרגשה וכדומה..]

ובנימה זו אסיים ואומר לך כל טוב.

פורסם
נחמד שיש בילוש שעוקב אחרי.
אף אחד לא עוקב אחריך קושקוש, צריך רק לקרוא ברפרוף את הדיון.

לא דיברתי בשפה לא נאותה.ואין לי מה להרגיע טורים כי לא פגעתי באף אחד ותעשה לי טובה בטוח לא נעלבו מהדיבור שלי. אל תהיה קטנוני מדיי.
איך אתה בדיוק קובע כיצד הדברים שלך מתקבלים דרך מסך של מחשב?

וזו לא בדיוק שאלה של להעלב או לא. זו שאלה של תרבות דיון! שלצערי הרב, אין לך אותה!

זה לא מדע מדוייק . כמו שכבר ציינתי כל אוטו רוסי ועד גרמני- שטופל באהבה ,יחזיר אהבה. זו לא נוסחא קשה מדי.
:puzzled:

בעיות חשמל ופלסטיק אצל צרפתים[בוא נגיד פגו] זה ידוע , אבל לדעתי זה מתגמד כאשר מסתכלים על התמורה שפגו נותנת ברכבים שלה[נוחות שליטה הרגשה וכדומה..]
הנוחות לא ממש עוזרת שהרכב מתפרק.

לא נעים לנסוע ברכב מתפרק.

לא כיף לנסוע ברכב מתפרק.

וזה ממש לא משנה עד כמה המושבים עוטפים ומפנקים וההגה מתקשר.

במבחן השנים (שזה המבחן הטוב ביותר) האינטירייה היפנית שורדת טוב יותר לעומת הצרפתית (ושלא תחשוב שאני חד כיווני - גם לעומת הקוריאניות מתחילת שנות ה90).

יום טוב.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

במשהו אחד אתה צודק-לאנשים מתנשאים כמוך אין לי תרבות דיבור רהוטה. כשאתה מפרק את התגובות שלי ומנתח אותם כאילו אני לוקה במשהו ועושה זאת בצורה משפילה זוהי תרבות הדיבור הרצויה לפי הראש שלך. לא תודה!

אני עם הצרפתים ואתה עם היפנים. ושלא תחשוב שיפנים אמינים בצורה מופלגת כי כמו כל קבוצה יש יוצאי דופן.

תהיה לי בריא אדוני המלומד.

חג שמח

פורסם
במשהו אחד אתה צודק-לאנשים מתנשאים כמוך אין לי תרבות דיבור רהוטה. כשאתה מפרק את התגובות שלי ומנתח אותם כאילו אני לוקה במשהו ועושה זאת בצורה משפילה זוהי תרבות הדיבור הרצויה לפי הראש שלך. לא תודה!

אני עם הצרפתים ואתה עם היפנים. ושלא תחשוב שיפנים אמינים בצורה מופלגת כי כמו כל קבוצה יש יוצאי דופן.

תהיה לי בריא אדוני המלומד.

חג שמח

אם יש פה מישהו שמתנשא על אנשים פה זה אתה. אדוני ה"מלומד".

אני מפרק את ההודעות שלך כי אתה קשה קליטה, אבל לי יש סבלנות לאנשים כמוך, לצערך הרב.

"לפי הראש שלי", אדם שמיילל על כך שאנשים מתנשאים עליו, מוטב לו שילך הודעה או שתיים אחורה ויראה על מי ומה הוא מתנשא (drugstore, mcyossi) ובאיזה צורה מחפירה הוא מתנהג (או יותר נכון מדבר) אליהם. בטרם יבקש שיתנהגו אליו בהתאם.

"תהיה" עם הצרפתים ואני "אהיה" עם היפנים. רק מוזר לי שאתה מתנהג בצורה קטנונית שכזו פתאום. נגמרו לך הנושאים? מי אמר שכל המכוניות היפניות אמינות ב100%?

יום טוב.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

לא, אתה מפרק את ההודעות שלי כדי להרגיש מישהו מיוחד ומתנשא על . עליי זה לא עובד .אתה מדבר גם על פלצנות ? ומצד שני אומר לי" אתה קשה קליטה, אבל לי יש סבלנות לאנשים כמוך, לצערך הרב."-איי פגעת בי .."לא נעים לנסוע ברכב מתפרק.

לא כיף לנסוע ברכב מתפרק." פחחחח..אגב כדי מאד שתפסיק לצטט אותי בעיקר שאני מעליך. אין טעם אף אחד פה לא עיוור ואנחנו לא עילגים !

שמע אתה מקרה אבוד, תהנה לך להתחפר בשטויות של עצמיך כי אני לא מעוניין לחזור לגן בשלב זה של חיי ולכן אני לא הולך בניגוד אלייך להמשיך לחפור חול.תגיד מה שתגיד לא יהיה מי שיקרא את זה ויגיב , יש דברים מעניינים יותר מריב וירטואלי שאתה בן 19 אם כל הכבוד אלייך מי שלא תהיה ובן כמה שלא תהיה.

שיהיה לך המשך ערב מהנה,וחג שמח.

פורסם

טוב, חבר'ה,

בסה"כ רציתי לשאול שאלה ואתם מוציאים לי את החשק לקרוא את התשובה...

בואו נסגור את הת'רד וזהו, טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...