Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 חדשה מדי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, אתה מפרק את ההודעות שלי כדי להרגיש מישהו מיוחד ומתנשא על .
למה ישר לא?

אגב, אני מפרק את ההודעות שלך כדי שקשה קליטה כמוך (לא נעים לומר "עילג", בכל זאת צריך להיות PC) יבין למה אני מתכוון. כי לפי איך שאתה בונה הודעות קצת קשה להבין מה המטרה שלהן.

אתה גם מתחיל נושא חדש, רושם שתי מילים ויורד שורה למטה. נו באמת... אם אתה בן 19 אז רק לפני שנה עברת בגרות בחיבור... או שלא? :lol:

עליי זה לא עובד .אתה מדבר גם על פלצנות ? ומצד שני אומר לי" אתה קשה קליטה, אבל לי יש סבלנות לאנשים כמוך, לצערך הרב."-איי פגעת בי .."לא נעים לנסוע ברכב מתפרק.

לא כיף לנסוע ברכב מתפרק." פחחחח..אגב כדי מאד שתפסיק לצטט אותי בעיקר שאני מעליך. אין טעם אף אחד פה לא עיוור ואנחנו לא עילגים !

1. בקטע המודגש - עיין מה שרשמתי למעלה.
  2. "פחחחח..."? אתה מרגיש טוב? כי לי זה נשמע כאילו אתה מחרחר למוות :lol:
  3. אמא שלך לא למדה אותך שלא מדברים ברבים? וכמו שציינתי מקודם, אני מצטט כדי שתבין שיש סדר לכל דבר, וההודעות שלך... איך לומר זאת בעדינות, יוצאות מן הכלל. סמטוחה שלמה של כוונות טובות בעברית תקינה (מאוד...). :lol:

תגיד מה שתגיד לא יהיה מי שיקרא את זה ויגיב
חבל, אני דווקא נהנה להתעסק עם טיפוסים כמוך.

לילה טוב וחג שמח.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...