Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה היתרון של חניה מקורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי בעבודה אופציה להחנות צמוד למחלקה שבה אני עובד, אבל זו חניה לא מקורה. ויש אופציה נוספת של חניה תת קרקעית אבל היא במרחק הליכה של 100 מ׳ בערך. 

רציתי לשאול בעצם מה היתרון של חניה מקורה? 

הבנתי שעדיף להחנות בצל ולא בשמש בגלל החום. 

תודה.

פורסם

בחניה מקורה הרכב מוגן מפגעי הסביבה - קרינת השמש, ברד, חריוני ציפורים וכו'

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, Dushane כתב:
אהלן,
יש לי בעבודה אופציה להחנות צמוד למחלקה שבה אני עובד, אבל זו חניה לא מקורה. ויש אופציה נוספת של חניה תת קרקעית אבל היא במרחק הליכה של 100 מ׳ בערך. 

רציתי לשאול בעצם מה היתרון של חניה מקורה? 
הבנתי שעדיף להחנות בצל ולא בשמש בגלל החום. 
תודה.

נזקי השמש (קרינת UV) לצבע ולפנים הרכב הן גורם הבלאי הגדול ביותר לאורך זמן.
ככל שיש לרכב יותר זמן בצל - הבלאי הזה מואט.
וחוצמזה - תחשוב גם על הכושר שיתווסף לך עם הליכה של 100מ' בכל פעם מחדש ...😉

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי oriu
טעויות הקלדה
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

אישית, אעדיף ללכת 100 מ'.

קודם כל בקיץ יהיה אפשרי להיכנס לרכב ואל להיחנק ולחכות כל פעם 2 דק' בחוץ עד שהרכב וכל העור ברכב יתקררו.

הדבר השני הוא שאם הרכב בבעלותך ולא בבעלות ליסינג או משהו אז מאמין שאיכפת לך מהצבע ומצב הרכב, אז כמו שאמרו שהפגיעה לרכב הכי גדולה היא מהשמש ובטח במדינה חמה כמו ישראל.

יכול להעיד על הרכב שלי שהשמש גומרת גומיות, פלסטיקות וצבע אם לא שומרים עליו וגם אם כן בסופו של דבר.

• אהבתי 3

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

מה זה 100 מטר, שטויות וכיף על הבוקר. אני בכל חנייה במתחמים גדולים/קניונים חונה בפינה הכי רחוקה שאפשר

גם כשאני צריך לסחוב דברים כבדים ביד. 

את נזקי השמש הבלתי הפיכים, לא צריך להסביר (הסבירו כאן יפה) תחשוב איזה כיף להגיע לרכב לא לוהט בקיץ, ובחורף ללא אדים כמעט.

רק זה שווה הליכה. בדיוק עכשיו חיפשתי באזור מקום מכוסה (גגון מסוים)  להחנות את הרכב לקראת השיטפונות שהבטיחו (יש לי חרדה מברד) 

חיפשתי אפילו במקומות רחוקים מהבית (כמה קילומטרים שאחזור לבית) לדאבוני לא מצאתי. 

• אהבתי 3
פורסם

היתרון העיקרי זה כניסה לרכב בקיץ, בבית ובעבודה יש לי חניה מקורה במעט הפעמים הרכב חנה בשמש למדתי להעריך את מה שיש לי.

פורסם

גם בתור אחד שרגיל לכסות את הרכב בחוץ על בסיס יומי - אני חושב שהרבה יותר נוח עם חניה מקורה, במיוחד ביום חם מאוד או גשום מאוד.

פורסם

זה בערך כמו לשאול מה היתרון של מכונת כביסה.

לפני כשעה, yogev20 כתב:

מה זה 100 מטר, שטויות וכיף על הבוקר. אני בכל חנייה במתחמים גדולים/קניונים חונה בפינה הכי רחוקה שאפשר

גם כשאני צריך לסחוב דברים כבדים ביד.

👍

עם של עצלנים, אני תמיד בונה על זה.

• מעניין 1

חזיר דיזל

פורסם

רגע, זה רכב פרטי שלך או ליסינג ממקום העבודה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תגיע ביום גשום, כמו שהולך להיות בימים הקרובים, ותבין לבד. 

אין על חניה מקורה, במיוחד שהיא במרחק קצר מאוד. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...