Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, eitanuch כתב:

כל כמה ימים עולה פה איזה טרול לדיון כדי להגיד שמאסק שקרן ויש לו את צבא הפאן בויז. זה לא מעניין. המכוניות מדהימות וזהו. וכן, לא אכפת לי לקנות רכב שניתן לשלוט עליו מרחוק, כמו שאני משתמש בגוגל דרייב, מחפש בגוגל, גולש בפייסבוק, קונה באמזון, מתכתב דרך וואטסאפ, רואה סרטים דרך נטפליקס וכו׳.

בוא נאמר שהיה מעניין לראות מה יהיה עם כל זה בסין בעוד מספר עשורים. זה אמצעי שליטה אדיר וגם מפחיד על יכולת התנועה של אנשים. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כמו? 

בסין יש פשוט צנזורה של הרבה חברות אינטרנט אמריקאיות, גוגל ופייסבוק לדוגמא. הם לא כפופים לשלטון שם. הם פשוט לא פועלים שם. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם
בתאריך 10.3.2021 בשעה 14:22, בוני03 כתב:

טסלה החליטו לעבוד היום על ספיד. הגיע סמס עם מספר רישוי :)

IMG_20210310_142206.jpg

המשך עדכונים על רכישת הטסלה. מוקדם יותר הערב הגיע המייל ובו בפעם הראשונה יש טווח תאריכים ברור לאספקת הטסלה. מקווה מאוד שזה יגיע לפני החג ולא במהלכו. 

IMG_20210317_212050.jpg

פורסם

מי שמעוניין להצטרף* לקבוצת Tesla Drivers Club IL - מוזמן.

* קבוצה Tesla Drivers Club IL מיועדת אך ורק עבור מי שביצע את ההזמנה בפועל.  מטרת הקבוצה היא להיות מועדון חברים, בית קטן ואינטימי ל-EARLY ADOPTERS.  כל מצטרף יידרש לשלוח אישור הזמנה למינהל הקבוצה. 

https://chat.whatsapp.com/K7T2jc27lCF8gQ1TcKya6k

פורסם
לפני 11 דקות, feel כתב:

מי שמעוניין להצטרף* לקבוצת Tesla Drivers Club IL - מוזמן.

* קבוצה Tesla Drivers Club IL מיועדת אך ורק עבור מי שביצע את ההזמנה בפועל.  מטרת הקבוצה היא להיות מועדון חברים, בית קטן ואינטימי ל-EARLY ADOPTERS.  כל מצטרף יידרש לשלוח אישור הזמנה למינהל הקבוצה. 

https://chat.whatsapp.com/K7T2jc27lCF8gQ1TcKya6k

אתם מוזמנים לפתוח מועדון ממש כאן. "קצת" יותר יעיל ומסודר מקבוצת וואטסאפ 😀

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 7

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

YNET מכה פעם נוספת.😁

https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3899822,00.html?ref=ynet

"יתכן בהחלט שהלקוחות בישראל יצטרכו להסתגל לחוויית בעלות שתהיה פחות נוקשה ומסודרת מזו שאליה היו רגילים ביתר מותגי היוקרה."

אז עכשיו החשמלטומטיות (על משקל "משפחתומטיות") האלה נחשבת ל'מותגי היוקרה'? (והיא נמכרת במחיר נמוך יותר משל סדרה 3 או סי קלאס בסיסיות להבנתי)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 20 דקות, Haim_gds כתב:

YNET מכה פעם נוספת.😁

"יתכן בהחלט שהלקוחות בישראל יצטרכו להסתגל לחוויית בעלות שתהיה פחות נוקשה ומסודרת מזו שאליה היו רגילים ביתר מותגי היוקרה."

אז עכשיו החשמלטומטיות (על משקל "משפחתומטיות") האלה נחשבת ל'מותגי היוקרה'? (והיא נמכרת במחיר נמוך יותר משל סדרה 3 או סי קלאס בסיסיות להבנתי)

"בחודש שעבר הודיעה טסלה יפן כי היא דווקא מוזילה את מחיריה של טסלה 3 בשיעור כמעט דימיוני של 15% ואף יותר. לדוגמה מחירה של טסלה 3 בגרסת ה-SR+ ירד מ-62 אלף דולר ל-51,900 דולר. כלומר מחיר טסלה 3 כעת עבור היפני הממוצע מתחיל ב-171 אלף שקלים, או בערך 14 אלף שקלים פחות ממה שישלם הלקוח הישראלי לפני תוספות".

שמישהו יספר לו כמה עולה קורולה ביפן.

טוב אני אספר - 70 אלף שקל. מחכה בקוצר רוח לקרוא את הכתבה הנרעשת על פערי המחירים. 

פורסם
לפני 24 דקות, Haim_gds כתב:

נעלבת בשם כל בעלי המרצדס? 😅

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 29 דקות, Haim_gds כתב:

YNET מכה פעם נוספת.😁

טוב נראה שכבר התרגלנו ל"חוסר הדיוק" בכתבות של תומר הדר. 

ציטוט

כפי שלמדו בשבועות האחרונים לא מעט לקוחות, הלקוח משלם מקדמה של 500 שקלים עבור הרכב, אך המחיר אינו נסגר באופן סופי.

כל עוד אתה לא משנה את ההזמנה , המחיר נשאר כפי שהיה בעת ההזמנה (פרט לשינויי מיסוי שעליהם טסלה לא מתחייבת )

אבל למה להרוס סיפור טוב עם עובדות. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, tomede כתב:

"בחודש שעבר הודיעה טסלה יפן כי היא דווקא מוזילה את מחיריה של טסלה 3 בשיעור כמעט דימיוני של 15% ואף יותר. לדוגמה מחירה של טסלה 3 בגרסת ה-SR+ ירד מ-62 אלף דולר ל-51,900 דולר. כלומר מחיר טסלה 3 כעת עבור היפני הממוצע מתחיל ב-171 אלף שקלים, או בערך 14 אלף שקלים פחות ממה שישלם הלקוח הישראלי לפני תוספות".

טוב אני אספר - 70 אלף שקל. מחכה בקוצר רוח לקרוא את הכתבה הנרעשת על פערי המחירים. 

אין טעם להשוות את מחירי הרכבים בייצור מקומי ביפן לרכבים ביבוא שנושאים מסים. גולף לדוגמה יקרה יותר מהקורולה בכ-30,000 שקל. לגבי ההוזלה, זו חלק מהטבה חדשה של ממשלת יפן לרכבים חשמליים ופלאג-אין (סכום כפול לרכבים חשמליים מלאים) וכנראה גם שערי מטבע. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם
לפני 54 דקות, tomede כתב:

ביפן יש מיסי ייבוא דרקוניים על תוצרת חוץ (פחות דרקוניים מאשר בארץ, אבל עדיין. מה שאומר שתוצרת מקומית תהיה משמעותית יותר זולנ.

לדוגמא ניסן ליף עולה שם כ100 אש"ח, בהשוואה למחיר שלה בארץ (כמה זה, 160 אלף?).

אני בטוח שכשייצאו דגמים מקבילים למודל 3 של טויוטה/הונדה, הם גם יעלו משמעותית פחות מטסלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אישית, אני חושש מהיכולת של חברות לטפל ברכבים החשמליים שלהן. בטסלה לפחות מדובר בחברה שזה רוב מה שהיא עושה בארץ. בחברות אחרות, המוסכים בארץ לא יודעים אפילו לאתר תקלה בכבל של סנסור ABS ורצים ישר להחליף רבע אוטו (קרה לי באופן אישי). הם חייבים קודם לשלוח להסמכות את כל המוסכניקים...

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 30 דקות, eitanuch כתב:

אישית, אני חושש מהיכולת של חברות לטפל ברכבים החשמליים שלהן. בטסלה לפחות מדובר בחברה שזה רוב מה שהיא עושה בארץ. בחברות אחרות, המוסכים בארץ לא יודעים אפילו לאתר תקלה בכבל של סנסור ABS ורצים ישר להחליף רבע אוטו (קרה לי באופן אישי). הם חייבים קודם לשלוח להסמכות את כל המוסכניקים...

אוי כמה שאתה צודק,וכמה שאתה נוגע בנקודות "עדינות" של כל התחום הזה !

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...