Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש סיכון בקניית רכב משטרתי עם קילומטראז' נמוך? אני מבין שהמשטרה רוצה למכור כאלה עם 250 אלף קילומטר ומעלה, אבל מה לגבי כאלה עם 120 אלף +/-? נראה לכם שהרכב גמור מבחינה אחרת? חוץ מקילומטראז' נמוך? מה הסיבה שמוכרים אותם? (אני מדבר על אותו רכב, אותה שנה, למשל Hyundai I-25 שנת 2015 שאחד עם 300 אלף ואחד עם 150 אלף)

פורסם

ברור שיש סיכון - אין לך שום מידע על הרכב, איך נהגו בו, למה השתמשו, האם שמרו עליו או הפכו למזבלה .

השימוש יכול להיות בתור רכב צמוד לקצין או רכב יחידה עם עשרות נהגים. אבל גם כאשר הרכב מוצמד למישהו, לפעמים משתמשים ברכב במהלך היום לצרכים אחרים.

בכל מקרה, יונדאי i25 לא רכב מבצעי.

אבל יש לי שאלה כללית - איך אתה מתכוון לקנות רכב כזה?

רכבי משטרה נמכרים בשיטת המכרז, וסוחרים רוכשים כמויות של הרכבים כאלה בהשתתפות במכרזים.

או, יכול להיות שלא הבנתי, אתה מתכוון לרכוש רכב מסוחר שהיה בשימוש במשטרת ישראל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

I25 בדרכ צמוד לקצין, בחלט יתכן ק"מ כזה. רכבי משטרה מטופלים רק במוסכי יבואן בלי לעגל פינות. אבל גם אם הרכב מצויין למכור אותו אח"כ יהיה קשה מאוד. חוץ מזה I25?!

פורסם

כן זה בשיטת המכרז, ומפרסמים רכבים יחידים כשלכל רכב מצורפת סריקה של הטיפולים שעבר הרכב, ולא כתוב שם שזה מיועד לסוחרים, נראה שכל אחד יכול להשתתף ולהציע הצעה על רכב שהוא רוצה, או שפספסתי משהו?

דרך אגב, מה לגבי טויוטה קורולה משטרתית? מה התפקיד שלה? (זה כבר נשמע יותר טוב מ-i25?)

פורסם

הבעיה הגדולה תהיה המכירה העתידית.

גם אם תקנה רכב כזה,שהוא "בונבוניירה" עם ק"מ נמוך וספר טיפולים אז כאשר תבוא למכור תצטרך לחתוך חזק מאוד במחיר במקרה הטוב (רכב סחיר יותר) או לקחת בחשבון,שהתחנה הבאה תהיה גם מכירה לברזל.

יונדאי I25- בטח עם מנוע 1400 היא רכב בינוני ביום טוב,הרכב הזה עדיף עם מנוע 1600 וגם שם הוא לא הלהיט.

אם אתה ממש נעול עליו- בדוק במגרשי חברות הליסינג בכמה מוכרים (מזומן ללא טרייד),תשווה להצעה שאתה חושב שתציע (ותזכה או לא תזכה איתה) ותראה אם ההפרש מצדיק רכישה כזו/אחרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יכולה להיות ניידת ויכולה להיות רכב צמוד. לדעתי הרוב ניידות.
ניידת לא תהיה עם 120-150 אלף קילומטרים, כנראה יותר קרוב ל 400 אלף. לכן קל יחסית לנחש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מהיכרות אישית עם הנושא, לא תצליח לזכות ברכב עם קילומטרז' נמוך.

סוחרים קונים "חבילות" של מספר רכבים תמיד ה"חבילה" שהם מצעים טובה מכל הצעה שלך אלא אם תציע מחירון:wink: ואז "יצאת פיתה"

אותו הדבר במכרזי חברת החשמל, מינהל הרכב הממשלתי ודומיהם (למעט כונסי נכסים)

רכבי המשטרה ה אג"מים עושים קילומטרז גבוה מאד, יוצא מן הכלל רכב צמוד שאינו נכלל במאגר אג"מ שעשוי להיות בעל קילומטרז' נמוך, נמכר עקב תאונה או שעברו יותר מדי שנים בשירות. רכב של קצינה קרובת משפחה למשל אמנם היה צמוד אבל שימש את אג"מ כל עוד הייתה במשרד.

ניידות ורכבי סיור בדרך כלל מרופטים מבפנים, קרעים בריפוד כתוצאה מחיכוך אביזרי החגור (אזיקים/אקדח).

לא מומלץ לגשת למכרז כזה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
האם יש סיכון בקניית רכב משטרתי עם קילומטראז' נמוך? אני מבין שהמשטרה רוצה למכור כאלה עם 250 אלף קילומטר ומעלה, אבל מה לגבי כאלה עם 120 אלף +/-? נראה לכם שהרכב גמור מבחינה אחרת? חוץ מקילומטראז' נמוך? מה הסיבה שמוכרים אותם? (אני מדבר על אותו רכב, אותה שנה, למשל Hyundai I-25 שנת 2015 שאחד עם 300 אלף ואחד עם 150 אלף)

אם אתה מעוניין לקנות רכב אני ממש לא ממליץ לך לרכוש רכב משטרתי. אין לך מושג מה עבר על האוטו עד שהוא הגיע אליך והסיכון פשוט גדול מדי. רכבים עדיף לקנות בשוק הפרטי מה שנקרא, מקום כמו טרייד מוביל שמאפשר לך לראות את ההיסטוריה המלאה של הרכב. יש להם במלאי רכבים חדשים שעשו ק"מ נמוך. רכב משטרתי נראה לי כמו הרפתקה

פורסם

מסכים עם כל מה שנאמר פה,

עדיף לחפש ישירות בחברות הליסינג או בשוק הפרטי אפילו.

אמנם גם ברכב ליסינג יש סיכוי שהיו כמה נהגים, אבל לא בקנה מידה שעלולים להיות לרכב משטרתי למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המשטרה בד"כ לא מוכרת כלי רכב עם קילומטראז' נמוך, וכמעט כל כלי הרכב היוצאים למכירה טחונים עד דק.

לקנות רכב משטרה לשעבר זה כמו לעשות פיפי במכנסיים - בשניה הראשונה זה נעים, רגע אח"כ - לא משהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...