Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקוראנית אחת לקוראנית אחרת (i20)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז לפני חודש וחצי גם אני נכנסתי לסטיסטיקה של הגניבת רכב והפיקנטו שהייתה אצלי נגנבה.

תכננתי לפתוח עליה נושא חדש ביום שהיא תגיע ל 3 שנים כולל סקירה מלאה מרגע הקנייה וכול מה שעבר עליה במהלך הזמן הזה וככה להפוך אותו לפוסט תחזוקה מתעדכן שנתי אבל לגנב היו רעיונות אחרות לגביה.

אז אחרי קבלת רכב חלופי התחלנו לעשות סבב סוכניות כדי למצוא את המחליפה החדשה.

לא רצינו להתפרע יותר מידי עם התקציב (בכול זאת זוג צעיר חודש וחצי אחרי חתונה) אז התחלנו עם קפיצה לדציה כדי לראות את הסנדרו סטפויי אבל אחרי רבע שעה של נסיעת מבחן הבנתי שהגיר הזה ישגע גם אותי וגם את האישה בגלל התחושה שמרגישים בכול החלפת גיר וגם הרכב הרגיש לי "ערום מידי".

אחרי דציה וקצת ישיבה על הפורום נזכרתי בשרשור של על הקקטוס והתחלתי לחפור עליה לעומק והחלתי לבדוק אחת משומשת בת שנה (הדור הקודם) אבל כנראה שהיה לה בעיה בגיר והבלימות לקראת עצירה גרמוו לי לרדת מהרכב.

לבסוף החלטנו לקפוץ ליונדאי ולראות את ה i20 החדשה אחרי השדרוג מנוע וגיר ובאמת היא הרגישה לנו סבבה ולא הצלחתי למצוא שום דבר נגדי עליה אז אחרי מספר ימים הוזמנה לה i20 ברמת גימור Prestige אשר מגיעה עם תיקון סטייה מנתיב בלימה אוטונומית והמערכת מולטימדיה של כלמוביל.

קצת התבאסתי שעל הבקת שיוט, מראות מתקפלות ומראה מתכהה צריך לשלם תוספת של קרוב ל 5 ובטח בעתיד אני יוסיף את הבקת שיוט (אם זה בכלל יהיה אפשרי)

ואחרי שבוע היא הגיע אלינו ובינתיים כבר עברה איתי ואצל האישה כ500 קילומטר .

בינתיים לפי המחשב דרך היא חסכונית יותר מהפיקנטו שהייתה אבל בטח נגלה את זה בעוד 2000 קילומטר אחרי שהמנוע "יפתח" קצת.

עדכונים ורשמים נוספים בהמשך וגם תמונות יהיו בקרוב

וכן כבר הספיקו להגיע המדבקות פורום והודבקו לה מאחורה לזיהוי קל בפקקים

עריכה אחרונה על ידי dinnnn

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

בגיר רובוטי צריך לדעת לנהוג.

מה כבר ערום מידי היה בסטפווי ? היא בתקציב 78 אלף ויש בה כל מה שצריך ויותר מאשר בi20 מבחינת אבזור.כמה שלמת בסוף על i20 ומה כבר קבלת שם ?

פורסם

האיי20 החדשה ללא ספק יותר חזקה ויותר נעימה וחסכונית מהפיקנטו, אין מה להשוות בכלל.

תתחדש

תגובה של ITAMARG בעוד 3..2...1...

פורסם

מה כבר ערום מידי היה בסטפווי ? היא בתקציב 78 אלף ויש בה כל מה שצריך ויותר מאשר בi20 מבחינת אבזור.כמה שלמת בסוף על i20 ומה כבר קבלת שם ?

אני לא פות"ש, אבל דאצ'יה זה רכב לואוקוסט, אז אני יכול להבין בלי קשר לגיר הרובוטי למה הוא בחר ב-i20 ולא בחר בדאצ'יה בסוף (למרות שהיא עולה בטח 20-25 אלף ש"ח יותר).

דאצ'יה סנדרו סטאפווי בסדר ביחס למחיר שלה, אבל אי אפשר להשוות אותה לסופר מיני שעולה 100 אלף ש"ח שתציע איכות הרכבה טובה יותר, חומרים טובים יותר, בטיחות טובה יותר, לרוב יותר גאדג'טים ואבזור ובעיקר בטיחות אקטיבית שאין בשום דגם של דאצ'יה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב. רכב מוצלח ויפה.

לגבי בקרת שיוט אז יש לי ברכב ואני לא השתמשתי בה בכלל. סתם בזבוז כסף.

וחיסכון בדלק כדאי לך לשמור על90קמ"ש גג ובלי קיקים אחרת הרכב ישתה דלק כמו גיפ.

אגב, הנתונים במחשב רכב יתאפסו לך אחרי תקוםה של נסיעה ויראו נתונים יותר ריאליים.

כשקניתי את שלי אז הראה לי 750ק"מ על תדלוק אחד ואחרי תקופה זה התשנה ל590ק"מ בלחץ.

מזגן, קיקים ונסיעה עירונית גומרים את הדלק תוך שבוע.

פורסם

בקרת שיוט זה דבר מצוין, אחד הדברים שהכי חסרים לי בפיאט שלי כשאני נוסע מחוץ לעיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אני לא פות"ש, אבל דאצ'יה זה רכב לואוקוסט, אז אני יכול להבין בלי קשר לגיר הרובוטי למה הוא בחר ב-i20 ולא בחר בדאצ'יה בסוף (למרות שהיא עולה בטח 20-25 אלף ש"ח יותר).

דאצ'יה סנדרו סטאפווי בסדר ביחס למחיר שלה, אבל אי אפשר להשוות אותה לסופר מיני שעולה 100 אלף ש"ח שתציע איכות הרכבה טובה יותר, חומרים טובים יותר, בטיחות טובה יותר, לרוב יותר גאדג'טים ואבזור ובעיקר בטיחות אקטיבית שאין בשום דגם של דאצ'יה.

בדיוק הנקודה שמדובר על קפיצת מדרגה בכסף מעל 100 אלף אם כבר אז בתקציב היה אפשר לבדוק דאסטר דיזל עם גיר DCT

פורסם

ולמה הוא צריך רכב גדול כמו דאסטר - שמבחינה בטיחותית הוא נחות מהi20, נכון שיש אבזור שחסר בi20 ולא נסלח לי אישית(בקרת שיוט - נהיגה בלעדיה היא כמעט בלתי אפשרית לי אישית), מידיי פעם רכב קטן יותר לא בהכרח אומר רכב פחות טוב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בדיוק הנקודה שמדובר על קפיצת מדרגה בכסף מעל 100 אלף אם כבר אז בתקציב היה אפשר לבדוק דאסטר דיזל עם גיר DCT

גם הדאסטר נחותה מבחינת איכות גימור ובטיחות בהשוואה לסופר מיני באותו מחיר.

דאסטר טוב למי שצריך את יכולות השטח ואת הרכב הגבוה.

פורסם (נערך)

בתור אחד שהתבלט לאחרונה בין הi20 לקיה ריו המקבילה, מדוע בחרת בi20?

ממה שאני ראיתי, היונדאי יותר יקרה (ביחס לאבזור), עם 20 כ''ס פחות(על הנייר), ובאה עם 4 שנים פחות אחריות (על גיר ומנוע).

לדעתי, היתרון היחיד של הi20 הוא העיצוב החיצוני הפחות משעמם.

עריכה אחרונה על ידי Yuvalino

Kia Niro EV 2024

MG4 2023

פורסם

הוא קיבל מערכות בטיחות, רכב בטיחותי יותר,איכות חומרים עדיפה, גיר הרבה יותר נעים.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהתחלה חשבתי ללכת על i20 דרך אפס קילומטר ואחרי שהבנתי שהיא מגיעה בלי המערכות בטיחות הלכתי לסוכנות כדי לבדוק מה ההפרש ופשוט נשארנו במחשבה של לקחת את ה i20 אז ככה שהריו לא לבדיקה שלנו במהלך הזה.

וכן לגבי הדאסטר גם עליו הסתכלנו שהיינו בסוכנות אבל אין לנו צורך ברכב כזה גדול וגם האישה פחות אהבה אותו.

ואחרי הכמות שרשורים של הI20/I30 שהלכו פה בפורום על רכב מאוד אמין שכמעט ואין לו בעיות החלטנו ללכת על זה (וגם היה לחץ של זמן בגלל החזרה קרובה של החלופי והצורך לרכב)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

רק שאין כל כך קשר בין ה-i20 שראית בפורום לבין ה-i20 שרכשת. הדגמים הקודמים היו לרוב עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי פלנטרי 4 הילוכים.

• תוכן חדש...