Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי להתקין קודן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

קניתי רכב חדש (2019 0 ק"מ ) מחברת אלבר, וקיבלתי מהם במתנה שובר לקבלת קודן (עם עלוקה) כולל התקנה. חברת הביטוח שלי לא דורשת קודן, אף פעם לא היה לי קודן באוטו ונראה לי שזה פחות נח להפעיל כל פעם קודן לפני נסיעה . מצד שני נותנים לך בחינם... כמה זה אכן חיוני לדעתכם ומשמעותי בהגנה על הרכב , ומי שנוסע עם קודן כמה זה מפריע בנוחות, עושה בעיות וכדומה.

תודה על התייחסותכם

פורסם

זכית. לדעתי אם אין לך מישהו בבית שאתה מנסה למנוע ממנו שימוש ברכב בדווקא - אין לשיקוץ הזה שום צד חיובי. שומר נפשו ירחק.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אל תתקין, נקודה.

קודן ואימובילייזר ושאר שיקוצים כאלה הם מקור בלתי נדלה לתקלות חשמל למיניהן, ועוד לא נתקלתי בהתקנה נקייה בארץ - החל מפלסטיקים עקומים ושבורים וכלה בבידוד קרוע וחשוף בתא המנוע.

יש לך הזדמנות פז חד פעמית שרק מעטים בארץ זוכים לה - לנהוג באוטו מקורי כפי שיצא מהמפעל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

באם לא מתבקש/נדרש על ידי חברת הביטוח.

אין כל סיבה להתקין ברכב התקנה מקומית שלא מגיעה במקור.

המוצר אינו חיוני בהגנה על הרכב כלל.

פורסם

אצלי יום אחד הקודן החליט להפסיק לעבוד.

אמצע הלילה, חור בשפלה, חייב לחזור הביתה ולא ניתן להניע...

חיכיתי לשגריר עד 4:00 שיבוא וינתק לי ת'זבל הזה..

מאז לא רוצה שום קודן או משהו שעלול למנוע ממני הנעה.. (את הגנבים נראה לי זה לא הכי מטריד אם יש או אין...)

פורסם

אני לא מבין בנושאי אבטחה, אבל לגנבים הקודן לא משמש כשום אמצעי הרתעה? זאת אומרת גם הגנב מהדרג הכי פח יודע לנתק את זה בקלות או שלפחות הקודן מסנן רמה מסויימת של גנבים?

כי אולי אתם אומרים שזה משהו שקל לנטרל אבל לא כל גנב הוא מומחה, ולפעמים אולי גם אין כח להתעסק עם זה והם מעדיפים ללכת על רכב בלי הגנה כזו על אותו משקל שגם כלב שיושב בחצר ונובח עליך אפשר לנטרל בכל מני שיטות אבל הרבה פורצים, אלא אם יש להם מודיעין ספציפי על הבית עם הכלב שמכיל משהו ששוה את זה עבורם, יעדיפו מראש בית ללא כלב וזהו.

בשורה התחתונה לחברות הביטוח יש את הסטטיסטיקה שלהם ואין להם סיבה לאמלל בכח אנשים עם הדבר הזה.

פורסם
אני לא מבין בנושאי אבטחה, אבל לגנבים הקודן לא משמש כשום אמצעי הרתעה? זאת אומרת גם הגנב מהדרג הכי פח יודע לנתק את זה בקלות או שלפחות הקודן מסנן רמה מסויימת של גנבים?

.

לדעתי זה מסנן רק גנבים שהגיעו למפתח שלך.

בכל רכב ישנו מנגנון הגנה מובנה מהיצרן בדמות אימובלייזר שמובנה במפתח. המנגנון הזה קשה יותר לעקיפה בעשרות רמות יותר מקודנים מקומית, וגנב שיודע להתמודד איתו, בשבילו קודנית זה שקוף לגמרי.

מנגד, כשאין קודנית, כל מי שיש לו את המפתח שלך יכול להניע את הרכב. כולל הילד שלך בן ה15 שיצא בשישי בלילה לעשות פוזות, או גנב שפרץ אלייך הבייתה ולקח את הפתחות.

אישית אני בדעה של מרבית האנשים פה, ומעדיף את הרכבים שלי בלי קודנית.

יום טוב גם לך

פורסם

הדבר הזה משום מה קיים רק בישראל.

יש מדינות עם בעיה פי כמה חמורה של גניבת רכבים, ועדיין לא מתקינים בהם קודנים ברכבים, גם לא ברכבי השכרה.

גם לדעתי עדיף שלא יהיה קודן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלום

תפעל לפי דרישות חברת הביטוח . כרגע הם לא דורשים ממך מיגון נוסף .יכול להיות שעוד שנתיים הם כן ידרשו מיגון . תבדוק אם אתה יכול לשמור את הזכות למיגון חד פעמי ללא הגבלת זמן .

פורסם

אתה לא מבין איזה בר מזל אתה שנפלה בידך האפשרות להמנע מהתקנה מקומית מבית היוצרים של אלבר. החלפתי אצלם כבר שלושה רכבים וכולם הגיעו עם קודנית ה ranger הכושלת. אם חברת הביטוח דורשת קודנית, מצא כזו שלא ווותר על התענוג.

פורסם

יש לי במקום העבודה דאצ'יה דאסטר כ"רכב זונה".

לרכב אין קודן, ואני חייב לציין שזה הדבר הכי נוח שיש, ושלצערי כבר שכחתי ממנו, להיכנס לרכב, להכניס מפתח, להניע וזהו. פשטות וקלות בלתי נתפסת.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...