Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי להתקין קודן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התייחסותכם

עוד דבר ששכחתי לציין , אין אצלי מפתח שמכניסים לסוויץ ומניעים אלא מין מפתח או שלט חכם שנכנסים איתו לאוטו שמים בצד ומניעים ע"י לחצן באוטו, זה משנה משהו לעניין הקודן ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני כבר רגיל בלי קודנית. בערך 3 שנים מאז ביטול השיקוץ הזה שמנע ממני להתניע בשני רכבים שונים.

אין כמו להיכנס וישר להתניע עם המפתח.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
תודה על התייחסותכם

עוד דבר ששכחתי לציין , אין אצלי מפתח שמכניסים לסוויץ ומניעים אלא מין מפתח או שלט חכם שנכנסים איתו לאוטו שמים בצד ומניעים ע"י לחצן באוטו, זה משנה משהו לעניין הקודן ?

רק מחזק את הדעה הרווחת פה שלא להתקין קודן.

אתה אפילו לא צריך להוציא את המפתח מהכיס, אז למה להרוס לעצמך את הדבר הזה עם רכיב שהאדם היחיד שזה יפריע לו להניע את הרכב הוא אתה?

אישית, נהנה מכל רגע בלי הדבר הזה.

פורסם

אצלי השארתי את הקודנית, בגלל שאני לא מבטח מקיף, מלבד כספת למחשב רכב שהתקנתי (ויש גם מנעול הגה למקומות חניה מועדים לפורענות)

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
יש לי במקום העבודה דאצ'יה דאסטר כ"רכב זונה".

לרכב אין קודן, ואני חייב לציין שזה הדבר הכי נוח שיש, ושלצערי כבר שכחתי ממנו, להיכנס לרכב, להכניס מפתח, להניע וזהו. פשטות וקלות בלתי נתפסת.

ברכבים החדשים של פיז'ו סיטרואן עם הלובינסקי טאץ' גם אין חובה בקודנית בגלל שבמולטימדיה יש אופציה של קודנית.

רעיון חכם, ככה אין חובה להתקין קודנית חיצונית, ומי שרוצה יכול להפעיל את זה או לא.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

קודן זה שורש כל הרוע בעולם :lol:

פעמיים יצא שקניתי רכב עם קודן ופעמיים הדבר הראשון שעשית זה להעיף אותו.

אבל אחרי שהשתחררתי מהצבא עוד לא היה לי רכב, אז השתמשתי בזה של ההורים והיה בו קודן. אז יום אחד אחרי שעבדתי לילה 19:00- 07:00 והתכוונתי לסוע הביתה הקודן החליט שזה הזמן המושלם להתפגר.

התוצאה הייתה שאני נשארתי כמו מפגר לשבת עוד שעתיים בעבודה בזמן שאני מחכה לגרר של הביטוח ואבא שלי נסע לעבודה באוטובוס במקום באוטו שלו.

V5

• תוכן חדש...