Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחצי שנה הייתה לי תאונה עם אופנוע.

בקצרה הסיפור הוא כזה: הייתי בנתיב הימני והוא בשמאלי. הוא נכנס לי לנתיב שפשף לי את השמאל ולאחר שניה כבר היה בימני. בלמתי בכל הכוח כדי לפגוע בו כמה שפחות. מכיוון שהמהירות הייתה נמוכה לא היו נפגעים, אך נגרם נזק גדול.

סה"כ הנזק הסתכם ב-19 אלף ש"ח.

הסיפור הסתבך כי לאופנוען לא היה ביטוח וגם לא כסף, כך שנאלצתי להפעיל את הביטוח המקיף.

ברצוני לשאול:

1. עד היום סטאטוס התיק "בחקירה". הבנתי שרוב התיקים נסגרים בסוף "מחוסר עניין לציבור" - האם כך?

אציין כי הוא היה מעוניין לשלם, אך ברגע ששמע את גודל הנזק, אמר שיפעיל עו"ד שאולי יצליח להגיד שיש לי כאן אשמה תורמת..

2. שילמתי השתתפות עצמית ובקרוב הפרמיה תעלה לי. השאלה אם אין לי דרך לתבוע או לעשות משהו בנדון? לא הגיוני שהוא עבריין שנוסע בלי ביטוח ואני ישלם מכיסי כסף.. ועוד יהיה לי כתם בביטוח!!

בביטוח אמרו שאין לו כסף ועד שהתביעה מולו לא תסגר ה"כתם" הזה ישאר אצלי. בנתיים תבעתי תביעת הפסדים, אך הסיכוי שאראה ממנו כסף הוא קלוש (ילד בן 18 שאין לו כסף וההורים לא מתערבים)..

3. האם תיהיה לי בעיה במכירת הרכב? כל התיקון היה קוסמטי, כך שלא קיבלתי ירידת ערך. הבעיה שברגע שקונים אופציונליים יידעו על התאונה כנראה שאצטרך להוריד במחיר. נכון?

אשמח לשמוע אם יש לי מה לעשות בכל הסיפור הזה.

פורסם

1. מאוד סביר. תאונות ללא נפגעים או קלות יש בהמונים ולמשטרה אין משאבים להתעמק.

זה שהוא היה מוכן לשלם אומר שהוא מודה באשמה, מקווה שהקלטת אותו, ואם לא, זה הזמן להתחיל למקרה שהוא אכן יטען לאשם תורם שלך (שיתכן שקיים ויתכן שלא, או שתסכימו או תשגיעו לשופט).

2. זו מהות הביטוח. או שאתה מקבל את הפיצוי ממי שגרם לך את הנזק או שאתה תובע את הביטוח שלך, וזו נכנסת להיסטוריה שלך. הוא לא עבריין מבחינת הביטוח, צד ג׳ אינו מחוייב בחוק. מבאס אבל אלה החיים.

3. אם הפגיעה קוסמטית בלבד סביר שהקושי במכירה יהיה קטן, זה בעיקר תלוי בכמה נפוץ הרכב ומה יכולת המיקוח שלך. אם יש ירידת ערך רשמית היא צריכה להופיע בדו״ח השמאי ולהכלל בפיצוי.

פורסם

לגבי סעיף 2 - לא היה לאופנוען ביטוח חובה!!!

השאלה שלי אם אני לא אשמה למה זה יושב לי על הביטוח שלי?? איך והאם אפשר לנקות את הכתם הזה?

פורסם

סוכן נורמלי היה מצליח לגרום שזה לא יגרום לעליית פרמיה. לגבי היתר לנסות לתבוע ולהפעיל הוצאה לפועל.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

היה מעורב בוחן מכיון שהאופנוען הרכיב חבר שהרגל שלו השתפשפה ברכב..

הנרכב פונה לבי"ח אך שוחרר באותו יום.

הבוחן אמר מפורש שהאשמה היא של האופנוע אך בדוח סיכום התאונה רשום סאוטוס "בחקירה" וגם מצויין שמה "תאונה ללא נפגעים".

פורסם

נזקיך הם

ההשתתפות העצמית ועליית הפרמיה

את אלה תדרשי מן הבחור, יתרצה וישלם סבבה,

לא ישלם, תתבעי בתביעות קטנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לגבי סעיף 2 - לא היה לאופנוען ביטוח חובה!!!

השאלה שלי אם אני לא אשמה למה זה יושב לי על הביטוח שלי?? איך והאם אפשר לנקות את הכתם הזה?

זה לא משנה לך, ביטוח חובה מכסה פגיעות גוף, את לא משלמת על פגיעות הגוף שלו בכל מקרה. וביטוח צד ג׳ לתשלום על הנזקים לרכבך הוא לא חייב.

את נזקיך תתבעי כפי שהסביר ישה.

• תוכן חדש...