Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציעים לי רכב הדגמה עם עם 560 ק"מ 4 וחצי חודשים על הכביש בהנחה של 12-14 אלף ממחיר חדש

המחיר הוא 12 אחוז פחות ממחיר של חדש, אבל אני כמובן יהיה יד 2.

אם אני מבין נכון, כשאני אמכור את האוטו נגיד עוד 4 שנים, המחירון יופחת ב12% על רכב הדגמה ועוד בערך 3 אחוז על עוד יד.

אמנם באחוזים אני אפסיד יותר, אבל הסכום עצמו יהיה נמוך יותר מגודל ההנחה שאני מקבל עכשיו, אז מהבחינה הזאת לא נראה לי יש לי בעיה

מה שמדאיג אותי, האם יהיה לי קשה למכור את האוטו?

אם אני מקבל הוכחה בקניה עכשיו שהרכב עם 560 ק"מ זה יעזור במכירה בעתיד?

מה אתם חושבים?

פורסם

בדקת כמה עולה כזה רכב בליסינג 0 ק״מ?

אם הקיים כזה דגם גם תהיה יד 2 אבל זה רכב שלא נסעו בו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדקת כמה עולה כזה רכב בליסינג 0 ק״מ?

אם הקיים כזה דגם גם תהיה יד 2 אבל זה רכב שלא נסעו בו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא מצאתי את האוטו הזה ספציפי 0 ק"מ

פורסם

לא יודע אם ברכב הדגמה הדבר נרשם ברישיון הרכב לעומת 0 ק"מ,שם נרשם בוודאות בעלים קודמים ליסינג-אם מדובר ברכב נפוץ זה מאוד יכול להקשות את המכירה בהמשך וקניה כזו גם לא משתלמת אם לא יחזיקו ברכב 4-5 שנים לפחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כדאי לציין באיזה דגם מדובר - יבואנים שונים מחלקים הנחות שונות מהמחירון לדגמים שונים.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
כדאי לציין באיזה דגם מדובר - יבואנים שונים מחלקים הנחות שונות מהמחירון לדגמים שונים.

מעדיף לא לציין דגם, שלא אאבד את ההזדמנות ומישהו אחר יקח.

אכן יש כרגע הנחה על הרכב הזה חדש ולכן ההפרש הוא כמו שכתבתי, אחרת ההפרש היה גדול יותר

פורסם

אז לא יוכלו לעזור לך וחבל - בוא, זה לא השבכ ושיטות ה"אני הולך" של היבואנים לא באמת עובדות על אף אחד.

רנו או ניסאן יכולים לתת גם 20 אחוז הנחה מהמחירון רק כי העיניים שלך יפות לרכב חדש לא מתצוגה וטיוטה ילכו איתך מכות על כל 100 שקל - כל יבואן והמשחקים שלו.

אתה מבין שייתכן שתקנה רכב עם הנחה מדומה על מחירון מדומה? כל יבואן בכל תקופה משחק עם המחירונים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא משתלם חד משמעית

א. אתה משלם יותר מהמחירון (תשקלל יד שניה + בעלים קודמים חברה + רכב הדגמה)

ב. ראיתי אדם אחד או שנים "דוגמים" רכב הדגמה. קורעים אותו כדי לבדוק את היכולות...

אולי הק''מ נמוך, אבל באופן יחסי הבלאי גבוה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא משתלם כלל.

אם מדובר ברכב נפוץ אתה תמצא אותו גם בחברות הליסינג (מהמר שמדובר בכלמוביל)

ואם מדובר ברכב יוקרה/נדיר ההנחה לא מספיקה כי גם היבואן עם מיקוח ייתן לך הנחה די קרובה.

פורסם
לא משתלם כלל.

אם מדובר ברכב נפוץ אתה תמצא אותו גם בחברות הליסינג (מהמר שמדובר בכלמוביל)

ואם מדובר ברכב יוקרה/נדיר ההנחה לא מספיקה כי גם היבואן עם מיקוח ייתן לך הנחה די קרובה.

כמו כשכתבתי, לא נמצא בחברות הליסינג ולא מדובר ברכב יוקרה/נדיר.

פורסם

560 ק"מ לרכב הדגמה שיבואן רוצה למכור, אם נתחיל לשחק משחק של "נחש מי?" זה כנראה יהיה רכב ללא שוק כרגע ובטח שבעתיד כשהוא היה גם רכב הדגמה.

הייתי ממליץ לך להמשיך לחפש אלטרנטיבות אחרות, הזול תמיד הופך ליקר.

"עצלן עובד פעמיים, קמצן משלם כפליים"

Polo 2012

פורסם

את צריכה לבדוק מה המחיר שתקבלי על רכב חדש לגמרי. מאחר שברוב המקרים לא תשלמי את מחיר המחירון אלא פחות, ולכן החישוב צריך להיות מחמחיר בפועל (וכנראה לא משתלם) או שאפשר על בסיס ההנחה הזאת, להתמקח על המחיר של רכב ההדגמה ולהוריד אותו עוד. בנוסף אפשר לבקש הארכת האחריות ב-4 חודשים על מנת לקבל תקופת אחריות מלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
את צריכה לבדוק מה המחיר שתקבלי על רכב חדש לגמרי. מאחר שברוב המקרים לא תשלמי את מחיר המחירון אלא פחות, ולכן החישוב צריך להיות מחמחיר בפועל (וכנראה לא משתלם) או שאפשר על בסיס ההנחה הזאת, להתמקח על המחיר של רכב ההדגמה ולהוריד אותו עוד. בנוסף אפשר לבקש הארכת האחריות ב-4 חודשים על מנת לקבל תקופת אחריות מלאה.

קודם כל, לא יודע למה אתה מסיק שאני בחורה.

דבר שני, כתבתי את ההפרש מהמחיר בפועל של חדש ולא ההפרש מהמחירון.

כדי להיות יותר ברור:

חדש עולה 133,703 כולל אגרת רישוי ועל אפור יש הנחה של 2,500 (נכון ליום רביעי האחרון)

הרכב הדגמה מוצע לי ב118,500 ובונוס 500 שקל לטיפול ראשון

פורסם

סליחה - טעות שלי.

תכל'ס זה מאד גבולי. אם מדובר בדגם נפוץ, סביר להניח שתצטרך להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה כדי שבמהלך ישתלם.

קח בחשבון שאם הרכב יהיה אובדן מוחלט בשנה-שנתיים הראשונות אתה תמצא את עצמך מול שוקת שבורה כי תקבל פחות ממה ששילמת ולא תוכל לרכוש רכב דומה - כך שיש גם סיכון מסויים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רק אותי מפתיעה העובדה שהיבואן מוכר רכב הדגמה שנסע רק 560 ק"מ?

בדרך כלל רכבי הדגמה משרתים כשנה ואז עוברים להיות רכב צמוד לאחד מעובדי החברה.

לעניין ההפרש. אם כל הסיפור נכון ואתה מתכנן להחזיק ברכב לתקופה של 4 שנים, אולי יש כאן עסקה סבירה, לא יותר מזה.

אתה שומר על פרטי הרכב כאילו נתנו לך אותו בחצי מחיר.

זו רחוקה מלהיות הזדמנות חד פעמית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...