Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לאבא שלי רכב מסוג מאזדה 2 2009 - אחלה רכב נסעתי איתו לים המלח באמת רכב נחמד וסביר:roll:

אתמול הגעתי הביתה בשעות הלילה המאוחרות ואני רואה את האוטו מפורק ברמת הטוטאל לוס והרכבים הצמודים אליו נפגעו גם כן.

הרכב עמד על מדרכה, ראיתי שהפוגע השאיר פרטים (למזלו של אבא שלי).

התקשרתי לפוגע, בנאדם מבוגר שטוען שהרכב האיץ במקום לעצור :shock:, הביא לנו את כל הפרטים הנדרשים.

השאלה שלי מה הפרוצדורה במקרה כזה? חברת הביטוח של אבא שלי נכנסת לתמונה? מה עוד צריך לעשות.

אבא שלי אמור לקבל רכב חלופי?

השתתפות עצמית?

תמונה מצורפת.

תודה ויום טוב לכולם.

4a88bf29-be26-45f4-a361-ab76e265eaea.jpg

עריכה אחרונה על ידי gil levi
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1 לא נעים לומר אבל תקליט את הפוגע שמודה שזה הוא.

2. גם למוסך המקובל עלייך

3. תזמין שמאי המקובל עלייך

סביר להניח שיודיעו לך שהרכב טוטאל לוס.

חברת הביטוח תשלם לך את מחירון הרכב.

במידה ונקבע טוטאל לוס יש לוודא שהרכב יורד מהכביש.

אם שמאי מתקש לתקן תנסה להבין מדוע.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

מהתמונה לא ניתן לקבוע אם הרכב טוטאל לוסט או שכל הסיפור הוא פגיעות פח כאלו ואחרות בלבד.

אם יש לך ביטוח מקיף יהיה לך פשוט יותר-הודע לסוכן על האירוע כולל צילומים,יפנה אותך למוסך הסדר של חברת הביטוח,יביאו שמאי שיעריך את הנזק ויתקנו את הרכב.

אם יש לך צד ג' -אתה צריך פרט לפרטים כפי שכתבו הודאה מוקלטת של הפוגע,להביא שמאי על חשבונך ואז לתבוע את כל עלות התיקון מהפוגע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התשובות.

למה אני צריך לדאוג לכל זה? הרי הרכב עמד ומישהו נכנס בו... איפה חברת הביטוח של הפוגע נכנסת לתמונה?

לאבא שלי היה ביטוח חובה בלבד.

למה להביא שמאי על חשבוני? שמאי לא אמור להגיע מטעם חברת הביטוח של הפוגע?

למה לגשת למוסך המקובל?

אני צריך ליצור קשר עם חברת הביטוח שלו או רק עם שלי ושהם יפנו אליהם?

תודה רבה

פורסם

יש לך סוכן ביטוח?

מחר בבוקר תתקשר אליו ( או לחברה ישירה ), תמסור את כל פרטי התאונה, כולל פרטי הפוגע. הם ינחו אותך מה לעשות ויפנו לחברת הביטוח של הפוגע בדרישה לכיסוי הנזק.

תתעקשו שהרכב יירד מהכביש, כי הוא לא יהיה בטיחותי לנסיעה אחרי התיקון ( אם מישהו יעלה על הדעת לנסות לתקן ).

זה לא נחשב תביעת הביטוח שלך, אם חברת הביטוח השניה לוקחת אחריות ומשלמת על הכל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש לך סוכן ביטוח?

מחר בבוקר תתקשר אליו ( או לחברה ישירה ), תמסור את כל פרטי התאונה, כולל פרטי הפוגע. הם ינחו אותך מה לעשות ויפנו לחברת הביטוח של הפוגע בדרישה לכיסוי הנזק.

תתעקשו שהרכב יירד מהכביש, כי הוא לא יהיה בטיחותי לנסיעה אחרי התיקון ( אם מישהו יעלה על הדעת לנסות לתקן ).

זה לא נחשב תביעת הביטוח שלך, אם חברת הביטוח השניה לוקחת אחריות ומשלמת על הכל.

אחלה תודה רבה.

זה יכלול רכב חלופי לדעתך? מה אבא שלי אמור לעשות עכשיו?

פורסם

רכב חלופי נכלל לרוב בביטוח המקיף שלך. אם אין לך ביטוח מקיף, כנראה שלא תקבל רכב חלופי.

בלי קשר לתאונה, מאוד מאוד מומלץ לעשות ביטוח צד ג'. מי שלא עושה ביטוח צד ג' לוקח על עצמו סיכון ענק, בתמורה לסכום נמוך יחסית. חבל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
רכב חלופי נכלל לרוב בביטוח המקיף שלך. אם אין לך ביטוח מקיף, כנראה שלא תקבל רכב חלופי.

בלי קשר לתאונה, מאוד מאוד מומלץ לעשות ביטוח צד ג'. מי שלא עושה ביטוח צד ג' לוקח על עצמו סיכון ענק, בתמורה לסכום נמוך יחסית. חבל.

ללא ספק אתה צודק. ברכב שלי יש צד ג'.

בכל מקרה, איך יכול להיות שבגלל שאין לי מקיף לא אקבל רכב חלופי? לפוגע היה מקיף הוא צריך לכסות את כלל הפגיעות כולל מה שמתלווה לכך לא?

פורסם

אני לא ממש מבין בתחום הביטוח, לדעתי אולי תוכל לתבוע אותו בסכום של שכירת רכב לשבוע או משהו, אבל זה כבר קצת קטנוניות.

כאמור, לא לגמרי מבין בזה אז אין פה שום הצעה קונקרטית לעשות או לא לעשות משהו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אני לא ממש מבין בתחום הביטוח, לדעתי אולי תוכל לתבוע אותו בסכום של שכירת רכב לשבוע או משהו, אבל זה כבר קצת קטנוניות.

כאמור, לא לגמרי מבין בזה אז אין פה שום הצעה קונקרטית לעשות או לא לעשות משהו.

אוקי תודה אני אמתין לעוד התייחסויות, אולי אחרים יודעים מה לעשות בקטע של הרכב חלופי.

פורסם

האם הרכב טוטאל לוס? אי אפשר לקבוע בודאות, אבל סביר מאד שמדובר בפגיעות שלדה ופגיעות פח מכל הצדדים (ראה את הרכב הכחול שמאחוריו, הרי הוא נפגע מהרכב שלם).

מחר בבוקר להודיע לסוכן הביטוח שלכם ולקבל הנחיות.

לבחור בשמאי מטעמכם, וכזה שיקבע הורדה מהכביש (לפעמים יש נזקים גבוליים וצריך לתת לשמאי את הפוש האחרון כדי לפסול את הרכב). כיון שסביר שמדובר בנזק שלדה סבירות טובה שלא יהיה עליכם להתמקח.

לקחת פרטים של הרכב שנפגע מהרכב שלכם (הכחול) - הנוהל עלול להיות נוהל תאונת שרשרת ובעל אותו רכב עלול לתבוע אתכם, יהיה עליכם "לגלגל" את התביעה לרכב שהרס את שלכם.

רכב חלופי תלוי בפוליסת הביטח של אבא שלך וכן במוסך שאליו אתם גוררים את הרכב - יש מוסכים המספקים את השירות. עם זאת, כיון שכנראה שהמוסך לא יראה כסף מתיקון הרכב (שהרי לא יתוקן) לא הייתי סומך על זה. חייב לומר שבפעמיים בהם קיבלתי רכב חלופי (פעם מחברת הליסינג של הרכב של אשתי,פעם מחברת השכרה באמצעות המוסך בו תיקנתי את הרכב שלי) הייתי מאד לא מרוצה מהרכב החלופי.

וכמובן לפנות זמן לחיפוש רכב חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
האם הרכב טוטאל לוס? אי אפשר לקבוע בודאות, אבל סביר מאד שמדובר בפגיעות שלדה ופגיעות פח מכל הצדדים (ראה את הרכב הכחול שמאחוריו, הרי הוא נפגע מהרכב שלם).

מחר בבוקר להודיע לסוכן הביטוח שלכם ולקבל הנחיות.

לבחור בשמאי מטעמכם, וכזה שיקבע הורדה מהכביש (לפעמים יש נזקים גבוליים וצריך לתת לשמאי את הפוש האחרון כדי לפסול את הרכב). כיון שסביר שמדובר בנזק שלדה סבירות טובה שלא יהיה עליכם להתמקח.

לקחת פרטים של הרכב שנפגע מהרכב שלכם (הכחול) - הנוהל עלול להיות נוהל תאונת שרשרת ובעל אותו רכב עלול לתבוע אתכם, יהיה עליכם "לגלגל" את התביעה לרכב שהרס את שלכם.

רכב חלופי תלוי בפוליסת הביטח של אבא שלך וכן במוסך שאליו אתם גוררים את הרכב - יש מוסכים המספקים את השירות. עם זאת, כיון שכנראה שהמוסך לא יראה כסף מתיקון הרכב (שהרי לא יתוקן) לא הייתי סומך על זה. חייב לומר שבפעמיים בהם קיבלתי רכב חלופי (פעם מחברת הליסינג של הרכב של אשתי,פעם מחברת השכרה באמצעות המוסך בו תיקנתי את הרכב שלי) הייתי מאד לא מרוצה מהרכב החלופי.

וכמובן לפנות זמן לחיפוש רכב חדש.

תודה רבה עזרת לי מאוד.

שמאי מטעמי? זה אומר שלא מחברת הביטוח? איך פונים לשמאי פרטי?

• תוכן חדש...