Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חד משמעית טוטאל -לוס.

ושלא יבלבלו אותך.

יש פה פגיעה בעמודים+גג הרכב התעקם.

אף שמאי שלא עובד של ה"חמאס" לא יעביר את הרכב הזה תיקון.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המצב המבאס, שגם אם אתה לא אשם בתאונה או אפילו לא היית ברכב חונה בזמן התאונה, עדיין נדפקת. נשארת בלי רכב עד שתקבל מחיר מחירון , צריך לחפש רכב אחר, צריך להתעסק עם ביטוח, שמאי, אולי תביעה משפטית.

ואם הרכב היה שמור, עם נתונים טובים ושווה בפועל מעל מחיר מחירון, או שלא התכוונת בזמן הקרוב להחליף רכב , אז נפגעת גם כספית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם יש לך רק ביטוח חובה סיכוי קטן שתקבל רכב חליפי.

ביטוח חובה מכסה נזקי גוף ולא רכוש.

לרכוש צריך ביטוח מקיף וצד ג

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

פורסם

אתה יכול לתבוע כל נזק שנגרם לך בכפוף לכך שתמזער נזק ככל האפשר לדוגמא, יש לך רכב קטן אם תשכיר קרכב גדול ויקר, לא בטוח שבית משפט יאשר את בעלות ביחס להשכרת רכב מיני. אבל בשורה התחתונה אתה יכול לתבוע את כל הנזקים שנגרמו לך

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

אפשר הכל, אבל הם לא כל כך רוצים לבד להתעסק מול חברת הביטוח של הפוגע. לא כולם בנויים\פנויים\מוכנים להתעסקות כזאת - יותר נוח שזה ייסגר בין חברות הביטוח. במיוחד כאשר יש כאן עוד רכב\ים שנפגעו בשרשרת .

אפשר להזמין שמאי לבד שיוריד את הגרוטאה מהכביש , לשכור רכב עד לקבל הכסף\רכישת רכב אחר ולפנות לבד לחברת הביטוח של הפוגע עם כל החשבוניות. אבל כנראה הביטוח של הפוגע לא יהיה מוכן לשלם את כל ההוצאות (כולל השכרת רכב ), וכל העסק עלול להיסחב לבית משפט - עוד פעם, לא בשביל כולם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה צודק אבל....בגלל לרוב אין כח לתבוע, מרבית נותני השירות , טכנאים, להרות תקשורת, חברות ביטוח וכו' לא סופרות את הצרכנים....שיטת מצליח הישראלית... נדפוק אותך, במילא בטח לא תתבע

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

קח שמאי מטעמך שיוריד את הרכב מהכביש עלותו תכוסה על ידי חברת הביטוח של הרכב הפוגע.

אם הרכב נמצא בשימוש יומיומי פנה לחברת הביטוח של הרכב הפוגע ודרוש רכב חליפי עד שתמצא רכב אחר לצרכיך.

לא יסכימו אתה רשאי לשכור רכב בסדר גודל דומה לרכב הנפגע וגם את עלות ההשכרה לדרוש מחברת הביטוח.

לחילופין הוצאות מוניות כנגד קבלות כמובן.

הבהר להם בכתב כי ככל שימהרו בתשלום כך תוכל לרכוש רכב חדש יותר מהר.

הקלט את כל השיחות עם חברת הביטוח של הרכב הפוגע, שלח להם מכתבים רשומים.

אלי אמרן השמאי יוכל להנחות אותך במדוייק על כל פרטי התהליך וללוות אותך בתהליך, כך לדברי חברי הפורום שזכו בשירותיו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עלות עבודת השמאי היא כמה מאות ש"ח, שאותן תתבע מחברת הביטוח של הפוגע.

אתה תשלם לשמאי בצ'ק דחוי ל-60-90 יום, בתקווה שחברת הביטוח תחזיר לך את הסכום בתוך תקופה זו. אם החברה תתמהמה תוכך לבקש מהשמאי לדחות את הפקדת הצ'ק, אבל הוא לא חייב לעשות זאת.

איני רוצה להעכיר את מצב רוחך השפל ממילא, אבל עליך להביא בחשבון שחברת הביטוח של הפוגע עלולה לנסות לעשות לך כל מיני תרגילים כדי להוריד את התשלום, כגון לטעון שהרכב שווה פחות מערכו לפי המחירון (האם היתה לו אי פעם ירידת ערך במסגרת תביעת ביטוח?) או שיש לך תרומה לתאונה לע ידי חניה לא תקינה או משהו כזה. לפעמים צריך להלחם בחברת הביטוח על מנת לקבל את מלוא הפיצוי המגיע לך. וכל זה בתקוה שלפוגע יש כיסוי מספק (מה ערך הזנק לכל המכוניות שנפגעו, לא כולל הרכב הפוגע?)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

היי,

קצת עדכונים מהשטח -

שמאי קבע שהרכב טוטאל לוס.

אמר לי שצריך להוסיף דמי הפסדים - גרירה (300) + השמאי דורש 1200 ש"ח דמי טיפול בצ'ק דחוי ( לא מבין למה ככה יקר )

אמר לי שצריך להוסיף אישור מחברת הביטוח שלי שלא היה קיים ביטוח מקיף לאבא שלי ואמר שצריך עו"ד בשביל זה. באמת צריך עו"ד?

אחרי שקלול ק"מ וליסינג שהרכב היה בעבר הסכום הגיע ל21K :shock:

עוד משהו שעלי לבצע?

עריכה אחרונה על ידי gil levi
פורסם

שכרת טרחת שמאי 1200 ש"ח נשמע קצת גבוה, אבל לא מופרך.

כנראה שרוצים תצהיר נוטריוני על כך שאין ביטוח מקיף. בשביל זה צריך נוטריון. עוד כמה מאות ש"ח.

והסכום נקבע בשקלול (מלשון משקל), לא שכלול (מלשון שכל. זה לא עושה שכל:-D).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתחילה רשמתי עם ק' ואז מחקתי ושוב החזרתי ואז נזכרתי שיש פה אנשים שיתקנו אותי אז אמרתי נלך על כל הקופה ונרשום עם כ', והנה - תיקנת אותי.

לעניינו, ניוטרון? האם לא מספיק שאדבר עם חברת הביטוח שלי שתצהיר שאין לי ביטוחים אחרים?

פורסם (נערך)

או,י הכתיב (כאילו שאני חף מפשע).

נוטריון.

ניוטרון.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אין לי משוג.

לי תמיד היה מקיף, ובנסיבות דומות (תביעה מצד ג') נדרשתי להמציא אישור חברת הביטוח על כך שלא תבעתי אותה. אני מניח (ולא יודע, שכן איני משפטן) שיהיה עליך להצהיר שאין לך ביטוח מקיף או שלא תבעת ביטוח כזה, משום שאחרת יהיה עליך להמציא אישור מכל חברות הביטוח הפועלות במשק הישראלי.

• תוכן חדש...