Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לכבוד יום ההולדת של אבא שלי אני טס עם ההורים ללונדון לחמישה ימים. עלה הרעיון שאולי יהיה נחמד להשכיר רכב ליומיים שלושה מתוכם ובאמת לטייל בלונדון ובאתרים השונים בצורה דינאמית ללא הרבה טרחה, כי בסופו של דבר אין על תחושת החופש שכלי תחבורה משל עצמך נותן לך.

השאלה היא אם זה רעיון טוב וריאלי לדעתכם, מה מצב החנייה בעיר והאם מחירי ההשכרה שפויים, אשמח לשמוע פידבקים ממי שניסה את זה בעצמו, תודה!

פורסם

אם אתה רוצה לבלות את מרבית היום שלך מאחורי ההגה בפקקים תשכיר רכב + תשלם אגרה יומית על נהיגה בלונדון.

בעיר הזו נוסים בטיוב על מנת להגיע ממקום למקום, רכב זו לא אופציה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רעיון גרוע.

לונדון היא מחד אחת הערים הכי עמוסות בעולם ומאידך בעלת תחבורה ציבורית יעילה ומודרנית,לכן אין שום סיבה לשכור רכב אם אין מטרה לצאת מחוץ לעיר.

פורסם

כמו שכבר אמרו לך, ובתור לונדוני לשעבר ומבקר קבוע מאוד בהווה, הרעיון רע. אם בא לכם לצאת מחוץ לעיר ליום-יומיים זה משהו אחר, אבל בעיר אתה תשב בפקקים, תשלם אגרת גודש, והרבה מאוד כסף על חניה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

תודה רבה חברים ירדתי מהרעיון של רכב בלונדון. אופ טופיק קטן בעקבות התגובות שלכם, מה הייתם ממליצים לעשות מחוץ לעיר עם רכב למשל?

אולי זה יכול להיות נחמד לעשות יום כיף מחוץ ללונדון עם רכב שכור, אבל אין לי רעיונות מה בדיוק כדאי.

פורסם (נערך)

5 ימים בלונדון לא מדגדגים את קצה המזלג. תכנן לך סדר יום עמוס במרכז העיר.

תביא בחשבון שמדובר במרכז התרבות מס' 1 בעולם, המתחרה היחידה היא ניו יורק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מזכיר גם את נושא הנהיגה בצד "הלא נכון" של הכביש.

מאוד מטעה, מאוד מבלבל והרבה יותר קשה בכבישים בין עירוניים עם נפח רכבים נמוך.

פורסם

לא הייתי ממהר להקשיב לסיפורי האימה על הנהיגה והחניה בלונדון. אם אתה לא התייר הממוצע אתה תפיק הרבה מרכב שכור. אם אתה מתכוון לשהות רק יומיים שלושה, החניה במקומות רבים היא חינם בשבת-ראשון. ניתן לשכור רכב במחירים זולים מאוד ולא זכור לי שהתקשנו למצוא חניה גם בשכונת מייפיר וסוהו (המרכז של המרכז). בלונדון ולונדון רבתי יש מקומות רבים לטייל בהם וגם כיף סתם לנסוע לסיבוב ברכב. מחוץ ללונדון, יום טיול קליל- Hampton Court Palace וכמובן Mercedes Benz world הכולל מסלול, אפשרות לנהוג על רכבי AMG, מוזיאון מרצדס ומעבר לכביש מוזיאון תחבורה (בין היתר, רכבים עתיקים\אוטובוסים\מטוס קונקורד ועוד). תהנו!

פורסם

בלונדון יש תחבורה ציבורית יעילה 24/7.

תנסה את זה, מאוד נחמד.

חבל שאין בארץ.

בלונדון יש הצגות, מוזיאונים, קניות, כדורגל והרבה מכוניות.

יש קבוצה בפייסבוק בנושא לונדון

https://www.facebook.com/groups/305616032862772/

אם אתה רואה את הסדרה של צבי יחזקאלי אתה יכול להבין מה הולך באירופה, האזורים האיסלאמים של לונדון אל תתקרבו לשם אפילו בטעות.

הרבה ממליצים ללכת לקניון Westfield Stratford, היו שם מכות לא מזמן של עשרות אנשים.

יש להם עוד קניון באזור הרבה יותר טוב, יותר קטן אבל עדיין ענק.

חפש westfield london

אייל

פורסם
לא הייתי ממהר להקשיב לסיפורי האימה על הנהיגה והחניה בלונדון.!

לא סיפורי אימה. הלונדוני אני מכיר את מרכז לונדון היטב, והזמן היחיד שהייתי מתקרב לשם עם רכב זה בערב.

על אחת כמה וכמה כשאתה לא מכיר את חוקי הנהיגה שם ולא רגיל לנהיגה בצד שמאל.

עם התחבורה הציבורית שם (התחתית בעיקר) אין שום סיבה בעולם לשכור רכב, אלא אם כן שוב, יש כוונה לצאת מהעיר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)
לא הייתי ממהר להקשיב לסיפורי האימה על הנהיגה והחניה בלונדון. אם אתה לא התייר הממוצע אתה תפיק הרבה מרכב שכור. אם אתה מתכוון לשהות רק יומיים שלושה, החניה במקומות רבים היא חינם בשבת-ראשון. ניתן לשכור רכב במחירים זולים מאוד ולא זכור לי שהתקשנו למצוא חניה גם בשכונת מייפיר וסוהו (המרכז של המרכז).

מסכים איתך בנוגע לחניה בשבת - ראשון ולא לשכוח שהחל משישי בערב גם אין אגרת גודש, אבל עדיין עדיף להתנייד בטיוב - חוסך ממך את הפקקים בכניסה לעיר וגם את מצלמות המהירות הרבות והמטומטות שפזורות שם.

מחוץ לעיר - תנסה את סילברסטון טרם ביקרתי שם ואני בהחלט שם את המסלול הנ"ל ברשימת ה TO DO

עריכה אחרונה על ידי פליקס

ROOONEEYY

פורסם

חויה לנסוע בצד הלא נכון של הכביש

נסיעה לאורך התמזה לוינדסור, לאוקספורד.

בתוך העיר לא מומלץ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

5 ימים בלונדון זה כלום, אפשר למלא את הזמן רק בZONE1 של העיר.

פקקים נוראיים עמדתי פעם בפקק ארוך שהיה מורכב כולו מאוטובוסים.

יש כמה מסלולים ואטקרציות מוטוריות מחוץ לעיר, אבל לא בטוח שזה יהיה לך כדאי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מחוץ לעיר - תנסה את סילברסטון טרם ביקרתי שם ואני בהחלט שם את המסלול הנ"ל ברשימת ה TO DO

PICT0035.JPG

:-P

הוא נוסע עם ההורים שלו, לא נראה שזה מעניין את אימא שלו.

יש הרבה הופעות של הזמרים הכי טובים, בטוח יש משהו בזמן שאתם שם.

יש כמה סוכנויות רכב בלונדון עם רכבים שיש רק בחלומות.

אייל

• תוכן חדש...