Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - סוזוקי סוויפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדור החדש של סוזוקי סוויפט נכנס לתוך היצע דגמים צפוף נורא. האם הוא מצליח להתבלט מספיק כדי להצדיק את עצמו?

סוזוקי סוויפט-02.jpgסוזוקי סוויפט-05.jpgסוזוקי סוויפט-07.jpgסוזוקי סוויפט-15.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני חושב שבין מבחר בסוזוקי דווקא הסוויפט קצת נופלת בין הכיסאות, מצד אחד לא מקורית כמו האיגניס ומצד שני לא גדולה כמו הבלנו שמוצעת במחיר דומה.

דווקא לטעמי המושבים הקדמיים בסוויפט לא היו נוחים בעיקר בגלל המסעד הקשיח, באיגניס הוא רך יותר.

אבל מה שהפתיע אותי הוא המרווח מאחור שמאוד מרשים באזור הבירכים ולדעתי היא בין המרווחת יותר בטח לעומת הקליאו, ספייס סטאר, איביזה היוצאת.

אמנם במחיר שלה הייתי הולך על הסיטרואן או האיביזה אבל כניראה שהסוויפט תמכור הרבה יותר מהסיטרואן בגלל השם ולא בגלל שהיא טובה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחרי שסיימתי את נסיעת המבחן על הסוויפט, צילמתי כמה תמונות למזכרת. רוב האנשים להם הראתי את התמונות, אמרו בלי לחשוב פעמיים שהיא דומה למיני. אולי זאת קורה C שצבועה בשחור והגג שצבוע בצבע אחר, שמזכירים במשהו את המיני. מה שבטוח, זה שמבחינת עיצוב יש פה שוני משמעותי מסוויפט הקודמת. נוסיף לזה תאורת לד וחישוקים נאים ומתקבלת מכונית מיני מגניבה למראה.

בפנים יש תחושת תכליתיות ורעננות. יש הגה עור (נעים) בעיצוב חדש, והקונסולה המרכזית עם שלישיית פקדים עגולים לבקרת האקלים שנראים מצויין. גם תוספות הצבע הלבן בדלתות ומעל המולטימדיה תורמות מעט לאווירת השחור. הפלסטיק קשיח ברובו, וכמו שפבל ציין, העיצוב מחפה על איכות החומרים. איכות ההרכבה הרגישה לי מצויינת, בטח ובטח מול מה שפגשתי בבלנו. כנראה שמקור הרכב (הודו מול יפן) משחק תפקיד בעניין הזה. שאפו נוסף מגיע למושבים. כשהתיישבתי ברכב מצאתי את עצמי ישר בתנוחה טובה, עוד לפני שחשבתי להתחיל לשחק עם המושב. המושבים קשים בדיוק במידה והתמיכה בצדדים טובה. בהחלט מרגיש טבעי.

בנסיעה עירונית במהירות נמוכה יחסית הנוחות טובה, מה שהולך ומתקלקל מעט עם הופעת באמפרים ושיבושים. אני לא זוכר את הסוויפט הקודמת שונה מהותית מהבחינה הזאת. רעשי רוח אומנם לא זכורים לי, אבל רעשי כביש כן. לא קשה להבין שבידוד זה משהו שחסכו עליו.

המנוע, שהוא אותו המנוע שיש בבלנו, עם 90 כ"ס. שום דבר מרגש, אבל הסוויפט מרגישה זריזה, וזה בזכות המשקל שלה. התיבה אכן נטולת ה"יבבה" המוכרת של הגיר הרציף, אבל את המנוע כשהוא מתאמץ - שומעים. ההגה הרגיש לי קל מאוד, אבל מדויק למדי. יש תקשורת טובה מאוד בין ההגה לשלדה, אבל כמו שנכתב, זה מורגש במיוחד כשמשאירים את הסוויפט בסביבתה הטבעית ולא דוחקים בה לקצה. כן יש פה פוטנציאל, וזה כנראה יגיע לידי ביטוי בספורט (אם וכאשר תגיע).

הסוויפט לא רק נראית טוב, היא גם נוחה, מהנה לנהיגה, חסכונית, וכנראה תהיה נאמנה למוניטין האמינות של סוזוקי.

פורסם

האם מתכוונים להביא ארצה את מיקרו הייבריד (סטרט סטופ עם סוללת ליטיות שעוזרת בהאצות)?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני ראיתי את הרכב בצביעה של שחור-כסוף בסוכנות והוא ממש נראה טוב!

הייתה לנו התלבטות רצינית בין הסוויפט לבין האיגניס (כמו שציינתי בשרשור נפרד),

באמת שיחקו אותה עם העיצוב.

פורסם

בכל המכוניות, פרט לרכב ההדגמה, הוסיפו את הכיתוב SUPER מעל לSWIFT.

זה נראה כמו משהו שמודבק בארץ. השאלה למה.

פורסם

במבחר הגדול של סוזוקי עד 100k היא הכי טובה בלי התלבטות בכלל.

המרווח לעומת הבלאנו לא קטן בהרבה, למעט תא המטען, תא הנוסעים אמנם פשוט אבל נראה טוב והיא באמת מגיעה מאוד מאובזרת.

מסכים שעל הכביש היא נראית אחרת לגמרי, אחת הסופר מיני היותר נאות.

החיסרון הוא המחסור במערכות בטיחות, זה כבר ממש לא לעניין.

קרובת משפחה שלי הזמינה אחת כזאת לאחר התלבטות ארוכה, בשבוע שעבר ביטלה את ההזמנה ופתחה אחת חדשה לאיביזה בעיקר בגלל הבלימה האוטונומית.

פורסם

חולק עליך.

הסיטרואן לדעתי מציעה יותר, רמת בטיחות טובה יותר, מנוע חזק יותר, סלון מרשים ואיכותי יותר,נוחות נסיעה מעולה.

האיביזה החדשה שמציע גם מרווח טוב מאחור עם מושבים נוחים, גם היא בטיחותית יותר ועם מנוע זריז יותר ותא מטען גדול יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן - מייק משווה בין הסויפט לבאלנו ולאיגניס.לא ליצרנים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יוליאן - מייק משווה בין הסויפט לבאלנו ולאיגניס.לא ליצרנים אחרים.

צודק, לא קראתי נכון.

פורסם

עשיתי סיבוב קצר על הסוויפט הידנית וזה אוטו כיף מאד, המשקל הקל בהחלט מוסיף.

רק אני מסוקרן מה קורה כשלוחצים על הכפתור "שייקה אביזרים" במסך של המולטימדיה? :)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לדעתי האישית היגיע כבר הזמן שמערכת האתר carsforum,

תצטייד בציוד המתאים צילום בווידאו לצילום מבחני דרך.

בוחן הרכב פבל צ'רנצקי, ידע להעביר לקוראי הפורום המכובד

מבחן מצולם היטב כפי שעשה במשך תקופה ארוכה באתר רכב אחר.

• תוכן חדש...