Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז סוף סוף יש מדיח כלים, ואפילו הזמנתי את הטכנאי כדי שיחבר, אך הוא נאלץ ללכת כלעומת שבא מכיוון שהברז שמתחת לכיור לא נגיש:

1. הברז קרוב מדי לקיר,

2. הדגנרט שהתקין את הברז, התקין אותו הפוך - בדיוק כלפי מעלה,

3. הברז נמצא קרוב מדי לברזי כניסת המים של ברז הכיור - כך שלא ניתן לחבר את צינור הכניסה של המדיח במצבו של הברז כרגע (==הפוך), גם אם רוצים.

לפי דעתי הפתרון הפשוט ביותר והזול ביותר הוא לייצר הארכה בצורת "ח" שמרחיקה את הברז מהקיר, ובקצהה יהיה מותקן ברז בכיוון ה"נכון". מהי הדרך המומלצת לעשות זאת? אני מניח שטריוויאלי להשתמש באביזרי צנרת סטנדרטיים ממתכת; האם קיים אולי אביזר סטנדרטי כלשהו מפלסטיק שמיועד למטרה זו? האם יש דרך יותר טובה לבצע זאת? תודה מראש.

חזיר דיזל

פורסם

התמונה חסומה.

האם לא ניתן להתחבר עם מפצל לכניסה של ברז הכיור?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא רואים תמונה אבל בשביל להאריך את הברז כל מה שצריך זה ניפל הארכה שקיים סטנדרטי, ברז ניל ארוך (גם סטנדרטי) או במקרה הכי גרוע ניפל ומופה. משם זו עבודה של 4 דקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עשיתי כמה כאלה בעבר, אכן ברז ניל ארוך יעשה את העבודה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מנצל"ש. האם זה נכון שאין ברז ניל אוריגינל (כלומר של חברת "ניל") מפוצל עבור מדיח?

הבנתי שהברזים שלהם הכי אמינים אבל בשתי טמבוריות אמרו לי שאין כאלו של ניל, יש יועם ואחרים. של ניל יש רק את הברז היחיד ללא פיצול למדיח. האם זה נכון?

פורסם
מוזר שלא רואים תמונה. מנסה שוב.

[ATTACH=CONFIG]493610[/ATTACH]

תסגור את השיבר הראשי בבית.

תפרק את הברז של המדיח.

קנה מאריך 20 או 30 מ"מ כמו בתמומה, עולה 10 ש"ח בכל טמבוריה או חנות לחומרי בניין.

קנה סרט איטום טפלון, 2 ש"ח לגליל.

קנה מפתח ריבוע פנימי למאריכים. עולה איזה 20-30 ש"ח.

שים כמה שכבות סרט טפלון על ההברגה של המריך, תבריג אותו באמצעות מפתח ריבוע.

שים כמה שכבות סרט טפלון על ההברה של הברז, תבריג אותו למאריך בכוח היד, תמקם אותו באיזה זווית שאתה רוצה רק יהיה מהודק.

פתח את השיבר הראשי ותבדוק שאיו נזילות.

או כמו שנאמר, ברז יותר ארוך.

0001488_-20-_415.jpeg

פורסם

באדיבות המוכר הלא-סימפטי וחסר הרצון לעזור בטמבוריה ליד הבית, יש כרגע צינור מים למכונת כביסה + ניפל הארכה. את ברך 90 מעלות של הצינור לעיל אחבר לברז כפי שהוא, ובקצה השני אחבר עם ניפל הארכה לצינור המדיח. אולי לא אלגנטי אבל פותר את הבעיה. מה דעתכם? פתרון מספיק טוב?

חזיר דיזל

פורסם

לא יותר פשוט לקנות ברז גינה איכותי (כניסה 1/2" יציאה 3/4") ולהחליף את הדרעק הקיים ?

בשביל מה מאריכים וחיבורים ??

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בוקי צודק, יש שם בעיית מקום. מאחר וזו דירה שכורה, אני מנסה להמנע ככל האפשר מהתעסקות עם הברז הקיים, אחרת כבר הייתי פשוט מחליף את הברז כולו למשהו נורמלי.

יש סיבה לא לנסות את פתרון הפרטץ' עם צינור מכונת כביסה? טכנית ברור שזה מתחבר ועובד, השאלה היא אם יש סיבה טובה להמנע מכך בטווח הארוך.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

^ המדיח ששימש אותי עד לאחרונה היה מחובר בשיטה דומה. לא הייתה לי בעיית מקום מתחת לכיור כמו אצלך, אלא פשוט כי הוא היה ממוקם רחוק מדי והצינור שלו לא היה מגיע עד לאזור הכיור ללא הארכה שכזו. גם את צינור הניקוז שלו נאלצתי להאריך בשיטה דומה. היה לי חשש מנזילות בהתחלה ולכן עטפתי את החיבורים בנייר סופג, כדי לראות גם אם יש נזילונת קטנטנה, אבל לא נזל כלום והמדיח עבד מצוין.

במקרה שלך רק תיזהר שלא יווצר קיפול בצינור שיעצור זרימה. אצלי הצינורות היו פרוסים לכל האורך כך שלא היה כזה חשש.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • תוכן חדש...