Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה בחיפוש אחר רכב כמעט כל סוכנות רכב דורשת ממני תשלום מקדמה מראש של 2000 שקלים על מנת להתחיל את התהליך, הרצון האמיתי שלי לשלם את המקדמה הוא בעיקר החשש מחוסר מלאי.

קיימת סוכנות שאני מתלבט האם לבצע הזמנה של רכב מסויים בצבע שאיני רוצה כדי להבטיח את מקומי שברגע שיתפנה הצבע שאני רוצה הסוכן יתקשר אליי ויעדיף לעדכן את ההזמנה שלי.

מה דעתכם בנושא, האם שווה לשלם 2000 לשריון כפי שהנציגים טוענים על מנת לקבל את הצבע המבוקש, או לחכות שרק כאשר יהיה את הצבע לסגור מקדמה?

רוב סוכנויות הרכב טוענות לעדיפות עבור לקוחות שסגרו הזמנה מוקדמת האם זה נכון?

בנוסף האם ניתן לבטל גם אחרי ה-14 יום עסקים את העסקה במידה והרכב לא הגיע לארץ ולא נרשם על שמי?

פורסם

תשאל מתי המשלוח הבא יגיע, ואם זה מתאים לך אז תשים מקדמה כדי לשריין לעצמך רכב. אין בכך פסול. אתה רוכש רכב מיבואן, אין בעיה עם מקדמה. מה עוד, תמיד אפשר לבטל ולקבל בחזרה את המקדמה.

פורסם

אם אתה חושש, הזמן את הרכב בסוכנות הראשית של היבואן. הסיכוי שיבואן הרכב יפשוט רגל הוא קטן מאוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אין שום סכנה - כולם ( סוכנויות יבואנים ) לוקחים מקדמה כזאת, כדי לשריין את הרכב וכולם מחזירים אותה ( לא מיד, אלא תוך כמה שבועות ) אם תחליט לבטל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם שווה לי אז לשלם מקדמה על צבע שאני לא רוצה כדי להבטיח שאכן בעתיד הסוכן יעדיף לשחרר לי את הצבע שביקשתי על פני לקוח חדש?

פורסם

הזמנה אתה עורך על בסיס רכב ספציפי שהיבואן כבר הזמין (או שבמקרים נדירים, אתה מזמין לצורך ייצור מיוחד).

כשאתה מזמין הוא צריך לשריין לך רכב ספציפי. יכול לקרות מצב שבו רכב זהה נרכש על ידי מישהו אחר ששילם מקדמה ואז התחרט והיבואן יספק לך את הרכב לפני מועד האספקה אבל אתה לא מזמין רכב מבלי שיש מועד אספקה ברור ורכב ספציפי שנעול על השם שלך במערכת.

פורסם

תקשיב, אתה מתנהל מול גוף גדול שכפוף לחוקים וגם מקיים אותם. רק לצורך הדוגמה - אני שמתי מקדמה גבוהה משלך על מאזדה מיאטה, ששכבה אצלם חודשיים, בשביל לשריין את הרכב. חודשיים הרכב היה משוריין לי ואז ביטלתי. קיבלתי צ'ק חזרה בתוך זמן ממש קצר מהרגע שביטלתי.

פורסם

לא הכל חלק.

זכור לי שרשור מלפני שנה וחצי שנתיים של bar72 והמקדמה שצ׳מפיון החזירו לו אחרי חודשים של מריבות.

אני לא זוכר מה היתה הסיטואציה רק זוכר שחרור קיטור ארוך עד שבסוף הדברים הסתדרו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

השרשור ההוא, (אם אינני טועה) נפתח לפני ש 72 פנה בכלל לצמפיון, לכן לא הייתי מסיק ממנו דבר.

עריכה אחרונה על ידי teyal
ץ
פורסם

הכל טוב ויפה . אבל למה צריך לסבך דבר שהוא סטנדרטי ואמור להיות חלק משירות שהוא מובן מאילו שנותנת הסוכנות ממנה אתה מזמין את הרכב ?

לקוח ביצע הזמנה דרך סוכנות , התחרט . הייתי מצפה שהתהליך של קבלת המקדמה יהיה קל ופשוט ולא יצריך התערבות של היבואן.

אני יודע שזה חריג, לא נתקלתי בעוד שרשורים כאלה (אולי היו ופספסתי) . רק אומר שלא הכל חלק לפעמים .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

היו סיפורים עם חברות ליסינג ורכבים משומשים.

בעיות החזר מקדמה מיבואן על רכב חדש לא זכורות לי.

ביטול אחרי תשלום מחיר מלא ורישום בעלות ברישיון הרכב - כן זכורות לי בעיות עם זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...