Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן מ 0ק״מ או יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש להחליף את הרכב הנוכחי לסטיישן וכרגע יש לי 2 אופציות : סיד סטיישן וסיוויק טורר.

קצת אסביר מה אני חושב על הבחירות הללו ועל כמה שנפסלו ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

בגדול, הרעיון לקנות רכב 0 ק״מ כאשר לסיד יש הנחה יפה (מכיוון שזה מפוצץ בציי ליסינג) והונדה תעלה כ10 אלף יותר. הדברים שאני מחפש כרגע ברכב הם (בסדר חשיבות) : אמינות, תא מטען, מקום בסלון בעיקר מאחורה.

חוץ למחיר, אין הבדלים משמעותיים (בעיניי) בין סיוויק לסיד.

• סיוויק תהיה הרבה יותר סחירה אבל אני מתכנן להחזיק ברכב כמה שיוכל לסחוב (יותר מ5-7 שנים).
  • נתוני תאוצה די זהים.
  • סיוויק בעלת תא מטען יותר גדול וקצת יותר מרווחת מאחורה אבל סיד הרבה יותר מודרנית ונעימה למראה (פנים וחוץ).
  • סיד טיפה פחות זוללת דלק, אבל שניהן לא בדיוק חסכוניות.
  • סיד זולה יותר בקניה ותחזוקה, בעוד כסיוויק יותר אמינה (לכאורה).

אני לא רוצה לקנות אירופאיות מסיבות של אמינות,סחירות ועלויות תחזוקה. לכן 308, רנו ואוקטביה ירדו מהפרק.

טויוטה קצת יקרה ורכב בן 3 שנים עולה בערך כמו סיד מ0 ק״מ.

השורה התחתונה היא , שאני מחפש לקנות רכב בזול שישרת אותי עד סוף ימיו מבחינתי ו0 ק״מ מציעה מחירים אטרקטיביים מאלו של יד 2.

אשמח לעזרה וחוות דעתם

תודה

פורסם

שני הרכבים שציינת, נחשבים לאיכותיים. אני אישית יותר מתחבר למראה של הסיד והיא גם תהיה זולה יותר לאחזקה (עלויות נמוכות יותק). מצד שני, אני מניח שהסיוויק תשמור ערך קצת יותר טוב מפני שהסיד מפוצץ בליסינג כמו שהגדרת, אבל את הסיד אתה קונה זול יותר כך שלטווח של 5-7 שנים הייתי מייחס לשמירת ערך פחות חשיבות. לסיכום, מבחינתי הסיד.

פורסם (נערך)

כמה אתה נוסע? יכול להיות שבסיכום הכללי, לאורך 5-7 שנים טויוטה אוריס סטיישן היברידית תהיה יותר זולה בזכות צריכת דלק הרבה יותר טובה. יש אותה גם בחברות ליסינג - תבדוק אפשרות 0 קילומטרים בכמה חברות גדולות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כמה אתה נוסע? יכול להיות שבסיכום הכללי, לאורך 5-7 שנים טויוטה אוריס סטיישן היברידית תהיה יותר זולה בזכות צריכת דלק הרבה יותר טובה. יש אותה גם בחברות ליסינג - תבדוק אפשרות 0 קילומטרים בכמה חברות גדולות.

יוצא לי סביבות 20 אלף בשנה.

בעיה עם אוריס שהיא יקרה (אפילו מ0 ק״מ) - אולי יד2.

האם יש אחראיות מורחבת לסוללה או משהו בסגנון? הבנתי שלהחליף סוללה זה יקר מאד

• תוכן חדש...